#Hal

Ateşböceği 5. Bölüm - Çok Güzel Olmuşsun 02:25

Ateşböceği 5. Bölüm - Çok Güzel Olmuşsun

Ateşböceği 5. Bölüm Özet: Aslı, Barış’la Teo’nun tüm mücadelelerine rağmen Cahide ve Handan’ın gündeminin orta yerine düşer. İlayda’nın da yönlendirmesiyle duruma müdahale etmeye çalışan teyzeler yüzünden Aslı’nın ailes..

  • ANKA tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşle 'Oynayan' Adamlar Çeliğe 'Hayat' Veriyorlar 02:58

Ateşle 'Oynayan' Adamlar Çeliğe 'Hayat' Veriyorlar

Isısı bin 200 dereceye ulaşan fırınlardan çıkardıkları kor halindeki çeliği yüksek basınçlı makinelerde döverek şekil veren operatörlerinin işi hem aşırı dikkat hem de fiziksel güç gerektiriyor...

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Atılan Gol Sevinci 00:50

Atılan Gol Sevinci

Atılan Gole Mahallece Sevinen Tanzanya Taraftarları Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı 01:01

Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın şehir merkezinde bir grup dün gece Exarhia bölgesindeki Teknik Üniversitenin önünden geçmekte olan 3 troleybüse saldırdı. Troleybüsleri durdurarak yolcuları indiren grup Molotof kokteylle..

ATM'den Para Çekince Adanalılar 00:21

ATM'den Para Çekince Adanalılar

Hava sıcak olduğu için güneşe ateş edenlerin memleketi Adana'dan yine kendilerine has bir görüntü. ATM'den parasını çeken elemanların halay çekmesi...

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ATM'yi Azarlayıp Kavga Eden Adam 00:28

ATM'yi Azarlayıp Kavga Eden Adam

Marketteki ATM'ye giden adam ile ATM arasında ne yaşandı bilinmez ancak adam fazlasıyla sinirlenmiş. Halbuki ATM iş büyümeden özür dilese olay çözülecek...

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..

Atom Tedavisinin Yan Etkileri Nelerdir 04:04

Atom Tedavisinin Yan Etkileri Nelerdir

Atom tedavisi, tiroid bezinin fazla çalışması durumunda uygulanır. Tiroid dokusunu yok ederek fazla çalışmayı durdurur. Tükürük bezinde çeşitli reaksiyonlara yol açabilir. Tedavi yüksek dozda uygulandıysa yayılımı önleme..

  • NABIZ tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ATV ile Atlayış Ölümle Bitti! 00:30

ATV ile Atlayış Ölümle Bitti!

Bolivya'da bir rallide ATV aracı ile takla atan kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası yerde yatan yaralı adama yapılan karga tulumba müdahale ise tepkiyle karşılandı...

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Audi Q7 ve 4x4 Jeep'in Düellosu Bakın Nasıl Sonuçlandı 00:58

Audi Q7 ve 4x4 Jeep'in Düellosu Bakın Nasıl Sonuçlandı

Audi Q7 ve Jeep Grand Cherokee'nin muhteşem düellosu nefes kesti. Araçların çeki demirine geçirilen çekme halatıyla sağlanan düzenekte, ters yönlere doğru ilerlemeye çalışan iki aracın düellosu paylaşım rekorları kırıyor..

Audition Nedir 03:07

Audition Nedir

Ses veya sahne sınavı. Kabiliyetini değerlendirmek için yapılan deneme çekimi. Brad pitt bile hollywood filmlerine girerken hala Auditionlara katılıyor. Bu seni korkutmasın. Audition, genel kültürünü görüp seni tanıyab..

Austin Mahone - Lady 04:45

Austin Mahone - Lady

Austin Mahone - Lady Şarkı Sözleri This is for the beautiful girls around the world Mr. Worldwide This is for the beautiful girls around the world Austin M., talk to 'em [Austin Mahone:] Lady, hear me tonight 'Cause my ..

Austin Mahone - U 03:33

Austin Mahone - U

This is for the beautiful girls around the world Mr. Worldwide This is for the beautiful girls around the world Austin M., talk to 'em [Austin Mahone:] Lady, hear me tonight 'Cause my feeling, is just so right As we dan..

Austin Mahone Lady ft Pitbull 04:45

Austin Mahone Lady ft Pitbull

AUSTIN MAHONE LYRICS Lady (feat. Pitbull) [Pitbull:] This is for the beautiful girls around the world Mr. Worldwide This is for the beautiful girls around the world Austin M., talk to 'em [Austin Mahone:] Lady, hear ..

Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:51

Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu: Herkesin sadece kendini düşünmesi ve bu yüzden başka kimsenin bir sorunu ile uğraşmayan insanlar vardır elbet. Bu yüzden de hayatında kaybetti veya kaybedeceği değerli insanlar olacaktır. Bunun farkına kimileri ..

Av Mevsimi İzle 2:18:29

Av Mevsimi İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü 02:53

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü

Çanakkale'de, 1 Eylül'de yeni av sezonunun başlamasıyla birlikte balık tezgahları doldu. Av yasağının son günlerinde 50 liraya kadar yükselen sardalya balığının fiyatı, bolluk nedeniyle 20 liraya kadar düştü. Yeni av sez..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı 02:10

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı

Olay, Avcılar Yelpaza Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İSKİ ekipleri kazı çalışması yaptığı sırada doğalgaz borusu patladı. Patlamayla birlikte açığa çıkan doğalgaz alev aldı. Çevrede bulunan bir evin patlaman..

Avcılarda Patlayan Elektrik Kabloları Paniğe Neden Oldu 05:11

Avcılarda Patlayan Elektrik Kabloları Paniğe Neden Oldu

Avcılar’da henüz bilinmeyen nedenle yanan elektrik kabloları sokak ortasında havai fişek gibi patlayarak trafonun yanmasına sebep oldu. Yanan kablolardan dolayı mahallede panik yaşanırken, trafonun yanması vatandaşları m..

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor 02:26

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor

Türkiye'de yüzlerce AVM ve binlerce zincir market var. Halen de sayıları artıyor. Ticaret Bakanlığı bir taslak hazırladı. Taslak hayata geçtiğinde artık belli nüfusa sahip yerlerde belli sayıda AVM açılabilecek. Zincir m..

Avm'De İzinsiz Diş Temizliği Skandalı 02:21

Avm'De İzinsiz Diş Temizliği Skandalı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ GENÇ KIZ, BİR AVM'DE İZİNSİZ DİŞ TEMİZLİĞİ YAPILDIĞINI GÖRÜNCE MÜDAHALE ETTİ. TANSİYONUN YÜKSELDİĞİ O ANLAR SOSYAL MEDYADA YAYILINCA YETKİLİLER HAREKETE GEÇTİ...

Avrasya Tüneli'nde 1 Gün Geçirdim.  Tünelde Kalırsanız Neler Oluyor? 26:57

Avrasya Tüneli'nde 1 Gün Geçirdim. Tünelde Kalırsanız Neler Oluyor?

Arkadaşlar merhaba, bu videoda dünyada deniz altından geçen ilk iki katlı karayolu tüneli olan Avrasya Tüneli'nde 1 gün geçirdim. Merak ettiğiniz her şeyi araştırdım, herkesle konuştum, her yere girdim. :) Hatta söyledik..

  • JET TV tarafından
  • 2.363 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, 02:10

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, "Türkiye İdam Kararını Geti

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Türkiye İdam Kararını Getirirse Avrupa Birliği İle Müzakere Süreci Biter Dedi. AB Başkanı Schulz'dan Türkiye'ye: İdam Gelirse Müzakereler Biter 13 Kasım 2016 Pazar 10:54 Avr..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Avrupa Ülkelerinin Kızıl Elmaları 07:24

Avrupa Ülkelerinin Kızıl Elmaları

Videomuzda A'dan Z'ye Avrupa ülkelerinin, kendi resmi tarihlerine göre, Avrupa kıt'asındaki ( Sömürgeler hariç) geniş topraklara sahip oldukları yılları ve sınırları ile 2019'dahi hallerini görüyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce