#Hal

Batman ve Superman  Adaletin Şafağı  -Adalet Takımı 04:34

Batman ve Superman Adaletin Şafağı -Adalet Takımı

Batman v Superman - Adaletin Şafağı - Adalet Takımı vs Kıyamet Günü Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelm..

  • ANKA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor  03:59

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. B..

  • ANKA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman'da Kum Yüklü Hafriyat Kamyonu Devrildi 01:17

Batman'da Kum Yüklü Hafriyat Kamyonu Devrildi

Batman'da kum yüklü hafriyat kamyonunun seyir halindeki minibüse ardından da refüjdeki elektrik direklerine çarparak devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı...

Batman'daki Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı. 00:28

Batman'daki Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı.

Batman'da bulunan Aydınkonak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Kalaşnikof, pompalı tüfek ve tabanca ile Emin S.'ye ait eve gerçekleştirilen silahlı saldırının cep telefonu..

Battal Gazi Kimdir? 01:45

Battal Gazi Kimdir?

Battal Gazi veya Seyyid Battal Gazi, 8. yüzyılda yaşadığı tahmin edilen ve hakkında çeşitli inanışlar bırakmış bir liderdir. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi'nin oğludur. Annesi Saide Hatun Türk asıllıdır. Battal Gazi Malaty..

Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim 03:13

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim Dinle Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorul..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:31

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:06

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Ölü Balık 03:31

Baturalp – Ölü Balık

Yürüyorum ellerim ceplerimde düşünüyorum Üstümde zamansız ve yıpranmış paltom Göğsümün üstünde iç cebi yutuyordu kalbimi Soluyor rengim biraz uzay gibi derindi Bu şehir yapıyor beni bir zombi Bakışlarım ölü balık gibi, ..

Bayan Altın Kaplama Saat Modelleri İle Zamanı Yakalayın 03:05

Bayan Altın Kaplama Saat Modelleri İle Zamanı Yakalayın

Bayan altın kaplama saat modelleri aksesuar olarak saatten vazgeçemeyen takipçilerimiz için birbirinden güzel modeller ile karşınızda. Saat takmayı bir tutku haline getiren takipçilerimiz için en güzel ve en özel modelle..

  • Kadınca tarafından
  • 1.888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayan Meadows Film İzle 1:27:44

Bayan Meadows Film İzle

Filmin Diğer Adı:Miss Meadows Filmin IMDB Puanı:5.7 Filmin Yapım Yılı:2014 Filmin Türü:Dram-Gerilim Filmin Yönetmeni:Karen Leigh Hopkins Filmin Senaristi:Karen Leigh Hopkins Filmin Oyuncuları:Katie Holmes, James Badge..

  • Tv Series tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayan Tarzanın Yere Yapışması 00:31

Bayan Tarzanın Yere Yapışması

Bir ağacın gövdesinden halat yardımıyla göle girmek için tarzan tarzında hamle yapmaya çalışan ağır tonajlı bikinili kadının yere kapaklanmasını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayat Ekmek Kebabı Tarifi 02:41

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi

Malzemeler 500 g julyen doğranmış kırmızı et yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmızı toz biber yarım çay kaşığı karabiber tuz 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet bayat Ramazan pidesi Hazırlanışı; ..

Bayat Kekten Kup Tarifi 03:18

Bayat Kekten Kup Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı ufalanmış Bayat kek Muhallebisi için; 2 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı nişasta, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 paket şekerli vanilin...

Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme 00:31

Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme

Açıkta kaldığı için bayatlayan, yumuşayan bisküvileri birkaç dakika içinde taze alınmış hale getirebilirsiniz bu yöntemle. Aynı zamanda bisküvileriniz bayatlamamış olsa da tatlılarda kullanacağınız bisküvilerin daha gevr..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde 03:29

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında 2010 yılında FETÖ'cü polisler tarafından eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a kurulan kumpas ele alındı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, Baykal'a ses..

Baykuşun Mektubu Getirmesi 00:18

Baykuşun Mektubu Getirmesi

Gece çalışanların hali..

  • JET TV tarafından
  • 145 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bayrak Töreninde Öğrencilerden Öğretmene Saldırı 02:01

Bayrak Töreninde Öğrencilerden Öğretmene Saldırı

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmen ve okulun müdür yardımcısı, geçen cuma günü İstiklal Marşı töreni sırasında bir grup öğrencinin saldırısına uğradı. Öğretmene tekme ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayraktar Tespit Etti ATAK Vurdu 00:40

Bayraktar Tespit Etti ATAK Vurdu

Bitlis'in Hizan ilçesinde Bayraktar TB2 İnsansız Hava Aracı tarafından tespit edilen bir grup PKK'lı terörist, T-129 ATAK Helikopterlerinden oluşan Taarruz Helikopter Kolu tarafından düzenlenen hava harekatıyla etkisiz h..

Bayram Abi Full Hd  İzle 1:41:05

Bayram Abi Full Hd İzle

Hala ailesiyle birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali deliler gibi aşık olduğu Sinem'le tanışabilmektir. Bayram genç kadını arkadaşının düğününde görür görmez deliler gibi aşık olmuştur. Koma Kola'da reklam ve pazarl..

Bayrampaşa'da plastik madde üretim atölyesinde yangın paniği 04:14

Bayrampaşa'da plastik madde üretim atölyesinde yangın paniği

Bayrampaşa'da bir iş hanının 2'inci katında bulunan plastik madde üretim atölye ve deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken etrafı yoğun duman kapladığı görüldü...

Bayrampaşa’da 4 katlı binanın çatı katı alev alev yandı 03:25

Bayrampaşa’da 4 katlı binanın çatı katı alev alev yandı

Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm nedeniyle boşaltılmış olan 4 katlı binanın çatısı bir anda tutuşarak alev alev yandı. Mahallede paniğe neden olan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü...

Bayrampaşa’da iş yerinin çatısı alev alev yandı 02:18

Bayrampaşa’da iş yerinin çatısı alev alev yandı

Bayrampaşa’da üç katlı bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi havadan görüntülendi. Yangın, saat 11.00 sıralarında Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Sarı Dökümcüle..

Bazlama Tarifi 09:30

Bazlama Tarifi

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 dolu tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz *bahsi geçen kavanoz 660 ml lik. 350 gr mayalama sıcaklığındaki, yani elinizi batırdığınızda bir..

Bazlamadan Kavurmalı Pide Tarifi (Lezzeti Paylaştıkça Gelir!) 01:04

Bazlamadan Kavurmalı Pide Tarifi (Lezzeti Paylaştıkça Gelir!)

Malzemeler 1 adet bazlama ekmeği 120 gram kaşar peyniri 100 gram kavurma 1 adet yumurta 1 adet domates (halka dilimlenmiş) 4 adet yeşil biber (uzunlamasına ikiye kesilmiş) 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı (kenarl..

BBC Arşivlerinden 57 Yıl Sonra Çıkan İstanbul Belgeseli 07:49

BBC Arşivlerinden 57 Yıl Sonra Çıkan İstanbul Belgeseli

TV sunucusu Johnny Moris'in 1961 yılında hazırladığı 'Ticket to Turkey' (Türkiye Bileti) belgeseli 57 yıl sonra gün yüzüne çıkıyor. İki bölüm halinde yayınlanacak belgeselin ilk bölümü geldi. Londra'dan başlayarak İstanb..

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beast - Fiction 05:05

Beast - Fiction

Şarkı Sözleri [Doojoon] Ajik nan neol itji mothago Modeun geol da mitji mothago Ireohke neol bonaeji mothago oneuldo [Junhyung] Dashi mandeuleo bolke uri iyagi kkeut naji anhge aju ginagin Salgacheul pago seumyeodeuneun..