#Hal

Beyoğlu'nda Yangın Paniği 00:56

Beyoğlu'nda Yangın Paniği

Beyoğlu'nda bir restoranın çatısında çıkan yangın paniğe neden olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor...

Beyoğlu’nda görünmez kaza: 1 yaralı 02:42

Beyoğlu’nda görünmez kaza: 1 yaralı

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, park halinde duran otomobilin şoförünün aniden açtığı kapıya çarparak yere savruldu. Hafif şekilde yaralanan sürücü sağlık ekipleri tarafından ha..

Beyoğlu’nda kamyonetin binaya çarptı anlar kamerada 03:22

Beyoğlu’nda kamyonetin binaya çarptı anlar kamerada

Beyoğlu’nda yağmur sebebi ile kayganlaşan dik yokuşta fren yaptığı halde kayan toprak yüklü kamyonet, eve çarptı. Evdeki anne ve bebeği büyük korku yaşarken, kaza anı da kameralara yansıdı...

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada 03:15

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada

Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan çatışma sırasında yaşanan panik anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Beyoğlu Kasımpaşa’da dün gece saatlerinde iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. 1 kişinin öl..

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot 43:03

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot

Beyond Tüm Sezonlar Tüm Bölümleri Full Hd izle. Holden isimli genç bir adam küçükken yaşadığı bir kaza sonrasında komaya girer. Doktorların mucize dediği bir şekilde 12 yıl sonra uyanır. Bedeni yaşlanmıştır ancak zihni h..

  • Tv Series tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) 04:22

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix)

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) Dinle Miras Tas bastım bağrıma sana yenilmedim Ben hala karşında sözümden dönmedim Bir damla gözyaşı dökmedim ardından Bilirsin ya dönmem ölsem de aşkından Kalbimi kıran vicdansıza Bo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyzbol Sopası  Nasıl Yapılır? 03:00

Beyzbol Sopası Nasıl Yapılır?

Beyzbol Sopası - Nasıl Yapılır? Bugünkü nasıl yapılır paylaşımlarımızda Beyzbol Sopası var. Halk arasında Haydar olarak bilinen beyzbol sopasının nasıl yapıldığını keyifle izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.374 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

BgA - Who's It Gonna Be 10:07

BgA - Who's It Gonna Be

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Intro] K-Poopers, where you at? (Uh) BgA (Yeah, BgA, uh) Listen, shall we show them? Everybody (BgA, let's go) [Verse 1] Hey fans, there's something you can look forward to You und..

Bi Doğru Dur Be Adam Havalı Süspansiyon 00:33

Bi Doğru Dur Be Adam Havalı Süspansiyon

Araca havalı süspansiyon yapan adamın trafikteki son hali izleyin..

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz 01:28

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz

Ringo Kazım başrollerini Selma Güneri ve Sadri Alışık'ın paylaştığı 1967 yapımı Türk filmidir. Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati'nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. B..

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz 01:28

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz

Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati’nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. Bir gün Kazım’ın taksisine El Seyid adlı bir elmas kaçakçısı biner. Elması kaçıran El Seyid onu İs..

Bi O Kalmıştı En Komik Sahne 00:23

Bi O Kalmıştı En Komik Sahne

Bi O Kalmıştı Müdür Karşısında Rahat Konuşarak Burnunu Kurcalayan Adamın Komik Halleri..

Bıçak Oyununda Çığır Açan Kız 00:22

Bıçak Oyununda Çığır Açan Kız

Ne bu? Bıçak oyunu diyorum ama. Herhalde öyle bir şeydir. Neyse genç kızımız inanılmaz hızlı hareketlerle bıçak show yapıyor. İzlerken insanın içini gıdıklayan anlara tanıklık ediyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı 04:17

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı

Olay, merkez Karatay ilçesi Şemş Caddesi üzerinde bulunan Şemş Parkında meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki İ.A. ve 15 yaşındaki A.A. park üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle ta..

Bıçkın Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:21:09

Bıçkın Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Ninesiyle birlikte yaşayan Ali arkadaşı Osman ile hırsızlık yapmaktadır. Ali Mahallelerinde oturan Kemal Sunal hayranı Zehra'dan hoşlanmakta ancak karşılık bulamamaktadır. Çünkü Zehra'nın hayalinde hep hay..

  • PengoTV tarafından
  • 7.492 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biden İçin 'Çok Cömert' Bir Not 02:33

Biden İçin 'Çok Cömert' Bir Not

ABD'de başkanlık koltuğunu devreden Trump, bu sefer geleneği bozmadı. Halefi Biden için Oval Ofis'e çok cömert bir not bıraktı. Öte yandan oval ofise yerleşen Biden masa dışında her şeyi değiştirdi...

Biden'ın İlk 100 Gün Vaadi Şaşırttı 01:46

Biden'ın İlk 100 Gün Vaadi Şaşırttı

Biden başkan oldu. İlk 100 günde yapacaklarını anlattı. 100 günde maskeyi zorunlu hale getireceğini söyledi. Oğlunun iş ilişkilerine engel olacağını belirtti. Biden'nın vaatleri şaşırttı...

Biden- Putin Bir Katil 01:31

Biden- Putin Bir Katil

ABD Başkanı Biden, Rusya Lideri Putin’in bir katil olduğunu düşündüğünü açıkladı. Rusya'nın 2020 seçimlerine müdahale ettiğine dair rapor sonrası, tehdit etti. Bedelini ödeyecek dedi. Rusya'dan tepki gecikmedi. Washing..

Big Bang - Bae Bae 02:53

Big Bang - Bae Bae

Big Bang - Bae Bae Şarkı Sözleri GDragon: I'm in love nune kongkkaji sseuieosseo babe Haui siljonge hoen waisyeocheu babe Saramiya cheonsaya oh Jesus babe Nunbusyeo babe sunglass babe Jeongsini mangsiniya hollyeosseo neg..

Big Bang - Bang Bang Bang 03:49

Big Bang - Bang Bang Bang

Big Bang - Bang Bang Bang Şarkı Sözleri [Taeyang] nan kkaeeona kkaman bamgwa hamkke Da deureowa damen nugu charye Han chi apdo bol su eomneun makjang gerilla Gyeongbaehara mokcheongi teojige [T.O.P] jjijilhan bunwigireu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.204 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Big Bang - Let's Not Fall In Love 03:48

Big Bang - Let's Not Fall In Love

Big Bang - Let's Not Fall In Love Şarkı Sözleri [T.O.P] uri saranghaji marayo ajigeun jal moreujanhayo Sasil jogeumeun duryeoun geoya Geudae mianhaeyo Uri yaksokhaji marayo naeireun tto moreujanhayo Hajiman I mal maneun ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Big Mac 'ten Restoran Yemeği Yaptık - Nasıl Oldu 14:06

Big Mac 'ten Restoran Yemeği Yaptık - Nasıl Oldu

Bu videoda arkadaşlarımız McDonald's meşhur Big Mac menüsünü restoran yemeği haline getiriyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bilal Sonses - Sevme 03:57

Bilal Sonses - Sevme

Bilal Sonses Sevme Müzik Dinle Şarkı sözleri: Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sara..

Bilal SONSES - Sevme 03:57

Bilal SONSES - Sevme

Bilal Sonses’in Wovie etiketiyle yayınlanan “Sevme” adlı şarkısı yayında! Instagram: http://instagram.com/bilalsonses Söz - Müzik: İbrahim Erkal Düzenleme: Bilal Sonses Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Elektro..

  • TEK KANAL tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bilemezsin Küçük İbo 05:20

Bilemezsin Küçük İbo

Sokaklarda avuç açan lslak Kaldırımda yatan Gazeteleri yorgun yapan Gariplerin haline bak Bilemezsin bilemezsin Yoksulluğun acısını Bilemezsin görmediysen Gariplerin sanclsını Sevgi gitmiş gözlerinden Acı düşe..

Bilge Nihan Ft. Bahadır Tatlıöz - Net 03:41

Bilge Nihan Ft. Bahadır Tatlıöz - Net

Olur olmaz hayallerin Üstüne sislenmiş bir Perde örttü sevgimizin Bak yanık yanık çığlıklarım Duyulmaz oldu sanki dilsizim Belki çoktan kaybettin sendeki beni Bende vazgeçtim Top sende ne istersen o İstiyorsan git Benim ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilimsel deneyimizde Sıvı Nitrojen (Azot) Vs Pepsi Kolaya Karşı.... 04:54

Bilimsel deneyimizde Sıvı Nitrojen (Azot) Vs Pepsi Kolaya Karşı....

Sıvı Nitrojen(Azot), dondurucu özelliği olan bir sıvıdır. Canlılarla temas ettiğinde hızlı ve ani donmaya sebep olmaktadır. Gıda maddelerinin sıvıya daldırılarak dondurulması ve taşımında kullanılır. Bugünkü Deneyimizde ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce