#Hal

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı 01:05

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı

Milliyet.com.tr » Gündem » Haber » Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?11.06.2017 - 16:21 | Son Güncelleme: 11.06.2017-23:39 Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bodrum Masalı 41. bölüm il..

Bodrum'da Fırtına Kabusu 01:53

Bodrum'da Fırtına Kabusu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkisini arttıran fırtına nedeniyle balıkçı tekneleri batarken, yelkenli bir tekne karaya sürüklendi. Şiddetli fırtına nedeniyle Torba Mahallesi’nde bulunan dev rekl..

Bodrum’da ' Domuz ' Alarmı 01:19

Bodrum’da ' Domuz ' Alarmı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aç kalan domuzlar bir siteye sürü halinde girerek yiyecek aradı. Sürü halinde gezen domuzlar sitede yaşayan vatandaşları tedirgin etti...

BODRUM’DA ORMAN YANGINI SÜRÜYOR 01:00

BODRUM’DA ORMAN YANGINI SÜRÜYOR

MİLAS'TAKİ YANGIN HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE İLE SÖNDÜRÜLDÜ..

Boeing'in Yeni Modeli Test Uçuşlarına Başladı 00:25

Boeing'in Yeni Modeli Test Uçuşlarına Başladı

ABD'li uçak üreticisi Boeing 787 Dreamliner'ın geliştirilmiş hali olan 787-10 modeli test uçuşlarına başarılı şekilde start verdi. 787 serisinin en yeni üyesi olan bu model bir öncekine göre daha fazla yolcu ve yüzde 15..

  • PengoTV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boğaları Ayırmak İsteyen Sarhoş Adamın Boynuzu Yemesi 00:23

Boğaları Ayırmak İsteyen Sarhoş Adamın Boynuzu Yemesi

Yol ortasında kavga eden 2 boğaya müdahale etmek isteyen sarhoş adam boğalardan birinin boynuz darbesine maruz kalmış...

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boğanın Midesinden Çıkanlar Şok Etti 00:54

Boğanın Midesinden Çıkanlar Şok Etti

Hindistan'da bir boğanın midesinden çıkarılan 187 ağırlığındaki metal ve plastik atıklar görenleri şaşkına çevirdi. Veterinerlerin cerrahi müdahalesi sonrası sağlığına kavuşan boğa hayatına kaldığı yerden devam etti...

  • JET TV tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Boğulmak Üzere Alan Yavru Köpeklerin İmdadına Yetişen Mehmetçik 06:49

Boğulmak Üzere Alan Yavru Köpeklerin İmdadına Yetişen Mehmetçik

İzmir'de dün meydana gelen şiddetli yağış, bir çukurda barınan yavru köpeklere boğulma tehlikesi yaşattı. Anne köpeğin yavrularına yardım edememesi sonrası durumu fark eden askerler olaya müdahale ederek yavru köpekleri ..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bohemian Rhapsody Orijinal Fragman #2 02:30

Bohemian Rhapsody Orijinal Fragman #2

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve d..

Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragman

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve d..

Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragmanı #3 02:32

Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragmanı #3

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve d..

Boks Dostluktur İzle 05:38

Boks Dostluktur İzle

YÖNETMEN VE SENARİST : İLHAN ÜN OYUNCULAR : DOĞUKAN ÇELİK TAYFUN BALIM HASAN AYDIN KONU : Boks kulübüne yeni gelen acemi bir sporcu eldivenlerini giyip torba çalışmaya başlar.Bir süre sonra salona kulübün en iyi sporcus..

Boksçunun Şakalaştığı Küçük Kızın Babasından Dayak Yemesi 00:25

Boksçunun Şakalaştığı Küçük Kızın Babasından Dayak Yemesi

Ringe çıkarken küçük bir kızla şakalaşan boksçu yaptığı hareketin babayı bu kadar çok kızdıracağını tahin etmezdi herhalde...

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bol Köpüklü Deniz 00:24

Bol Köpüklü Deniz

Köpük banyosu denilince aklımıza sabun köpüğü geliyor değil mi? Bu deniz pahalı mekanların köpük partilerinin hizmetini bile sunuyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek 00:47

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mali Cumhurbaşkanı Keita ortak açıklama yaptı. Afrin'de 2 bin 348 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan bütün teröristlerin bu bölgeden temizlenene ka..

Bollywood Monsoon Specials - AudioJukebox | Baarish, Pal Pal Dil Ke Paas, Ve Maahi, Zaalima 1:29:31

Bollywood Monsoon Specials - AudioJukebox | Baarish, Pal Pal Dil Ke Pa

???????? SUBSCRIBE to Zee Music Company - https://bit.ly/2yPcBkS nnTracklist: n00:00 - Baarishn05:36 - Pal Pal Dil Ke Paasn09:51 - Zaaliman14:50 - Barsaat Meinn19:43 - Ve Maahin23:27 - Sun Saathiyan27:06 - Nazm Nazmn30:5..

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor 03:59

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda mart ayında yağan kar yağışı etkisini arttırdı. Tipi halinde yoğun bir şekilde yağan yağış ve sis ulaşımı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürl..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Bölücü Terör Örgütü Mültecilere Saldırdı 01:27

Bölücü Terör Örgütü Mültecilere Saldırdı

İçişleri Bakanlığı, 25 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 15.00’de Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesi Eskiderecik Mahallesi'nde mültecilerin geçici olarak barındığı alana Irak kuzeyi istikametinden düzenlenen havanl..

Bölük 20 Ekim'de Sinemalarda 01:38

Bölük 20 Ekim'de Sinemalarda

Yönetmenliğini ve senaristliğini Aytaç Ağırlar'ın üstlendiği Bölük adlı film, 20 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak. Bir bölük askerin dokunaklı hikayesini anlatan dram türündeki film için, 5 yıldır kullanılmayan bir a..

  • ANKA tarafından
  • 535 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bon Jovi  Livin' On A Prayer 04:08

Bon Jovi Livin' On A Prayer

Once upon a time not so long ago. Tommy used to work on the docks. Union's been on strike. He's down on his luck. It's tough, so tough. Gina works the diner all day. Working for her man. She brings home her pay. For lo..

Bonzai İçen Gencin İbretlik Görüntüsü 02:09

Bonzai İçen Gencin İbretlik Görüntüsü

Florya'da 'bonzai' isimli uyuşturucu maddeyi kullanan bir gencin ibretlik hali yürek burktu. Uyuşturucu krizine giren genç amatör kamera tarafından kaydedildi...

Bonzai Vücudu Nasıl Etkiler 01:56

Bonzai Vücudu Nasıl Etkiler

Bonzai ilk içildiği zaman çok ciddi çarpıntı yapar. Bu çarpıntı sırasında aşırı terleme, huzursuzluk ve sıkıntı hissi oluşur. Etkisi ortadan kalktığında uyku hali oluşur...

  • NABIZ tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bora Denev - Gidiyorum 03:45

Bora Denev - Gidiyorum

Söz & Müzik: Bora Denev Düzenleme: Ercan Bal Yönetmen: Olcay Dülger Mix : Hakan Turhal..

Bora Duran - Lodos 04:23

Bora Duran - Lodos

Söyleyemem halimi Sormadan bilen yok Kimsenin çilesini Kimse çekmez gerek yok Boşa konuşup kendimi Daha fazla üzmeye Anlatmaya gerek yok Aşka boyun eğmeyip Ağlaya ağlaya gidiyorum bu şehirden Lodos çarptı yaş de..

Boran Yoldaş - Erzincan'ın Güzeli 04:02

Boran Yoldaş - Erzincan'ın Güzeli

Söz & Müzik: Boran Yoldaş Düzenleme: Kenan Çallı Yönetmen: Serhat Güldük Erzincan'ın Güzeli şarkı sözleri ile SANA OLAN SEVDAMIN DEĞERİNİ BİLMEDİN BEN HEP ARDINDAN KOŞTUM DÖNÜP GERİ BAKMADIN ERZİNCANIN GÜZELİ GÖ..

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenlik kamerasında 01:18

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenli

Ankara'da 1 hafta önce otomobilinde tabanca ile vurulmuş bulunan İlhami Topçu'nun (55), borç alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada arkadaşı Abdülkelim Etike (52) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Etike, polis tara..

Borcamda Çilekli Pasta 10:01

Borcamda Çilekli Pasta

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta Hazırlanışı : Yumurta şeker vanilyayı mikserle 5 dk. çırpın. Ardından kuru malzemeyi eleyerek ilave ed..

Bordo Bereliler Afrin Fragman 02:04

Bordo Bereliler Afrin Fragman

Yapımcılığını Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Erhan Baytimur oturuyor. Afrin'de başlayıp İnegöl'de son bulan bir operasyonun konu edildiği filmin oyuncu kadrosunda Cenk Ertan, Halil..