#Hal

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Borsa İstanbul'da Gong Enerjisa Için Çaldı 01:51

Borsa İstanbul'da Gong Enerjisa Için Çaldı

Enerjisa, bünyesinde bulundurduğu elektrik dağıtım ve satış birimleriyle yüzde 20 hissesini halka arz ediyor. Borsa İstanbul'da gong Enerjisa için çaldı...

Boru patladı, yer yarıldı! 01:20

Boru patladı, yer yarıldı!

BORU PATLADI, BASINÇLI SU, ASFALTI KAĞIT GİBİ YIRTIP CADDEYİ NEHRE DÖNÜŞTÜRDÜ. EVLERİ İŞ YERLERİ SU İÇİNDE KALAN MAHALLELİ GÖRDÜKLERİ MANZARA KARŞINDA ŞAŞIRIP KALDI...

Borussia Dortmund  Köln Özet İzle 02:09

Borussia Dortmund Köln Özet İzle

Bundesliga'nın 31. haftasında Borussia Dortmund 0-0 Köln ada Kaldi berabere. Dokunulmaz Son iki yıldır, Bayern Münih yine kapalı Bundesliga'da bu sezon kazanmayı. Meisterschale Franck Ribery ve onun takım arkadaşları ç..

Boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Sibel Aslan yaşadığı acıları anlattı 06:58

Boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Sibel Asl

Kayseri'de Sibel Aslan, boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini belirterek yetkililerden yardım istedi. Aslan, 5 yıllık evliliği sürecinde sürekli şiddet gördüğünü, çocuğu için dayanmaya çalıştığını ama en sonu..

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı 03:04

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sevinç Çevik isimli kadın mahkeme öncesinde Bolu Adliyesi’ne yakın olan Kent Meydanı’nda buluştular. Eşinden boşanmak ist..

Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boşnak Böreği Tarifi 07:07

Boşnak Böreği Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

Botobüs Nedir 01:15

Botobüs Nedir

A aa o da neyin nesiymiş dediğini duyar gibiyiz. Botobüs nedir? bilmemek ayıp değil, hala videoyu izlememek ve öğrenmemek ayıp!..

Botoks Nedir 01:20

Botoks Nedir

Botoks, özünü bir bakterinin oluşturduğu protein olan botulinum toksin kelimesinin kısaltılmış halidir...

Böyle kavga görülmedi- Öfkesini alamayan taraflar kendilerini ayırmak isteyen bekçiye saldırdı 00:30

Böyle kavga görülmedi- Öfkesini alamayan taraflar kendilerini ayırmak

Aydın'ın Kuşadası ilçesi'ne bağlı Davutlar Mahallesi'nde iki grup arasında meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Kavganın en ilginç yönü ise öfkesini alamayan tarafların kendilerini ayırmak isteyen bekçiye sald..

Böyle Köpeklerin Varsa Tüfeğin Pek Bir Önemi Yok 05:39

Böyle Köpeklerin Varsa Tüfeğin Pek Bir Önemi Yok

Böyle Köpeklerin Varsa Tüfeğin Pek Bir Önemi Yok. Bu keyifli köpeklerin av halini keyifle izliyoruz. İyi Seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Böyle Öğretmen Görülmedi 02:04

Böyle Öğretmen Görülmedi

Suriye sınırındaki Gaziantep’in Oğuzeli İlçesinde Yeşildere Cumhuriyet ilköğretim okulunun sınıf öğretmeni Halil İbrahim Zehir, okulun bahçesine çizdiği sayı tablosu ile öğrencilerine matematik dersini sevdiriyor. Öğrenc..

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın 02:10

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın

Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç'un, New York'ta bulunan dairesini, kayıpla satışa çıkaracağı iddia edildi. Ancak evin değerindeki kayıp değil, evin kendisi daha çok dudak uçuklattı. İşte Rahmi Koç'un o..

  • BETA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Boyu Batasıca Karı 00:25

Boyu Batasıca Karı

İdam Mahkumu. Filmimizin kahramanının adı Ahmet'ti. Ama 'Aslan' adını takmıştı arkadaşları. Çoluk çocuktan yaşlılara, yanında çalışan çıraklardan en kalantor müşterilere, mahallenin ninelerinden arzulu genç kızlarına kad..

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

Boyun Düzleşmesi Nasıl Tedavi Edilir 04:03

Boyun Düzleşmesi Nasıl Tedavi Edilir

Boyun düzleşmesinin tedavisinde amaç düzleşmiş boyna tekrar doğal kavisini kazandırmak. Bu da ancak boyun kaslarının güçlendirilmesiyle mümkün olur. Bu kasların güçlendirilmesinin en etkili yolu yüzmek ve Pilates yapmak...

  • NABIZ tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyun Düzleşmesi Nasıl Teşhis Edilir 01:30

Boyun Düzleşmesi Nasıl Teşhis Edilir

Boyun düzleşmesi hasta hikayesiyle teşhis edilebilir. Muayenede güç kaybı yoktur. Ancak halsizlikten dolayı hasta güç kaybı olduğunu düşünür. Teşhis için en etkili yöntem boyun MR'ı çekmektir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyun Düzleşmesinin Belirtileri Nelerdir 02:08

Boyun Düzleşmesinin Belirtileri Nelerdir

Boyun düzleşmesinde omuzdan kola gelen bir ağrı, halsizlik, güç ve his kaybı gibi sıkıntılar ortaya çıkar. Kimi durumlarda ağrı sırta vurabilir. Ayrıca ense kökünden göze kadar gelen bir ağrı, kulakta ağrı, sersemlik, se..

  • NABIZ tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyundan büyük işe kalkıştı! 01:46

Boyundan büyük işe kalkıştı!

BABASININ OTOMOBİLİNİ HABERSİZ ALIP TRAFİĞE ÇIKTI, YETMEDİ POLİSLERE MAKAS ATTI, 13 YAŞINDAKİ ÇOCUK SÜRÜCÜ YAKALANDI AMA AİLESİNİN BAŞINI DA FENA HALDE DERDE SOKTU, ÜSTELİK BU İLK DE DEĞİLDİ...

Boyunun Ölçüsünü Alayım 01:22

Boyunun Ölçüsünü Alayım

Filmin Adı: Keriz Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: İhsan Yüce, Erdoğan Tünaş, Osman Şahin Oyuncular: Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ali Şen, İhsan Yüce, Nubar Terziyan Yapım: Erler Film..

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Bozulan Bilgisayara Uçan Tekme Atan Asabi Genç 00:37

Bozulan Bilgisayara Uçan Tekme Atan Asabi Genç

Bilgisayarının parçalarını değiştirdiği halde açılmadığını gören genç, önce söylenip terliklerini attığı bilgisayarına daha sonra uçan tekme atmış...

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle kar sevinci görülmedi! 03:05

Böyle kar sevinci görülmedi!

O KADAR ÇOK BEKLENMİŞTİ Kİ, BÖYLE KAR SEVİNCİ GÖRÜLMEDİ. DÜN AKŞAM NEREDEYSE BÜTÜN TÜRKİYE SOKAĞA DÖKÜLDÜ. SEVİNÇTEN GÖBEK ATAN DA VARDI HALAY ÇEKEN DE. İŞTE MEMLEKETİN SIRADIŞI KAR MANZARALARI...

Böyle otomobil hırsızlığı görülmedi 02:21

Böyle otomobil hırsızlığı görülmedi

İSTANBUL 4 HIRSIZ, PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLİ ÖYLE BİR YÖNTEMLE ÇALDI Kİ, KAMERA KAYITLARINI GÖREN ŞAŞTI KALDI... HAYDİ BİZ DE BAKALIM....

Böyle yıkım mı olur? 01:59

Böyle yıkım mı olur?

BİTİŞİKTEKİ APARTMAN MI YIKILIYOR, BENİM EVİM Mİ, BELLİ DEĞİL DEDİ... KENTSEL DÖNÜŞÜME GİREN MAHALLEDE, İDDİAYA GÖRE YIKIM EKİBİNİN İHMALİ, 2 DAİREYİ BAKIN NASIL DELİK DEŞİK ETTİ.....

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..