#Hal

Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm -Artık Evlenelim Mi? 04:26

Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm -Artık Evlenelim Mi?

18. bölüm özeti: Veysel’in kaçırılması başta Nesrin olmak üzere herkesi sarsar. Veysel’in hayatını kurtarmanın tek yolu, Ali’nin turnuva maçını kaybedip elenmesidir. Ali için hayalleriyle vedalaşma vaktidir. Ancak Şahin ..

  • ANKA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Sokakları Haram Edeceğim Size 01:14

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size

Ahmet (Ayhan Işık) hapisten yeni çıkmıştır . Mahalleli onu beklemektedir . Başta onu seven Gül ( Semra Sar ) ile kızı Ayla'dır. Hapisteyken kızına Gül bakmıştır. Birbirlerini severler , evlenmeye de karar verirler. Fakat..

Bu Tarif Kaçmaz Çikolatalı Yumuşak Kurabiye (Amerikan Kurabiyesi) 05:32

Bu Tarif Kaçmaz Çikolatalı Yumuşak Kurabiye (Amerikan Kurabiyesi)

Malzemeler: 125gr. oda ısısında tereyağı 1 su bardağından 2 yemek kaşığı az tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez (veya yarı yarıya esmer ve toz şeker kullanın ) 1 yumurta 1 silme çay kaşığı karbonat +1 tatlı kaşığı kaynar su 1..

Bu Ünlüler Estetikli mi Estetiksiz mi Siz Karar Verin 03:25

Bu Ünlüler Estetikli mi Estetiksiz mi Siz Karar Verin

Çoğu estetik yaptırmadığını söylüyor. Kim mi bu ünlüler Almeda Abazi , Serenay Sarıkaya , Fahriye Evcen , Beren Saat , Sibel Can ve diğer ünlülerin estetikli ve estetiksiz hallerini görün siz karar verin..

  • ANKA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Yaşlılar Rahat Durmuyor 03:01

Bu Yaşlılar Rahat Durmuyor

Kaç yaşına gelmiş teyzeler amcalar halen yerlerinde durmuyolar..

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu yatın haftalık kirası 950 bin euro 02:03

Bu yatın haftalık kirası 950 bin euro

Dünyanın en pahalı ve en lüks yatlarından biri olan Marshall Adaları bayraklı Bold yatı Marmaris Gümrüklü Limanı'na demir attı...

Bugüne Kadar Hiç Görülmemiş 7 Hayvan 04:23

Bugüne Kadar Hiç Görülmemiş 7 Hayvan

Dünyada var olan ve yüzyıllardır yaşamına devam eden bir sürü hayvan bulunmaktadır. Her ne kadar bunlardan çoğunun nesli tükenmiş olsa da birçok kişinin var olduğuna inanamayacağı çok şaşırtıcı hayvanlar gezegenimizde ya..

  • JET TV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı 01:30

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı

Bu hafta Postcard size Özbekistan’ın Buhara kentinde saklı merkezlerden birine götürüyor. Seamus Kearney, euronews “Efsaneye göre Eyüp peygamberin kuraklık zamanında sopasıyla vurduğu yerden su çıkar. İnsanlar da buraya..

Buharlı Cihazlar Zararlı Mı 00:58

Buharlı Cihazlar Zararlı Mı

Halk Sağlığı Uzmanı Ayşe Emel Önal: Çamaşır kurutttuğunuz odayı havalandırın...

  • NABIZ tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Bülbülüm Bağ Gezerim ( Uy Uy Demeye Geldim) Türküsü 03:29

Bülbülüm Bağ Gezerim ( Uy Uy Demeye Geldim) Türküsü

Trt Müzik Yayların Avazı Erzurum Metin Sürmeli canlı performans izle Bülbülüm Bağ Gezerim Elazığ-Hafız Osman Öge-Plaktan Yazıldı Bülbülüm Bağ Gezerim Aşığım Dağ Gezerim Yüz Yerde Yüz Yarem Var El Sanır Sağ..

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı 00:10

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşinin amcasının oğlu olan ve yaklaşık 1.5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bul..

Bülent Ecevit'in CHP Genel Başkanlığı izle 03:10

Bülent Ecevit'in CHP Genel Başkanlığı izle

Bülent Ecevit'in Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı seçilmesi hakkında yapılan röportajlar...

Bülent Ersoy 00:51

Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bülent Ersoy Bayramını Bodrum’da Geçiriyor 02:34

Bülent Ersoy Bayramını Bodrum’da Geçiriyor

Kurban Bayramı’nı Bodrum’da geçiren ünlü sanatçı Bülent Ersoy bir otelde eğlenirken objektiflere takıldı. Yaklaşık 10 gündür Bodrum’da tatil yapan Bülent Ersoy bir otelin restoranından eğlenirken görüntülendi. Gazetecile..

  • ANKA tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur 01:05

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler 00:31

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Bungee Jumping Olayına Farklı Bir Boyut Kazandıran Jumper 00:15

Bungee Jumping Olayına Farklı Bir Boyut Kazandıran Jumper

Bungee jumping bireylerin yüksek bir yerden (örneğin bir köprü) aşağıya atladıkları ve esnek bir halatla yukarı çekildikleri, heyecan verici bir etkinliktir. Çoğunluğun adrenalin hücumunun doruğu olarak tanımladığı bu et..

  • PITIRCIK tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bungee Jumping Yaptığını Sanan Adam 03:15

Bungee Jumping Yaptığını Sanan Adam

Bungee jumping yapacağını sanan şaka kurbanı adam hayatının şokunu yaşadı. Şaka kurbanı adam bungee jumping yaptığını sanıyor. Ama aslında suyun içine bırakılıyor. Sonrası ise kahkahalarla devam ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bunlar Oyuncak Değil  Rc Scanıa Tır 04:19

Bunlar Oyuncak Değil Rc Scanıa Tır

Piyasa fiyatı 5 bin TL civarı. Aracı aldığınızda kumanda ve bazı materyaller yanında verilmez ve araç monte edilmemiş parça halde gelir (demonte). Kumandanızı ve diğer materyalleri (kristal, servo, anemel boya, diğer ak..

Bunu Gördünüz Mü Franck Ribery Saha Kenarını Trolledi 02:32

Bunu Gördünüz Mü Franck Ribery Saha Kenarını Trolledi

Bayern Münih'li futbolcular Ribery ve Müller'in ilginç görüntüleri, görme ve işitme engelli arkadaşına maç anlatan adam, futbol sahalarında hiç görülmemiş bir olay ve daha fazlası bu videoda.....

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunu Yapmak Zorundayız 02:24

Bunu Yapmak Zorundayız

Milli Takımımızın oyuncularından Cenk Tosun Linki kaldır , Finlandiya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kendilerinden olan büyük beklentileri karşılayamadıklarını belirten Cenk, Beklentiler büyük olunca üzüntü de bü..

Burak Şenluk - Melek 03:58

Burak Şenluk - Melek

MELEK Şarkı Sözleri Kitaplarını kaldırmadım Hala duruyor masanda Mutfak epey bir dağıldı senden sonra Yemek yapamıyorum galiba Sana aldığım ilk gülü Unutmadım hiç o günü Tıpkı diğer günler gibi Sağ yanımda bir mele..

Buray - Nefessiz Kaldım (LYRİCS-SÖZLERİ) 04:43

Buray - Nefessiz Kaldım (LYRİCS-SÖZLERİ)

Şarkı Sözleri/Lyrics gitmez canımın peşinde bitmeyen acın almadan rahat vermeyecek artık anladım kaçar gündüzlerden sığınacak yer ararım olmaz gecelerden de ben zaten korkarım tenhalarda boşluklarda yüreğim gün mü d..

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik ) 04:32

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik )

Buray - Sen Sevda Mısın (Canlı Performans - Akustik) Şarkı : Umut yok bir ışık yok gözlerinde Ben hala bekleyenim olsun Ateş yok sıcaklık yok ellerinde Ben yanarım aşkın sağolsun Sen kapımı çal ansızın gir içeri Her za..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray-Sevdalar Sevdalar 03:20

Buray-Sevdalar Sevdalar

Bir gülüşünle başladı Yüreğimde fırtına Bana hiç danışmadan Aşk kapımda Sen bahara ahenk veren Sarmaşık yediveren Güneşimde can bulup Sarılsan Yar ne olur dokun bir kere Yüreğim yaprak döküyor Beni görsen sensiz Halim ..

Burçlar 'KİM MİLYONER OLMAK İSTER ' Yarışmasında 04:30

Burçlar 'KİM MİLYONER OLMAK İSTER ' Yarışmasında

12 burç karakterlerimiz en haylaz halleri ile bu seferde selcuk yöntemin sundugu kim milyoner olmak ister yarışma programına katıldı. Öncelikle bunların bir komedi oldugunu unutmamanızı istirham ederim...

  • JET TV tarafından
  • 6.122 görüntüleme
  • 6 yıl önce