#Hal

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm) 47:23

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm)

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 15 ACEMAŞİRAN (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Acemşiran Peşrev 00:00 2. Bir Haber Ver Ey Saba N'oldu Gülistanım Benim 01:41 3. Nideyim Bilmem Elinden Senin 05:04 4. Kanun Taksimi 08:41 ..

Cesur Farenin 3 Kediyi Madara Etmesi 01:41

Cesur Farenin 3 Kediyi Madara Etmesi

3 kedinin saldırısına karşılık veren ve çevresini umursamadan karnını doyuran fare tüm mahalleyi sildi süpürdü...

  • JET TV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cesur Kadın Hemcinsini Böyle Korudu! 02:36

Cesur Kadın Hemcinsini Böyle Korudu!

Show TV'de yer alan görüntülerde, aracını durdurarak tartışan çiftin arasına giren kadın sürücünün, şiddet uygulamasından endişe ettiği kocayı uzaklaştırmaya çalışıyor. Görüntülerde bir zabıta ekibinin olay yerinden geçt..

  • JET TV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler : 250g tel kadayıf 1 su bardağı ceviz 100g tereyağ Şerbeti için; 1.5 su bardağı şeker 2 su bardağı su Yarım dilim limon Ramazan geliyor, iftara ne pişirmeli, sahurda ne yemeli derken neredeyse bitirdik Rama..

Çevremizdeki Mikrop Yuvaları Nerede 08:33

Çevremizdeki Mikrop Yuvaları Nerede

Halk Sağlığı Uzmanı Oğuz Özyaral: Mutfakta sıvı sabun öneriyorum...

  • NABIZ tarafından
  • 477 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeyiz Sandığı 26.Bölüm izle 29:48

Çeyiz Sandığı 26.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programının 26. bölümünde; Manisa'nın çeyiz ve yarenlik geleneği, halı dokumacılığı ve Kula evleri konu edilmektedir...

Ceylan Değişime Doymuyor Bu Kez Nasıl Bir Yenilik Yaptı 02:08

Ceylan Değişime Doymuyor Bu Kez Nasıl Bir Yenilik Yaptı

Estetik operasyon geçirenler kervanına katılan Ceylan, özel hayatı ve imaj değişikliğiyle ilgili merak edilenleri cevapladı. Son günlerde bazı sanatçılar yaptırdıkları estetik operasyonlarla gündemden düşmüyor... Tanınma..

  • BETA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım 05:28

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım

Kadınım Sana dargınım Kırgınım sana kızgınım Haksızlık, vefasızlık bu Bu herşeyi inkar eden duygu Ne acı, yazık Kadınım söyle sen mutlu oldun mu? Bu deli adamı unuttun mu? Sevdin mi gerçekten ah seviştin mi? Söyle onl..

Ceylan Ertem - Kovdum 04:03

Ceylan Ertem - Kovdum

KOVDUM Şöyle bir zaman olmadı oturup konuşmaya Sende bir kadeh bende bir kadeh hasreti yatıştırmaya Derdim oldu söylemedim dedim vaktimiz dar Onda da üzülmeyelim, onda da üzülmeyelim Halimi anlatsam anlar mısın İpin ucu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Kimdir? 01:24

Ceylan Kimdir?

Ceylan ya da tam adıyla Ceylan Avcı, (d. 26 Haziran 1974, İstanbul), Zaza asıllı Türk halk müziği ve arabesk müzik sanatçısı. Sanatçı birçok albüm çıkarmış, birçok da sinema filminde rol almıştır. Seni Sevmeyen Ölsün ..

Ceylan Koynat - Olur mu 03:12

Ceylan Koynat - Olur mu

Söz & Müzik: Sezgi Erciyas Düzenleme: Ercan Bal Yönetmen: Olcay Dülger Görüntü Yönetmeni: Ozan Sökmen Mix-Mastering: Hakan Turhal Yaylılar: Kadir Okyay Ve Gündem Yaylı Grubu Styling: Denizcan Kutlu Saç Makyaj :Ensar Ca..

Ceylanı Kurtaran Adam 00:58

Ceylanı Kurtaran Adam

Ceylana Suni Teneffüs Yapan Adam Meksika'da kalbi duran ceylan yerde hareketsiz bir şekilde yığıldı kaldı. O sırada bölgede olan bir adam zavallı hayvanın o halini gördü ve suni teneffüs yaparak uzun uğraşlar sonucu onu..

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia 04:15

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in komşusu, Katil zanlısı Ş.T., olaydan bir gün önce bana 'sizin güvenlik kamerası bizim kapının önünü görüyor mu?' diye sordu dedi. İzmir Ödemiş'te komşusunun e..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..

Cezayir'de Parlamento Seçimlerinde Süpriz Beklenmiyor 00:54

Cezayir'de Parlamento Seçimlerinde Süpriz Beklenmiyor

Cezayir'de, perşembe günü yapılan parlamento seçimleri için halk sandık başına gitti. Yeğenlerinin yardımıyla oyunu kullanan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika, bu vesileyle geçtiğimiz yıldan bu yana ilk kez halk..

Chaby Han vs Ali Ertugrul - Ali Ertugrul Tv 35:48

Chaby Han vs Ali Ertugrul - Ali Ertugrul Tv

Chaby Han ile Ali Ertugrul Güney Kore vs. Türkiye challenge yapıyor! Kore ile ilgili akla gelebilecek her soruya Chaby Han ve Ali Ertuğrul tarafından cevap verildi. İki ülkenin yaşam tarzı, yemek kültürü, batıl inançları..

  • JET TV tarafından
  • 200 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Chape Onunla, o Chape'yle Büyümeye Devam Edecek 01:24

Chape Onunla, o Chape'yle Büyümeye Devam Edecek

Peri masalı gibi bir yükselişin ardından trajik bir uçak kazasıyla sarsılan Chapecoense'de yaralar sarılmaya çalışılıyor. Tüm bu kaosun arasında, 5 yaşındaki bir Chape taraftarı da umutları ayakta tumtmaya yetiyor. Brezi..

Charlie Chaplin On Cocaine ModernTimes 1936 04:15

Charlie Chaplin On Cocaine ModernTimes 1936

Charlie Chaplin 2017 hala bizleri guldure biliyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cheez Badi Video Song 02:13

Cheez Badi Video Song

Tu Cheez Badi Hai Mast Mast Lyrics from Mohra Pa ni sa ni sa ma pa Tu chiz badi hai mast mast tu chiz badi hai mast - 2 Nahi tujhko koi hosh hosh - 2 Uspar joban ka josh josh Nahi tera nahi tera koi dosh dosh Mad..

  • PengoTV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chesapeake Shores 3. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 01:25

Chesapeake Shores 3. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

Chesapeake Shores 3. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 12 Ağustos Pazar Günü Hallmark Channel'da Chesapeake Shores 3x02 Promo/Preview The Way We Were Chesapeake Shores Season 3 Episode 2 Promo Chesapeake ..

Chesapeake Shores 3. Sezon 3. Bölüm Fragmanı 01:31

Chesapeake Shores 3. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

Chesapeake Shores 3. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Ağustos Pazar Günü Hallmark Channel'da Chesapeake Shores 3x03 Promo/Preview The Rock Is Going to Roll Chesapeake Shores Season 3 Episode 3 Promo C..

Chintu Ka Birthday 04:51

Chintu Ka Birthday

Provided to YouTube by Zee Entertainment Enterprises LimitednnChintu Ka Birthday · Raajeev V BhallannChintu Ka Birthdaynn℗ Zee Muisc CompanynnReleased on: 2020-06-21nnArtist: Raajeev V BhallanComposer: Raajeev V BhallanL..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

CHP Delege Seçiminde Kavga Çıktı  2 Yaralı 01:08

CHP Delege Seçiminde Kavga Çıktı 2 Yaralı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde gercekleştirilen delege seçimlerinde kavga çıktı. Kavgada yaralanan biri parti üyesi, diğeri Merkezefendi Belediyesi Meclisi üyesi iki kişi hastaneye k..

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Karnesi 04:45

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Karnesi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim karnesini A Haber canlı yayınında Can Okanar yorumladı. Kılıçdaroğlu liderliğinde 8 kez seçime giren CHP, bunların hiçbirinde başarı elde edemedi. İşte C..

CHP'den asgari ücret kampanyası- -Asgari ücretin açlık sınırının üstünde olması lazım- 02:08

CHP'den asgari ücret kampanyası- -Asgari ücretin açlık sınırının üstün

Cumhuriyet Halk Partisi, 2021 asgari ücreti kampanyasını 3100 TL olarak belirledi. Kampanyaya dair video hazırlandı...