#Halil sezai duyanlara duymayanlara müzik dinle

Yahudi Yerleşimciler Hasta Taşıyan Ambulansın Önünü Kesti 00:23

Yahudi Yerleşimciler Hasta Taşıyan Ambulansın Önünü Kesti

Yahudi yerleşimciler, Batı Şeria'nın El-Halil kentinde bulunan Tel Rumeida mahallesinde gece saatlerinde Filistinli bir hasta taşıyan ambulansın yolunu kesti. Hastanede tedavi görmek için Filistinli bir kadın hastayı taş..

Aykut Elmas'la Eski Vine'larımızı İzledik 15:32

Aykut Elmas'la Eski Vine'larımızı İzledik

Arkadaşlar selam, ben Halil İbrahim Göker, kanalıma ve videoma hoşgeldiniz. Sevgilimle izlediğim eski vinelara çok fazla Aykut Elmas'la da çektiğiniz videoları izleyin diye yorum yapmışsınız, ben de sizi kıramayacağım iç..

  • JET TV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Eski Vine'larımızı İzledik 2 - Aykut Elmas 21:35

Eski Vine'larımızı İzledik 2 - Aykut Elmas

ESKİ VİNE'LARIMIZI İZLEDİK #2 w/ AYKUT ELMAS Arkadaşlar selam, ben Halil İbrahim Göker, kanalıma ve videoma hoşgeldiniz. Daha önce Aykut Elmas'la Eski Vinelarımızı İzledik diye bir video çekmiştik, sizin de isteğiniz üze..

  • JET TV tarafından
  • 191 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Üvey Baba - Hapiste Şişlediği Adam Halili Gömüyor 08:41

Üvey Baba - Hapiste Şişlediği Adam Halili Gömüyor

Bundan aylar önce Celal Ağa'nın baskısı üzerine hapiste adamı şişleyen Halil, şişlediği adam tarafından takip edilir ve Halili zor durumlar beklemektedir.....

  • JET TV tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şehit eşinin üniforması ile törene katıldı 03:25

Şehit eşinin üniforması ile törene katıldı

Sakarya’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Halil Tuna Akgöz için Tekirdağ Valiliği önünde düzenlendi...

KORKU EVİ VİDEOSU 18:58

KORKU EVİ VİDEOSU

KORKU EVİ VİDEOSU! Arkadaşlar selam, ben Halil İbrahim Göker, kanalıma ve videoma hoşgeldiniz. Bu videomuzda 5 arkadaş korku evine girdik ve korktuk :D korku evi konseptli bu videomuz cidden çok eğlenceli ve adrenalin do..

  • GÜL tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ailesi için canını feda etti! 01:57

Ailesi için canını feda etti!

BİR BABANIN KAHRAMANLIĞINI GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA. SAMSUN'DA BİR EVDE GECE YARISI YANGIN ÇIKTI..BABA HALİL DORUK, BÜTÜN AİLESİNİ O YANGINDAN KURTARDI. ELLERİ KOLLARI HATTA YÜZÜ BİLE YANDI AMA O ZATEN AİLESİ İÇİN..

Murat Boz - Sevgilim 00:43

Murat Boz - Sevgilim

halil ibrahim sofrası..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Irak'ın Kuzeyinde şehit olan askerin acı haberi Ankara'daki ailesine ulaştı 00:38

Irak'ın Kuzeyinde şehit olan askerin acı haberi Ankara'daki ailesine u

Irak’ın kuzeyinde bulunan Başika üs bölgesine gerçekleştirilen roketli saldırı sonucu şehit olan 27 yaşındaki 58'nci Topçu Tugay Komutanlığı'nda görevli Topçu Uzm.Çvş. Hacı Halil Kızılay'ın acı haberi Ankara'nın Polatlı ..

Çocuklar Duymasın - 37. Bölüm - FULL BÖLÜM 2:16:09

Çocuklar Duymasın - 37. Bölüm - FULL BÖLÜM

Oyuncu Kadrosu Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ,Zeyno Günenç,Volkan Severcan,Mehmet Baran Erdoğan,Ferdi Akarnur,Melek Şahin,Alpaslan Özmol,Suzan Kardeş,Buse Sinem İreni,Alp Eren Khamıs, Öykü Güven, Şükrü Korucu,Süleyman Yağ..

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar 00:41

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar

Filistin’deki İslami Direniş Hareketi Hamas Gazze’deki yeni siyasi liderini seçti. Hamas’ın 2007 yılından bu yana Gazze Şeridi’ndeki siyasi lideri olan İsmail Heniyye’nin yerine Yahya Sinwar getirildi. Sinwar, 2011 yılı..

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar 05:47

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Eserler CD 1 Hacel Obası Sevcan Orhan Acem Kızı Halil Yalçıner İp Attım Sibel Asaduryan Erzurumda Çevirdiler Yolumu İlyas Ekinci Ben Bu Yıl Yarimden ayrı düşeli Seda Bing..

  • PengoTV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Osmanlı Subayı - Fragman 01:53

Osmanlı Subayı - Fragman

Osmanlı Subayı Filmi 19 Mayıs 2017 de Sinemalarda. Özet ve Detaylar I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor. Hemşire Lillie,Van'da tanıştığı Osmanl..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir 11:30

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir

Sivas Belediyesi konuşan bank uygulaması ile Sivas’ın yetiştirdiği ünlü ozanları kendi sesleri ile halkla buluşturdu. Sivas Belediyesi tarafından şehrin kültür ve sanat gelişimine katkı sağlamak amacıyla kent meydanın..

Derbinin Hakemi Belli Oldu 00:15

Derbinin Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çakır'ın yardımcıları ..

72. Koğuş (1987) Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:37:53

72. Koğuş (1987) Kadir İnanır Türk Filmi İzle

72. Koğuş 1987 - Kadir inanır, Halil Ergün, Engin inal, rasim öztekin - full hd tek parça sansürsüz yeşilçam türk filmi Film, II. Dünya Savaşı döneminde bir hapishane koğuşunda yaşananları anlatır. Ahmet, bir cezaevinin..

  • PengoTV tarafından
  • 8.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatar Ramazan (1990) Kadir İnanır Film İzle 1:29:49

Tatar Ramazan (1990) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan 1990 Kadir inanır Full HD Tek Parça Sansürsüz - Yeşilçam Türk Filmi Film, haksızlıklar karşısında mücadele eden Tatar Ramazan’ın hikâyesini anlatır. Abidin Ağa’nın oğlunu öldürüp hapse giren Ramazan tahliy..

  • PengoTV tarafından
  • 22.397 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Şey Oğlum İçin 1971  Cüneyt Arkın  Sezer Güvenirgil Türk Filmi İzle 1:22:50

Her Şey Oğlum İçin 1971 Cüneyt Arkın Sezer Güvenirgil Türk Filmi İzl

Filmde, ayrılan bir çift ile çocuklarının hikâyesi anlatılır. Çalgıcı Fikret ile şarkıcı Sezer’in mutlu bir evlilikleri ve küçük bir çocukları vardır. Fikret, bir kavga sırasında elini sakatlar ve işsiz kalır. Bu sırada ..

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü 01:41

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü

ABD Dışişleri Bakanlığından bir heyet, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PYD'nin yöneticileriyle bir araya geldi. Max Martin başkanlığındaki ABD Dışişleri Bakanlığı heyeti dün PYD'nin eşbaşkan yardımcısı Aldar Halil, K..

 Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe 06:01

Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de haftanın en kritik maçında lider Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek hem rakibinin sahasındaki 31 maçlık yenilmezlik serisine nokta koydu, hem de puan farkını 2'ye indirdi. Aykut Kocaman..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

İsrail Askerleri 3 Yaşındaki Çocuğu Gözaltına Almaya Çalıştı 00:29

İsrail Askerleri 3 Yaşındaki Çocuğu Gözaltına Almaya Çalıştı

İsrail askerleri, Batı Şeria'da oyun oynayan 3 yaşındaki bir çocuğu gözaltına almaya çalışıldı. Batı Şeria'nın El Halil kentinde İbrahim Camii yakınlarında 3 yaşındaki Dergam Kerem Mesude, evinin önünde İsrail askerleri ..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı yayında! Mehmed, arkasından çevrilen kirli oyunları öğrenebilecek mi? Çandarlı Halil Paşa, Mehmed'in ne işler peşinde olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Konstantinos, bütün şehrin..