#Halil taşkın ben kendime gurbet oldum müzik dinle

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı 01:42

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı İçişleri Bakanlığı, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ı görevden uzaklaştırdı Bakanlıktan yapılan açıklamada, Mardin ..

Şehit Cenaze Töreninde Chp Çelengi Boş Bahçeye Atıldı 01:24

Şehit Cenaze Töreninde Chp Çelengi Boş Bahçeye Atıldı

Samsun'da şehit cenazesine gönderilen CHP çelengi cenazeye katılanlar tarafından istenmeyerek boş bir bahçeye atıldı. Çarşamba ilçesindeki Rıdvan Paşa Camii’nde kılınacak olan cenaze namazı öncesinde, Şehit Piyade Uzma..

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon 02:31

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Bahar Candan Yere Düşürdüğü Sandviç İçin Ağlama Krizine Girdi! 19:50

Bahar Candan Yere Düşürdüğü Sandviç İçin Ağlama Krizine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 98. bölümünde Bahar Candan arada arkadaşlarına sandviç getirirken yere düşürdüğünü söyleyerek ağlamaya başladı. Bahar'ı sakinleştirmek ise yarışmacılara düştü...

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilimde  Simay Tokatlı'nın  Çıldırdığı Anlar! 18:39

İşte Benim Stilimde Simay Tokatlı'nın Çıldırdığı Anlar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Simay Tokatlı, Bahar Candan'ın sürekli uzun çizme ve dar, mini elbiseler giydiğini iddia edince buna hem Bahar hemde Dilara Taşkın itiraz et..

  • ANKA tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candanı Sakinleştiremediler! 17:04

Bahar Candanı Sakinleştiremediler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Bahar Candan, Selin Baygüneşli'nin erkek arkadaşı olmadığı halde erkek arkadaşlı konsept yapmasına itiraz edince kavga çıktı. Bahar daha sonra d..

  • ANKA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candandan Dilaraya ŞOK Benzetme! 11:36

Bahar Candandan Dilaraya ŞOK Benzetme!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde Bahar Candan, Dilara Taşkın'ın kombinini 3 Adam programı için uygun bulmayınca ikili arasında gerginlik yaşandı. Bahar daha sonra Dilara'nın..

  • ANKA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan ve Bahar Badminton Oynarsa! 15:21

Kerimcan ve Bahar Badminton Oynarsa!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde bu sefer yarışmacılar jürinin değil jüri yarışmacıların dikkatini dağıttı ve Öykü Serter olaya müdahale etmek zorunda kaldı. Bahar Candan is..

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu Simaya Bakın Nasıl Laf Attı! 11:11

Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu Simaya Bakın Nasıl Laf Attı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı podyuma çıkınca Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu podyumun ortasına oturup hem konsepte hemde yorumlara müdahale ettiler. Dilara Taş..

  • ANKA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay Olay!!Bahar Candanın Marka Terliklerini Kim Çöpe Attı! 11:10

Olay Olay!!Bahar Candanın Marka Terliklerini Kim Çöpe Attı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Öykü Serter, Bahar Candan'ın durgun olduğunu farkedince Bahar yeni aldığı terliğinin tekini birisinin çöpe attığını ve buna çok üzüldüğünü ..

  • ANKA tarafından
  • 1.231 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim 114.Bölüm Haftanın Finali - Fragman 04:54

İşte Benim Stilim 114.Bölüm Haftanın Finali - Fragman

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak..

  • ANKA tarafından
  • 1.795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarışmacılar Arasındaki Tatilköyü Krizine Kerimcandan Son Nokta! 19:04

Yarışmacılar Arasındaki Tatilköyü Krizine Kerimcandan Son Nokta!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde dilara Taşkın konseptinde salaş bir balıkçıya gittiğini söyleyince Bahar Candan, Dilara'nın kıyafetini salaş bir balıkçı için çok şık buld..

  • ANKA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duygu Fularına Gelen OLAY Eleştiriler Üzerine Yaptı Yapacağını! 12:24

Duygu Fularına Gelen OLAY Eleştiriler Üzerine Yaptı Yapacağını!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde iki yakın arkadaş Dilara Taşkın ve Duygu Çevik'in arasını fular bozdu. Dilara, Duygu'nun fularını beğenmediğini söyleyince Duygu içeride bu..

  • ANKA tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze Taşkından Tuğçeye Ağır Sözler! 15:11

Gamze Taşkından Tuğçeye Ağır Sözler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Gamze Taşkın herkesin Tuğçe Ekim'i çok sıcak bulduğunu ama kendisinin onu hissetmediğini ve diğer yarışmada halk oylamasıyla en dobra ödülünü a..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ivana Sert, Kerimcan'ı Öperken Maske Kullandı! 03:47

Ivana Sert, Kerimcan'ı Öperken Maske Kullandı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Gamze Taşkın, Öykü Serter'in düğününe gitmek istediğini söyleyince Kemal Doğulu bu konseptin pek mümkün olamayacağını söyledi ve Öykü Serte..

  • ANKA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Sakarya'da Yollar Sular Altında Kaldı 01:24

Sakarya'da Yollar Sular Altında Kaldı

Sağanak yağışın etkili olduğu Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde derenin taşması sonucu yollar sular altında kaldı. Sakarya'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış öğle saatlerinde de etkisini artırarak devam etti. Yoğun..

Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın  Necla Nazır Türk Filmi İzle 1:20:43

Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın Necla Nazır Türk Filmi İzle

Birkaç Güzel Gün İçin - Cüneyt Arkın & Necla Nazır (1984 - 81 Dk) Film, milyoner bir kızla kardeşinin tedavisi için para temin etmeye çalışan fakir bir adam arasındaki sahte evliliği konu alır. Kemal Polat küçük bir tekn..

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada 01:21

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada

İstanbul Yedikulesporlu genç oyuncunun yabancı uyruklu bir kadını darp eden şahsı durdurmak isterken kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün saat 23.00 sıra..

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Edip Akbayram  Sen Benden Gittin Gideli 03:37

Edip Akbayram Sen Benden Gittin Gideli

Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli Bir cefam var idi bin..

Sezen  Aksu Küçüğüm 03:41

Sezen Aksu Küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensiz..

MFÖ - Sakın Gelme 03:12

MFÖ - Sakın Gelme

Sakın gelme sözlerim kayıp Ayıp ediyorum kendime Bir sızı var içimde Ölesim tuttu Yaşıyorum gürül gürül kaç gündür Uyku tutmuyor sakın gelme Sakın gelme hazır değilim Deliyim kaç gündür Lodosum tuttu Poyrazım s..

Peron5 - Yine Gel 03:17

Peron5 - Yine Gel

Yine Gel şarkı sözleri ile... Suya söyledim ismini Usulca sakladım seni kendime Kimseler bilmesin diye Baharlarım hep güz oldu Yazlarım kışa döndü çekip gittin İçim dışım bir oldu Ah sen yağmur ol yağ üstüme Dinme se..

Feride Hilal Akın  Küçüğüm 04:08

Feride Hilal Akın Küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensizliğim ..

Serdar Ortaç - Asrın Hatası 05:34

Serdar Ortaç - Asrın Hatası

Bir kere sevdi gönül Mevsim bahar olsa da Yandı tutuştu gönül Kalbi bir taş olsa da Bin kere söylüyorum Bir kere dinlesen Bak yine söylüyorum Aşk için ölmese de Değmez sana değmez Aşkın öyle çok büyük ki Kimse..

Benim Gözüm Sende   Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır 01:48

Benim Gözüm Sende Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır

Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye Başkasını istemem Benim gözüm..

Şener Şen Ümidim Var 01:28

Şener Şen Ümidim Var

Arabesk 1988 beni unutsun demişsin, olsun hala ümidim var kar kalkınca altı bahar, olsun hala ümidim var yıkıp viran ettin beni, duysun bunu dağlar taşlar oldum ben sevda veremi, olsun hala ümidim var soldu sarardı gül..

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik) 05:34

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik)

Bulutlara Esir Olduk; Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti yıllarım bilemeden Neşeyi büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye İnen olmadı..