#Halil taşkın ben kendime gurbet oldum müzik dinle

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Deniz Tekin - Hep Sonradan 04:10

Deniz Tekin - Hep Sonradan

Ne sen leyla' sın ne de ben mecnun Ne sen yorgun ne de ben yorgun Kederli bir akşam içmişiz sarhoşuz hepsi bu Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan sonradan Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan Hep s..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Seksendört - Şimdi Hayat 04:25

Seksendört - Şimdi Hayat

Bir kadeh sessizlik doldurdum Daldım gittim semaya Güz geçti bahar geçti derken Bir gün daha görsek ne ala Dünya derdi sarmış dört yanımı Yaşamayı öğrenemedim hala Şimdi hayat ister çiçeklerle gelsin İsterse vursun geçs..

Model - Makyaj 04:32

Model - Makyaj

Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi. Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, Biliyorum, demiştin ben gideceği yeri. Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım. Yer..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Orhan Ölmez -Su Misali 05:08

Orhan Ölmez -Su Misali

$imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin, $imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin. Gün gelir zaman döner sende solarsin, Hic gücenme kizma kizma send..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Gülben Ergen - Bay Doğru 04:14

Gülben Ergen - Bay Doğru

Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen çok zor, Bir daha sevmek istemiyorsun. Hele senle aşk değil bu çok kurallı bir okul, Sevmedikçe kaytarıyorsun. Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey ..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu 03:57

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu

Adem Gümüşkaya – Umrumda Olur Mu Şarkı Sözleri Kavga Dövüş Bize Göre Miydi Sevgilim. Kırdın Da Ne Oldu Sanki. Maksadını Çözemeden Yoruldum Bittim. Kalsaydın Ölür Müydün Ki ? Sana Neler Harcadı Kalbim. Delisin Ya Anlamad..

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman 04:45

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman

O gidişin zoruma gitti Yemin ettin çünkü bana her zaman Gönlüm çaresizlikten bitti Bilmiyorum kavuşmamız ne zaman Kahrımdan ağladım Acımdan ilyas.info yalvardım Susmadım ağladım Döneceksin ne zaman Ben aşkının yalancısıy..

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak 03:45

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak

Çok mu şey istemiş olurum senden bilmem Zaten hep çok isterim ben, azla yetinmem Başka bir hayat var, dışarda ama sensiz Şöyle bir hava alsam da gelsem ya da gelmesem Kuş havalandı, kaçış mübahtır İntikam soğuk, bazen a..

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:43

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmedi bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkmuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok dostum var Hiç dermanım yok ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

Murat Dalkılıç - Kasaba 04:02

Murat Dalkılıç - Kasaba

Zaman zaman seni o saran düşünceler bitti aman aman Durup durup sonra yine yanan Ateş yerinde duman duman Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet... Senle yaşadığıma ..

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

Sezen Aksu - Canımsın Sen 04:18

Sezen Aksu - Canımsın Sen

Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben Unutup kendimi bir divaneye takıldım ben Ayağı eşikten..

Burcu Güneş - Tamamdır 04:35

Burcu Güneş - Tamamdır

Hayatında kalma sözü Versem tutabilir miyim Tutabilir miyim Seninle her durumda Var olmayı istesem Sona giden yollarda Olabilir miyim olabilir miyim Her durumda sınanmaya hazırım ben Gücümü önce Tanrı'dan Sonra..

Sancak - Korkma Söyle 03:52

Sancak - Korkma Söyle

Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şeyler var. Sen ağla ben silerim yaşını. Hem de nered..

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden 03:10

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden

Bu kez kimin yüzünden? Tamam sen kendini kurtardın da, Benim yine peşimde bıraktıkların var. Şu karşındakine bir bak! Bu mu senin sevdiğin, tanıdığın adam? Değilim inan... Ne hüzün var ne bir tebessüm yüzümde. Evim yer..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Fatih Altan - Karabahtım 04:24

Fatih Altan - Karabahtım

Yola çıktım, arıyorum Bulamadım ah, soruyorum Ben kendimi bilmiyorum Kimlere gitsem Kime ne söylesem Beni ölü ya da diri bana getirene Ödül mü versem [x2] Kara bahtım, kör talihim Ben sensiz söyle neyleyim Düğümlenmiş ..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce