#Halil taşkın ben kendime gurbet oldum müzik dinle

Nostaljik Şarkılar - Karışık 45'lik 20:42

Nostaljik Şarkılar - Karışık 45'lik

Gülden Karaböcek - Kır çiçekleri Ferdi Tayfur - Ben de Özledim Esmeray - Gel Tezkere Türkan Şoray - sevemedim Karagözlüm Belkıs özener - Oyun Bitti Gönül Akk......

Mustafa Ceceli - Yağmur Ağlıyor 04:50

Mustafa Ceceli - Yağmur Ağlıyor

Yağmur Ağlıyor ikimiz için Ağlıyor Hem Geçmişi Siliyor Kaderimdin Hayal Oldun İlişkimiz Bitti Nasılda Kimi Kiymetini Bilemedim Bilemedim Bilemedim Hitsarkisozlerim.com Seninle Can Sezemedim Sezemedim Sezemedim Bugün Resm..

Şebnem Ferah Yağmurlar 05:07

Şebnem Ferah Yağmurlar

Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer Kim bu ben kim bu susan Ne soran var ne bilen sebebim yok Bana kıyan erkeğim sen gül Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güne..

Emirkan - Mecburum Sana 05:49

Emirkan - Mecburum Sana

Ağla, kalbim ağla ona bağla bu canı Sen kurtar ya Rabb ümitsizce karşılıksız yananı Al derdimi dağlara ver, ateşe ver sen Ya Rabb Dayanmaz ki dağlar taşlar, alev ağlar gör Ya Rabb Ben mecburum sana, sesimi duysana Allah..

  • Candy tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minor Empire  Mendilimin Yeşili 06:01

Minor Empire Mendilimin Yeşili

Minor Empire Mendilimin Yeşili Sözleri Mendilimin yeşili Ben kaybettim eşimi Al bu mendil sende kalsın Sil gözünün yâşını Aman doktor canım gülüm doktor Derdime bir çare Çaresiz dertlere düştüm Doktor bana bir çar..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duman  Bal  04:47

Duman Bal

Aşkım sen benim canımsın Kanıma karışmış kanın Söyle kimlerden kaçarsın Boşuna durmadan ağlarsın Yavrum sen benim balımsın Tadına alışmış canım Aaah güzelkuşum gir kanıma Ben zaten sarhoşum Nerdesin...sevgilim...

Yaşar İpek  Yalnız Kalacaksın 04:45

Yaşar İpek Yalnız Kalacaksın

Yaşar İpek - Yalnız Kalacaksın Şarkı Sözleri Sona yaklaştık görüyorum, biliyorum sevgilim Sadece ne gün bu evden gideceğini bilmedim Ya ben böyle bir çare Tanımadığım hallerde Düşe kalka harcanırsam Ölmez miyim söyle Ya..

Zeki Müren  Bir Kere Bakanlar 03:03

Zeki Müren Bir Kere Bakanlar

Zeki Müren - Bir Kere Bakanlar Şarkı Sözleri Bir kere bakanlar unutur derdi günahı Görmeme gözünün nuruna daldıkça sabahı Ben hiç bu kadar sevmedim ömrümce siyahı Görmeme gözünün nuruna daldıkça sabahı..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Jupiter Her Nefeste 04:03

Ne Jupiter Her Nefeste

Pembe hayallerin içinde yaşarken, Şimdi gerçeğin kıyısındayım. Sen kendini ararken, Ben çoktan kaybolmuş yalnız bir adamım. Yabancıyım bu hallerine, her nefeste Yabancıyım bu şehre, sensizliğe En sevdiğin renkler üstün..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülden Mutlu  Açık Yara  Teaser 00:37

Gülden Mutlu Açık Yara Teaser

A canım, sevdin mi gittiğin yeri? Ne diye bizi bir tek ihtimale bıraktın Gözyaşı bu bilir mi akacağı yeri? Beni bilmediğim omuzlarda bile ağlattın.. Arada bir selam yolla Kaldıysa içinde yerim, yurdum.. Çok zaman oldu A..

  • Ömer tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enes Batur - Çağatay Akman - Sensin Benim En Derin Kuyum (Parodi) 10:27

Enes Batur - Çağatay Akman - Sensin Benim En Derin Kuyum (Parodi)

Ben Enes Batur , 2645 Records un Çağatay Akman Sensin benim en derin kuyum parodi si yaptım güzel şarkı müzik dinle menizi kesinlikle öneriyorum , güzel ve eğlenceli ve komik bir video oldu iyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buray  Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana battık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sessiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Feride Hilal Akın İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın İntihaşk

Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var? Yalnızlığı yalnız Seninle aldattım Kıskandı yıldızlar Aşka inanmayanlara Seni anlattım Karardı ay Bırak..

Hande Yener  Bana Olanlar 02:58

Hande Yener Bana Olanlar

Mutluyum diye sevinen bendim İnanıp aşkına herşeyinle senindim Ben aradım belamı Çekiyorum bak cezamı Hadi kalbim yeter artık Şu yaptığın revamı Bana olanlar düşman başına Gün aşırı gelmişim yanına Ama bende ha..

Barış Akarsu Aylar Geçse De 04:20

Barış Akarsu Aylar Geçse De

Barış Akarsu Aylar Geçse De Yıllar Geçse De Bir Ömür Böyle Bitse De Ben Seni Unutumam..

Elif Dedim (Elif Türküsü) 04:53

Elif Dedim (Elif Türküsü)

Elif Dedim (Elif Türküsü) Kurtlar Vadisi Sözleri Elif dedim be dedim Gız ben sana ne dedim Guş ganedi galem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Guş ganedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Elif'im noktalandı aman ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suat Suna  Yalan Değil 04:26

Suat Suna Yalan Değil

aynı dertlerdeyim, yalnız ve sensizim biliyorum ben istedim ayrılmayı kabul etmezsin sanmıştım ah dönemez misin aynı yerdeyim, bomboş ve sensizim yalvarmaya hazırım ne olur affetsen son bir şans versen, tekrar sevemez mi..

  • PengoTV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sonbahar Rüzgarları Handan Kara 03:55

Sonbahar Rüzgarları Handan Kara

Sonbahar Rüzgarları Şarkı Sözü (Lyrics) Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmiştim Her sonbahar gelişinde Sarı sarı yapraklarla Kuru dallar arasında Sen gelirsin aklıma..

  • PengoTV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Funda Arar - Vasiyet 03:19

Funda Arar - Vasiyet

Vasiyet şarkı sözleri ile Ben kederli mumlar gibi Eridim hep içime Ve sabahı bekledim Deli bir sevda Kaybolan kuşlar gibi Yerim, yurdum hasretti Yine de seni sevdim Dilsiz resimlerinle ..

Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:28

Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız, gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık, son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi? Bu in..

Nesrin Arpacı - Yanmam Yakarım 03:43

Nesrin Arpacı - Yanmam Yakarım

Yanmam Yakarım şarkı sözleri ile Kapanmadı yaralar Sen açmıştın ya yüreğimde Nasil tuttun ellerimi O kirlenmiş bedeninle Sanma sende kalacak ahım Çıkar elbet zaman lazim Ben dursam da yerimde öyle Davran dönecek ..

Demet Akalın - Nostalji 03:11

Demet Akalın - Nostalji

Nostalji şarkı sözleri ile Bakıyorum yine bi havalar Tam takır kuru bakır odalar Ben mesafeyi korudukça Bi daha bi daha demez mi bana Sebebi çok inan bana da Yeterim ona da, buna da Sözümün kadını, müziğin hanımı Ald..

Levent Canses - Vur Oynasın 03:13

Levent Canses - Vur Oynasın

Vur Oynasın şarkı sözleri ile Vur oynasın tellere Teller gelsin dillere Yeter ki sen razı ol Ben düşeyim dillere İçim bir hoş oluyor Seni gördüğüm zaman Bu ne güzellik. böyle Yandım Allah'ım aman Kaçma artık sevgimde..

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir 03:46

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir

İçimde Bir şarkı sözleri ile İçimde bir sızı var Söylemem Kimse bilmez, bilemez Diyemem Bir şey oluyor, duruyor, gidiyor Zaman akıyor, geçiyor, bitiyor. Bir şey diyemem Susarım sana ben Sonsuz derine düşerim Yeniden..

Arda Balkay - Gözü Çıksın Gözü Olanın 02:45

Arda Balkay - Gözü Çıksın Gözü Olanın

Gözü Çıksın Gözü Olanın şarkı sözleri ile Kime yarsın yar Bana cansın yar Seni Ben kimi kim sarar, Bulamazsın yar Benim yaram kanar Yaram seni arar Sen de birgün beni arar Bulamazsın yar. Gözü çıksın gözü ola..

Arda Kayıhan - Sahi'm 03:16

Arda Kayıhan - Sahi'm

Sahi'm şarkı sözleri ile Buradan yine geri dönemem Lütfen senden öte gidemem Yarını ötesini bilemediğim Bu aşk benim tenim canım bedenim kalbim Yerin benim yanım canım kadınım mavim Sensiz ben nefes alamam Aşkından uz..

Örge Volkan - Atabarı 02:58

Örge Volkan - Atabarı

Atabarı şarkı sözleri ile... Ayvası var narı var Bahçası var bağı var Atamızdan yadigar Bizde Ata barı var Uzun uzun kamışlar Ucunu budamışlar Benim ela gözlümü Gurbete yollamışlar Ben bir uzun kılıcım Yoluna dik..

Doğukan Şahinoğlu - Söylerim 03:41

Doğukan Şahinoğlu - Söylerim

Söylerim şarkı sözleri ile Yine gün doğuyor karanlıklarıma Ben yine sarılmışım senli umutlarıma Mühür vurdun uçan kanatlarıma Gökyüzü benim için artık bir rüya Gelemez misin, göremez misin? Bir kere bile olsa Sevemez ..

Müge Ökten - Geceler Bana Kara 03:15

Müge Ökten - Geceler Bana Kara

Geceler Bana Kara şarkı sözleri ile Kalbim soğukta kaldı da üşüdü de üşüdü Senin yolundan bakınca herşey normal göründü Korkmuyorum suskunluk bana sırdaş Kimbilir böyle kaç sene sürecekken Ben sana varmam kalbim hapi..

Buray - Nefessiz Kaldım (LYRİCS-SÖZLERİ) 04:43

Buray - Nefessiz Kaldım (LYRİCS-SÖZLERİ)

Şarkı Sözleri/Lyrics gitmez canımın peşinde bitmeyen acın almadan rahat vermeyecek artık anladım kaçar gündüzlerden sığınacak yer ararım olmaz gecelerden de ben zaten korkarım tenhalarda boşluklarda yüreğim gün mü d..