#Halil taşkın ben kendime gurbet oldum müzik dinle

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Diyar Pala - Uzak Ol (Official Music Video) 03:47

Diyar Pala - Uzak Ol (Official Music Video)

(Lyrics) Kimisi yüzüme dost Kiminin kafada şeytanı çok Bu yüzden yanıma yanaşır Sorsan bi çıkarı yok yok yok yok Görünen ooo, çevremde keneler cirit atar Pastadan pay için seni satar Yalnız takılmak en doğru karar En di..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan 03:05

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan

Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan şarkı sözleri ile; Bul beni çıkar bu çukurdan Hadi uyandır bu derin uykudan Titriyor dudaklar korkudan Git diyorsunda sanki yol mu var Hakim bizim işi çevirmedi Şimdi kelepçeler tam kemirmel..

Aytaç Erdoğan - Adımızı Kazıdılar 03:21

Aytaç Erdoğan - Adımızı Kazıdılar

Adımızı Kazıdılar şarkı sözleri ile Sevdiğim inanmadin birkez olsun bize Yazık değil mi söyle geçen günlerimize Herşey bitti artık birdaha sakın gelme Kadehleri ağlattın verdiğin her Bir söze 2x Yandım sana ben yandı..

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video) 03:28

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video)

Atlası çöl Bi’ seyyah sırtımda kaskatı gör Girmişiz ormana baltamız kör Kalmışız öylece kalmamış yön Bö! N’olduysa korkmadı kimse Zalimi kollayan afeti örfken Bir nevi erkenden mahşeri görcek Gözleri açmayan kalmadı k..

Yeşim Mutun - Gemi 03:19

Yeşim Mutun - Gemi

Gemi şarkı sözleri ile KISIM 1 Yol aldım, denizin üzerinde. Herkesi bıraktım, bakmadım geriye. Özgürlük, bağımsızlık, ben hiç yalnız kalmadım. Yalnızlık gölgem oldu, hiç gitmez ileriye. Ülkeler, şehirler, sessiz b..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix ) 04:39

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Evimin Ardındaki Yol '' Şarkı Sözleri Ellerini tuttuğunda nasıl bakıyor sana Kalbin atıyor mu aşkla? Bu mesele dengemi bozuyor anla Kokluyor musun öperken? Sarılıyor musun bidaha bidaha.. Bozayım dengemi yeni..

Uygar Erdoğan - Ne Acıdır 04:12

Uygar Erdoğan - Ne Acıdır

Ne Acıdır şarkı sözleri ile Ne acıdır bir derde saplanmak e yaradır bu hayata katlanmak bende gülmek istiyorum vay canım ömür denen su yalancı baharda Nere gittin yar seni ararım yol tukettin yar seni sorarım kusmem b..

Eypio - Urgan 02:56

Eypio - Urgan

Urgan şarkı sözleri ile Boynumda urganların ilmekleri var Saplanan göğsüme kirpikleri var Canavar Yazmazsam nağmesine Şu sazın her teline Ellerim kanar Yağınca yağmurlar ıslanmalılar Gökkuşaklarını kıskanmalılar Pisl..

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum 03:18

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum

Kayboldum şarkı sözleri ile Neden beni sevmedin? Benim yerimde hiç olmadın dimi? Seninse hiç dolmadı yerin, Zorladım benim sende hiç yerim yok Sana ağladım demin. Peşindeyim ayrılık senin. Kurtulup beni bağladın dimi..

Mabel Matiz - Toy 03:28

Mabel Matiz - Toy

TOY hay dedim böyle bahta sürmeli, sürmeli, sürmelim aman sen tabip, ben mi hasta? sar beni, sar dedim, ondur da hemen yol yol yüreğim yol benim yüreğim yol yol yüreğim yolverin gideyim hallarım toy ama sevdadır çi..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

Irmak Arıcı - Söz Yaşları 02:20

Irmak Arıcı - Söz Yaşları

Söz Yaşları şarkı sözleri ile Gel her neredeysen Kimde söndüysen Doldur gömdüysen Yüreğime karlar yağdı Sen bundan sonra Anca oyalan O sevdan yalan Vallah bıktım söz yaşlarından Acıları aldım sen diye sardım Da..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Kurşun - Kahretsin 02:27

Kurşun - Kahretsin

Kahretsin şarkı sözleri ile KANIYOR SÖZLERİ DUDAKLARIN KININDA BIÇAKLARIM FISILTI SABAHIN KINASINDA GECE SARMAŞIKLI YANGINDAN ÇIKTIM YALIN AYAK KOŞTUM YILDIZLARA ... * KARANLIK İÇMELİ AVUÇLARINDA SIZIYORKEN BASİT BI D..

Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli 03:57

Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli

Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Es şarkı sözleriyle; Anladım bu son durak Beni, anılarla yalnı..

Yasin Can - Gecenin Yarısına 02:13

Yasin Can - Gecenin Yarısına

Gecenin Yarısına şarkı sözleri ile İçime çekerim dumanı gecenin yarsına Yarısı zehirse yarısı aşk Yarası nehirse kanasın kanasın kanasın Yaşarım ara sıra ara sıra ara sıra Ara sıraaa Çekiyorum herkese resti Ruhumu v..

seyd - Düşe Kalka 02:59

seyd - Düşe Kalka

Düşe Kalka şarkı sözleri ile Düşe kalka Kin büyüdü gözümde Yanlış gezegenlerde Dünya yükü üstüme Yıldızlar parlamıyor Hayata küskünden Hepsi senin yüzünden AA Hepsi senin yüzünden Hepsi senin yüzünden Kaybolan düşümde..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Eser Çobanoğlu - Gül Kurusu 03:33

Eser Çobanoğlu - Gül Kurusu

Gül Kurusu şarkı sözleri ile Gül kurusu sevgin var bak bende Yaprağından tutsam dökülecekler elime Tomurcuk vermiştin sen bu sevgiye İnanmadılar senin açan o çiçeğine Dikenleri var kanarsın canın acır ağlarsın Se..

Evren Adam - Yanacaksın 02:55

Evren Adam - Yanacaksın

Yanacaksın şarkı sözleri ile Nerdeydi bugüne kadar Hiç çalışmayan o aklın Bak bak bak sen, pişmanmış Hadi bi' uza, boy ver bakalım Olaya senin tarafından da baktım Maalesef ki yine ben haklıydım Belki bir umut, empat..

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Güle güle sevgilim Ayrılık zamanıdır şimdi Yüreğimin darağacına Bir ipte sen vur şimdi Seni sevdiğim kadar Sensizliği de sevmeliyim şimdi Güle güle sevgilim Bilirsin ağlayamam şimdi Hem ben ağlarsam söyle nasıl ..

Bahadır Sağlam - Söyleyin Ona 04:08

Bahadır Sağlam - Söyleyin Ona

Söyleyin Ona şarkı sözleri ile Heralde beni baştan avutmuş, Sormamış hiç halim ne olmuş, Yoksa yerim çoktan mı dolmuş? Söyleyin O’na böyle olmaz... Sancısı içimde kor ateş olur, Yakar durur, bitmeyen harbimi. Yarım ka..

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik 04:16

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Çalkala” şarkı sözleriyle; Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu Bir sana olmadı, hayret Sen gerine..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video) 03:12

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video)

Bana Sorma’ sözleriyle / ‘Bana Sorma’ lyrics; Artık seni dinlemem ben (dinlemem) Hep yalan söylüyorsun Dün çok seviyordun mesela (mesela) Bak şimdi gidiyorsun Bye bye Yıllardır bir orada bir burada Dönüp dolaşıp bana s..

Gökçe Kırgız - Adını Anmam 03:03

Gökçe Kırgız - Adını Anmam

Adını Anmam şarkı sözleri ile Çoktan bitmiş aslında anladım.. Belki de bu aşkı çok zorladım... Sözlerin bir faydası yok duymadın.. Artık ben de vazgeçtim sormadım Bitti seni kalbime sakladım.. Adını da anmam bir d..

Hande Yener - Kaç - (Official Video) 02:42

Hande Yener - Kaç - (Official Video)

KAÇ Ben defalarca o zamansız çırpınışlara Hep buldum diye benziyordum kuşlara Yüksek uçtum çabuk kaçtım Dayanamıyorum aşkım azalınca olayım bu Bulutların üstünde Olmalıyım bahsinde Benim olayım bu Yaşayamıyorum kola..