#Halil taşkın ben kendime gurbet oldum müzik dinle

Cem Karaca  Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete 03:36

Cem Karaca Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete

Bindik Bir Alamete... Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete (2x) Amanieyynn.. Yol dediğin yol gibi Ulaşmalı bir yere Biz dön baba dönelim Geliyoz aynı yere Bu döngü kısır döngü Başı varda sonu yok Dönüyom dönemiyo..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Sezen Aksu Gidemem 05:15

Sezen Aksu Gidemem

Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka, iyi geliyor Ya da balkona çık bağı..

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri 03:37

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller acan dal..

Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

İrem Derici - Nazende Sevgilim 02:33

İrem Derici - Nazende Sevgilim

Değdi saçlarıma bahar küleği Nazende sevdiğim yâdıma düştün Her erin bahtına bir güzel düşer Sen de tek benim yâdıma düştün Nazende sevdiğim yâdıma düştün Sensin dağ döşüne çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu  Belalım.. 05:29

Sezen Aksu Belalım..

Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de ..

4 Yaşındaki Afgan Çocuğun Büyüleyen Sesi (Türkçe-Farfsça-Arapça Sözleriyle) 03:42

4 Yaşındaki Afgan Çocuğun Büyüleyen Sesi (Türkçe-Farfsça-Arapça Sözler

Bahar yağmurun tane tane yağışı güzeldir ve ben seni hatırlıyorum her bahar yağmurunda İçimdeki eski hüzün canlandı, lalezarın nazından Gönlümü kaptırdım, kaybettim, sineme hançer vurdular, bizi -birbirimizden- ayırdılar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975 03:26

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975

Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor Duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Her şe..

Ajda Pekkan Baksana Talihe 03:52

Ajda Pekkan Baksana Talihe

Gel bana sor bana sevgi bu mu diye Girsene kalbime düşmüşken elime Boş veren boş gezen olsan da bana ne Ben sevemem kimseyi senin yerine Baksana talihe mal verir kimine seni vermiş benim gibi birine Aşk dağıtır gi..

Nilüfer  Dünya Dönüyor 03:35

Nilüfer Dünya Dönüyor

Dünya dönüyor sen ne dersen de Yıllar geçiyor farketmesen de Değişmiş gördüm bu defa seni Dertler yıpratmış o şen sesini Gülen gözlerin gülemez olmuş Güzel yüzüne çizgiler dolmuş Ne kadar oldu görüşmeyeli Eski y..

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı) 03:29

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri-- [Intro] Olayı zaten biliyorsunuz! U-F-O-3-6-1 Evet, 361 Uç! Evet ben, evet uçuyorum Evet, uçuyorum (havalardayım) [Part 1] Bana sarmayı (Esrar) ver onu çekmeliyim Arkadaşım yok ahbap, hiç k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Gündeş  Çok Mu Gördünüz İbo Show 1995 04:19

Ebru Gündeş Çok Mu Gördünüz İbo Show 1995

Beni sevdiğimden ayıran eller Bana bu sevgiyi çok mu gördünüz Ömrümde bir defa yüzüm gülmüştü Bir kere gülmeyi çok mu gördünüz Ne zararım vardı benim sizlere Suçum neydi benden ne istediniz Gözünüz mü kaldı mutluluğu..

Sezen Aksu  Keskin Bıçak 05:26

Sezen Aksu Keskin Bıçak

Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Y..

Aqua Barbie Girl 03:21

Aqua Barbie Girl

- hi barbie! merhaba barbie - hi ken! merhaba ken - you wanna go for a ride? gezintiye çıkmak ister misin? - sure, ken! tabi ken - jump in! atla - ha ha ha ha! I'm a barbie girl in the barbie world barbie dü..

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990 03:32

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990

Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gönlüme girdin Ne yaptında kendini sevdirdin Ben hiç aşık olmazdım Bir kişiye bağlanmazdım Demekki büyük söyledim Seni gidi seni Seni gönlüme g..

Grup Gündoğarken Aşık Oluyorum Eyvah 03:58

Grup Gündoğarken Aşık Oluyorum Eyvah

Bir ses var içimde, seni fısıldar gibi Nerden çıktın karşıma, yine neler başlar gibi Hem güzel, hem değil, gözümde yaşlar gibi Yine geceler ağır olacak sabaha kadar Hayallerimiz gerçek olacak nereye kadar Aşık oluyorum..

Tarkan  Şıkıdım 03:15

Tarkan Şıkıdım

Başkası olma, kendin ol Böyle çok daha güzelsin Ya gel bana sahici sahici Ya da anca gidersin Anasının kuzusu Ciğerimin köşesi Kız bu neyin cakası Kız hepsi senin mi? Hepsi senin mi? Oynama şıkıdım şıkıdım Ah..

Salim Dündar Aynalar 03:35

Salim Dündar Aynalar

Harmanım ben harmanım Kırk satırlık fermanım Yok dizinde dermanım Eyletmen beni Söyletmen beni Ağlatman beni Aynalar aynalar İster anam darılsın İster babam darılsın Vuran elim kırılsın Hüznüm sizde görünür Saçım beya..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler! 11:40

Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Simay Tokatlı, Emine Aydın'ın kombinini konseptine uygun bulmayınca ikili arasında kavga çıktı. Simay, Emine'yi hosteslere benzetti ve Emi..

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi 04:16

Feride Hilal Akın - Feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi

Feride Hilal Akın - feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi Şarkı Sözleri Söz Ağızdan Çıktı Bir Kere Anladım Gönülde Vardı Şimdi Bana Yalnız Gitmesi Kaldı… Ne Yazık Ki Hakim Bey Bir Ifadem, Bir Müdafam Yok Sadece Dört Satırlık ..

Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar 17:32

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar

Mustafa Keser, Göktürk’te ev yemekleri lokantası açtı. Yıllarca çalıştığı Beylerbeyi’ndeki müzikholünden çıkıp Göktürk’e taşındığını söyleyen Mustafa Keser, kendisinden sonra Türk Sanat Müziği okuyacak kimsenin kalmadığı..

  • BETA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya 07:32

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya

Türk Pop Müziği'nin efsanelerinden Ajda Pekkan, müzik kariyerindeki başarısını podyuma da taşımaya karar verdi. Ajda Pekkan moda sektörüne ilk adımını modacı Zeynep Kartal ile birlikte atıyor. Ajda Pekkan By Zeynep Karta..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnci Mercan - Sana Kalbim Geçti Yeni Video Klip 04:02

İnci Mercan - Sana Kalbim Geçti Yeni Video Klip

inci mercan Ben sevmezsem ölürüm isimli yeni single calismasi ile digital platformlarda..... Sana Kalbim geçti.. söz /müzik :Yıldız Tilbe ..... sana kalbim geçti aman geri versen almam seni seçti ruhum neden asıl..

  • PengoTV tarafından
  • 2.625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Bayraktar - Bu Benim Öyküm 02:36

Onur Bayraktar - Bu Benim Öyküm

▶️Söz & Müzik : Tuğçe Kandemir ▶️Altyapı : DJ Sözer Sepetçi ▶️ https://goo.gl/onvV9t ▶️Düzenleme Editör : Yusuf Ekşioğlu ▶️ https://goo.gl/oPdDAH _ ???? SOSYAL MEDYA HESAPLARIM ???? ►Instagram : https://goo.gl/Djkeu5 ►..

SOKAK KAVGALARI 2018 #1 09:46

SOKAK KAVGALARI 2018 #1

???? ⭐????Açıklama???? ⭐????n▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬n ⭐Discord`a Gelmeyi Unutma !n ????https://discord.gg/TXZPPxwn ⭐İnstagram Hesabım :n ???? https://www.kisa.link/LlyR n ⭐Diğer Kavga Videoları Derleme ..

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcularıyla) 49:14

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcula

Türk Sanat Müziği aşıklarına özel olarak hazırlanan Altın Nağmeler Alaturka Fasıl albümü Türk Sanat Müziği'nin Klasik ve Modern eserlerini bir arada sunuyor. Eserler : 1- Ud Taksimi ..