#Halil taşkın ben kendime gurbet oldum müzik dinle

Kanalıma Hoşgeldiniz : İlk Video Performansım 00:49

Kanalıma Hoşgeldiniz : İlk Video Performansım

Hoşgeldimmmm Ben. İlk video keyfim ve deneyimlerim sizlerle Sizlerle Güncel Konularla ilgili çok söyleşi yapıcağız. ilk videomu umarım beğenmişsinizdir. beni takip etmeyi unutmyanız!! seyredleim Ünlüsü Nisa..

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki yazmayı da Sarıya mı boyadın Neden sararıp soldun da Sevdaya mı uğradın Tokat'tan mı geliyon da Yar sen almuslu musun Ben sana varacağım da Söyle namuslu musun Hızır elinden tutsun da Sıra sıra nakı..

Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba 03:49

Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba

Devamlı Aynı Eski Püskü Numaralar... Bak Yağmurlu Günde Bile Bir Damla Yok sana... Fazla müsamaha Adamı Kötü Yaralar (Paralar)... Lütfen Git Öteye İşine Gücüne Baksana... Sormuyordun Hiç Halimi Hatrımı,, Ben Seni E..

Caner Menemencioğlu - Son Veda 04:29

Caner Menemencioğlu - Son Veda

Bu Can Sana Susar Özlemim Hara Tutulur Başucumda Hayaller Gecelerce Hapseder Pişmanlıklar Hep Geç Kalmışlığa Direnemedi Bu Aşk Ne Yazık Son Veda Bir Anı Kalmasın Senden Son İsteğim Giderken Al Yalanlarını Yanına Götür Uz..

EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ 04:30

EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ

Ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş Görür görmez anladım hemen o anda Sarı sandıklara kitlemiştim aşkımızı Sahip çıkmışsın canım eksik olma Nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı Oysa yerini bile unutmuştum hanidir ..

Evde Likit Ruj Yapımı-Dıy (Çok Kolay ve Ekonomik) 02:04

Evde Likit Ruj Yapımı-Dıy (Çok Kolay ve Ekonomik)

Bugun evde kendi likit rujumuzu hazirliyoruz, hem de cok pratik, 2 dakikalik bir yontemle ;) Ben alisik olunmayan renkler tercih ettim ama siz ayni yontemle istediginiz renk ruju yaratabilirsiniz.. Keyifli seyirler, kana..

  • Kadınca tarafından
  • 2.938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Zor Bela 04:25

Serkan Kaya - Zor Bela

' Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim k..

Serkan Kaya - Yar 05:33

Serkan Kaya - Yar

Başımı eğdim öne, sevdim, çok sevdim İçinde yılan gezermiş, nerden bilirdim Ben gül dedim, o dikenmiş aman Allah'ım Üzerine çok titredim, yaman Allah'ım Yar, benim senden alacağım var Ettiğin sana kalır mı kar O ..

Kutsi - Boya ( Remix Versiyon ) 04:05

Kutsi - Boya ( Remix Versiyon )

Değer mi Nasıl geçtin huzurundan gururundan Buna değer mi Seçtiğin yol da bir yol olsa bari Sevgimi aldığın yere koyar mısın Bana biraz renk lazım Beni boyar mısın Yüreğimi çaldığın günü çok özledim Söylüyorum i..

Kutsi - Tören 04:43

Kutsi - Tören

Alışmak çok zor değil artık yalnızlığa Sensizlik acı vermiyor Teselli buldum belki ne olur soru sorma Sessizlik iyi geliyor Sen beni de kendini de kandırıyorsun kabul Son kelime aşk yerine ayrılık olsun Ben sana ..

HY - Lütfen Dön Gel 04:22

HY - Lütfen Dön Gel

Ayrı gayrı kaç yıl geçti sen orda ben burda yüzümüz eskimiş aşka kalbimiz kırık dökük Kim Bilir Şimdi Ellerin Kimin Ellerinde Ettiğin Kavgalar Bile Başka Biriyle O Zaman Dön Gel Gururun Mu Engel Çıksın Aradan Bu Dargınlı..

Mehmet Eti - Olduğu Kadarıyla 03:57

Mehmet Eti - Olduğu Kadarıyla

Hiç bişey olmaz senden bana Susma ağla karşımda Elimden bişey gelmezki sana Ağla ağla sol yanıma Bir kaç kadeh üzüntü Alır götürür herşeyi Geçip giderki bu acılar Kalır yanına kalp ağrısı Bırak uğraşma boşuna Old..

Barış Kutupoğlu - Muhtacım 04:16

Barış Kutupoğlu - Muhtacım

Düştüm sayende düşebildiğim kadar derinlere , Gurursuzca nefes almayı bıle unuttum , Ben bir yerlerde yandım sayende , Yanabildiğim kadar günahlarda , Acıdan öte bana yaşattıkların işkence , Yeniden dirilmeyi umar kalbim..

Ayla Celik - Aynalı Dolap 04:44

Ayla Celik - Aynalı Dolap

Sesi soluğu çıkmadı sevdalı kuşun Başka bir tel sallanıyor uzaktan Nasıl da alışmışım nokta kadar bir cana Nerde kaldı yolda mıdır acaba? Sen de hiç düşündün mü beni? Sen de merak ettin mi ne yiyip içtiğimi? Aşkı inkar ..

Altan Çetin - Buraya Kadar 04:32

Altan Çetin - Buraya Kadar

Günahim Neydi Benim Aşk Belaymiş Sahiden Kurtulamadim Mateminden Her Gün Ayni Yollari Yürüdüğüm Sokaklari Ezberledim Bak Nefretinden Kalbime Yalvarsan Bile Asla Seni Affetmez Yine Dünya Döndükçe Sen Ben Biz Olamadik..

Zakkum - Liman 04:00

Zakkum - Liman

Sen içinde Kalan Yarası Kapanmayan Hangi Büyük Felaketi Avuttun Bende Ben Darmadağın Dünyalık Sızılarımdan Bir Tatlı Uyku Gibi Avundum Sende İkimizde Yorgunuz Akıntıya Kürekten Yeni Bir Liman Gerek Sığınmaya Denizden İki..

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Tablette Araba Yarışı Oynayan Dede 02:09

Tablette Araba Yarışı Oynayan Dede

70'lik dede torunun elindeki tableti alıp ver bakalım bide ben yarışayım demiş ve bu yaştan sonra tablette araba yarıştırmaya başlamış...

  • PITIRCIK tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rober Hatemo - Balım 05:14

Rober Hatemo - Balım

Tutunacak ne bir dalım var Güvenecek ne bir dostum Eşi benzeri yok hiç tarifi Yalnızlığın bu hali Melek olup kanadım açsam Dertten uzak bir alem bulsam Özü sözü bir yarede çatsam Bir daha da hiç ayrılmasam Bir d..

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki 03:35

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki

Seni Ben Içime Öyle Beklemişim Ki Ölürüm Nefesine Sarıp Sarmala Beni Güzelim, Gül Tenine Birdaha Düşermiyiz Ki Bilmem Sevdanın Böylesine Seni Hangi Yıldız Gönderdi Hoşgeldin Canım Su Ömrüme Seni Yıllarca Aramıştım Anlam..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

İsmail YK, Evleneceksen Gel Programında Solmaz'a Talip Oldu 10:41

İsmail YK, Evleneceksen Gel Programında Solmaz'a Talip Oldu

Daha önce Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında Hanife'ye talip olan İsmail YK, şimdi de Seda Sayan'ın gözde gelin adaylarından Solmaz'a talip oldu. Ünlü şarkıcının kendisine talip olmasından mutluluk duyduğunu söyl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.192 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onlarda Mahallenin Delisi 00:40

Onlarda Mahallenin Delisi

Bu trafik tescil nasıl yola çıkacağız adamların delı sı bıle modern bu delinin otoparkını merak eden tek ben..

Üniversiteyi Bırakıp Meksika'da Marangozluğu Öğrendi. 02:46

Üniversiteyi Bırakıp Meksika'da Marangozluğu Öğrendi.

Üniversiteyi bırakıp Meksika'da marangozluğu öğrendi. Şimdi 3 boyutlu puzzle tasarımlarını Datça'dan dünyaya satıyor. Bir gün bir baba oğul standın önünden geçiyordu. Çocuk, oyunlarla çok ilgiliydi, gözlerini alamıyordu..

Oscar Ödüllü Morgan Freeman'lı Thy Reklamı Super Bowl'da Yayınlandı 00:48

Oscar Ödüllü Morgan Freeman'lı Thy Reklamı Super Bowl'da Yayınlandı

ABD'nin en büyük spor organizasyonu ve Amerikan futbolunun şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'da, Oscar ödüllü ABD'li aktör Morgan Freeman'ın oynadığı THY reklamını yüz milyonlar ekranları başında izledi. THY daha önce de..

Yeni Kanalım :) Çok Eğlenceli Zula Oynadık 12:17

Yeni Kanalım :) Çok Eğlenceli Zula Oynadık

Merhaba Arkadaşlar Ben Ömer Yeni Kanalıma Hoş Geldiniz. İyi Seyirler :))..

Buzlu Küvette 112 Dakika! 11:06

Buzlu Küvette 112 Dakika!

Ben Orkun Işıtmak , Orkuna Meydan Okuyorum serisinde bugün birbirinden ilginç ve komik Guinness Dünya Rekorlarını deniyor ve bir Dünya Rekoru daha kırıyorum! Bu komik , eğlenceli challenge videosunu kaçırmayın!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayşegül Aldinç feat. Yüksek Sadakat - Aşk Gelince 03:31

Ayşegül Aldinç feat. Yüksek Sadakat - Aşk Gelince

Ah yapamadım Söz verdim ama yine tutamadım Yerimde duramadım Ders verdim ama kendim almadım Ah olmuyor Ben burda o orda ağlıyor Yine de dinmiyor Gözyaşıyla ateş sönmüyor Kul ne yapsın aşk gelince Aşk çok keskin zırhım ..

Kerimcan Durmaz'ın Kaldırdığı Ağırlık Olay Oldu! 00:06

Kerimcan Durmaz'ın Kaldırdığı Ağırlık Olay Oldu!

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz Instagram hesabından video paylaştı. Paylaştığı videoda spor anlarını kaydeden Durmaz sporda ben notunu düştü. Sosyal Medya Fenomeni Kerimcan Durmaz, Instagram hesabından vi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hülya Avşar Ve Rafet El Roman Sen Olmazsan Şarkısına Düet Yapacaklar 03:53

Hülya Avşar Ve Rafet El Roman Sen Olmazsan Şarkısına Düet Yapacaklar

Renkli sayfaların 12 şubattaki konuğu olan Tuğba Ekinci Hülya Avşar 53 yaşında ben o yaşta onun kadar güzel olamam dedi ve Rafet El Roman la sevgililer gününde yapacakları düetle ilgili neler konuşuldu.....

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce