#Halil taşkın ben kendime gurbet oldum müzik dinle

Ziynet Sali - Çeyrek Gönül 03:55

Ziynet Sali - Çeyrek Gönül

Mutsuzluğumu al götür Ben başedemedim hayat Kendimi ele verdim Sen söyle az mı çektim Yetmedi kesmedi mi Bu kader, kedere hazır ve nazır Hilafsızdır, ortaksızdır Ah be gönül çeyrek gönül Ah yarıma razı gönül Zaman kırsın..

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video) 04:41

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kaç Ay Oldu Ne Haber Var Ne De Selam Yani O Kadar Mı El Olduk Nasıl Savrulduk Böyle Gelişin Gibi Gidişin De Görkemli Oldu Yani Gözde Sel Olduk İşte Öyle Gel Sen Unut Hadi Öyle Bir Gücün Varsa Keşke Herşey ..

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip) 04:54

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip)

Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin defa doğar aşkla yeniden ..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Zula 0 Dan - Bölüm 7 12:40

Zula 0 Dan - Bölüm 7

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli zula oynadım iyi seyirler..

Sebile Ölmez Sık Yapılan Makyaj Hataları 08:29

Sebile Ölmez Sık Yapılan Makyaj Hataları

Elbette makyaj zaman isteyen birşey, ve bizim bu hızlı yaşantımızda daha pratik şeylere ihtiyacımız var. O yüzden biçoğumuzun yaptığı şeyler, hata denir mi? Bilemedim, moda denen bişey var, bi gün ben de onu kontrol edeb..

Ceren Ceylan Yeni Saçlarım Plaj Çantamda Ne Var 14:24

Ceren Ceylan Yeni Saçlarım Plaj Çantamda Ne Var

Merhabalar! Ben Ceren Ceylan. Kanalında birçok çözüm videoları ,nasıl yapılır videoları, makyaj-bakım, alışveriş, moda ve hatta bazen de günlük yaşantısının videolarını paylaşan 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Eğ..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

İnsan Doğaya Karşı-Sahra Çölü 43:48

İnsan Doğaya Karşı-Sahra Çölü

ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ!!! İnsan Doğaya Karşı Discovery Channel'da Bear Grylls tarafından sunulan bir hayatta kalma dizisidir. Birleşik Krallık'ta ilk önce Channel 4'da yayınlanan dizi daha sonra Discovery Channel UK'de..

  • PengoTV tarafından
  • 3.728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceren Ceylan Annemin Makyaj Malzemleriyle Makyaj Yaptım Sonuç Şaşırttı 10:17

Ceren Ceylan Annemin Makyaj Malzemleriyle Makyaj Yaptım Sonuç Şaşırttı

Merhabalar! Ben Ceren Ceylan. Kanalında birçok çözüm videoları ,nasıl yapılır videoları, makyaj-bakım, alışveriş, moda ve hatta bazen de günlük yaşantısının videolarını paylaşan 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Eğ..

Deniz Karasu Deborah Milano Makyaj Artisti Luca Mannucci Bana Ofis Makyajı Yaptı 12:53

Deniz Karasu Deborah Milano Makyaj Artisti Luca Mannucci Bana Ofis Mak

Çok güzel vakit geçirdiğim ve çok beğendiğim bu videoyu ben de sizlerle paylaşmak istedim.Umarım keyifle izlersiniz.Bu arada Luca çok tatlı bi insan...

Muhlama Kuymak Tarifi 04:49

Muhlama Kuymak Tarifi

Yapılışı çok kolay ve nefis bir tarif. Karadenizli arkadaşlarımız daha güzel yapar ama ben de tarifi paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Sevgilerimle....

Fatmanur Öztekin Benimle Düğüne Hazırlanın Makyaj Ve Kıyafet 15:49

Fatmanur Öztekin Benimle Düğüne Hazırlanın Makyaj Ve Kıyafet

Herkese merhaba bugün sizlerle Benimle Düğüne Hazırlanın adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Tamamen Bronze Makyaj 23:19

Fatmanur Öztekin Tamamen Bronze Makyaj

Herkese merhaba bugün sizlerle Tamamen Bronze Makyaj adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Bahar Makyajı 15:23

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Bahar Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle yeni ürünlerle bahar makyajı adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması 01:35

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma (Brexit) müzakerelerinde “göçü kontrol etme” ve Birleşik Krallık için “iyi bir ticaret anlaşması” yapma arasında kaldığı iddialarını reddetti. ..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Zeki Muren- Sorma Arkadasim 04:34

Zeki Muren- Sorma Arkadasim

Sorma arkadaşım, neden dertliyim Her gecen bir yara açıpta gitti Yanık sigarayı bastı kalbime Ardına bakmadan kaçıpta gitti Benden çok iyidir mecnunun hali Yalansa boynuma aşkın vebali Yuvayı terkeden bir kuş misa..

Fatmanur Öztekin Tüm Fondötenlerimi Karıştırdım 10:41

Fatmanur Öztekin Tüm Fondötenlerimi Karıştırdım

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte tüm fondötenlerimi karıştırdım adı altında bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Nasıl Eyelıner Çekiyorum Jilet Gibi 08:09

Fatmanur Öztekin Nasıl Eyelıner Çekiyorum Jilet Gibi

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte nasıl eyeliner çekiyorum adı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Sevgililer Gününe Benimle Hazırlanın 17:53

Fatmanur Öztekin Sevgililer Gününe Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle sevgililer gününe benimle hazırlanın adı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın 20:47

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle yılbaşı makyajları serisinin 4. videosunu çekiyorum, yılbaşını evde partileyerek kutlicaklar için şaç makyaj ve kombin önerisinde bulunduğum bir video çektim ben videoyu çekerkende editler..

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 01:27

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Sahil Güvenlik filminin ilk fragmanı sizlerle! Paramount Pictures Sunar “Sahil Güvenlik” Ortak Yapımcılar: Hiram Garcia, Eli Roth Yapımcılar: Michael Berk, Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Beau Flynn, Ivan Reitma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 2:35:43

X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

X-Men evreninin en güçlü mutantlarından En Sabah Nur, yani Apocalypse (Oscar Isaac), binlerce senelik uykusundan uyandığında dünyayı tanınmayacak bir şekilde bulacaktır. Gördükleri karşısında oldukça sinirlenmiş Apocalyp..

  • PengoTV tarafından
  • 28.900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Şafak - Kara Tren Sen OĞlumu Gördün Mü 04:57

Ahmet Şafak - Kara Tren Sen OĞlumu Gördün Mü

Ben bilmem adına yemen diyorlar Orda yokmuş çayır çemen diyorlar Gidenler gidiyorda dönmüyorlar Kara tren sen oğlumu gördünmü Gördünmü gördünmü Köprü köyde vurulduda ölmedi Tüfengini vurulsada vermedi Bunca zaman..

Buray-Seni Sevmiyorum artik 03:30

Buray-Seni Sevmiyorum artik

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Hüsnü Arkan - Kırık Hava ( Rubato ile ) 04:58

Hüsnü Arkan - Kırık Hava ( Rubato ile )

Bir sandala oturmuşuz geceymiş Zaman tutuşmuş mekan yanıyor Bir salkım üzüm akıyor damarlarımdan Bahçeler bağlar harman yanıyor Bir salkım üzüm akıyor damarlarımdan Sen gidiyorsun imkan yanıyor Bir dağ yıkılıyor ah içer..

Fatmanur Öztekin Selena Gomez Makyajı 08:05

Fatmanur Öztekin Selena Gomez Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte yine bir ünlünün yani selena gomez'in makyajını yapıcaz , met gala'daki makyajını yaptım ben bugün ve çok keyif aldım yaparken, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLE..

Öyff Altın Av 05:30

Öyff Altın Av

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli clash of clans oynadım iyi seyirler..

Düzmece Oyun 10:30

Düzmece Oyun

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli cs go oynadım iyi seyirler..