#Halil taşkın ben kendime gurbet oldum müzik dinle

Acun Ilılcalı'dan Survivor'da Türkiye Sürprizi 02:17

Acun Ilılcalı'dan Survivor'da Türkiye Sürprizi

Yaşanan cinayetin ardından Acun Ilıcalı’nın “Survivor” setini Dominik’ten taşıyıp taşımayacağı tartışması sürüyor. Ben “taşıyacağını tahmin etmiyorum” demiştim, Ali Eyüboğlu “yer araştırıyor” diye yazdı. Aradan Dalyanlı ..

  • BETA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

Sivilceliler İçin Makyaj 18:23

Sivilceliler İçin Makyaj

Cidden sanane benim sivilcelerimden heeeee SANANE!? Ah bu insanlar bazen cidden çok kırıcı olabiliyor. İşte kırılıp dökülmemek için ben de arada sırada kaçamak yaparak full makyak yapıyorum. Ama doğruya doğru bu makyajı ..

Ferdi Tayfur Ne Çıkar 03:32

Ferdi Tayfur Ne Çıkar

bu dünyaya dert çekmeye dert çekmeye gelmişim ak yerine karaları karaları giymişim ben feleğin sillesini yemişim beni kırsan taşa vursan derde salsan ne çıkar felek kırdı kanadımı kanadımı kolumu çoktan beri ş..

Selma Çiçekdal Kızıl Tonlarda İki Farklı Makyaj 17:20

Selma Çiçekdal Kızıl Tonlarda İki Farklı Makyaj

İki farklı tarzda makyajla karşınızdayız, bugün ben draping denedim 2 Gizem ise kızıl tonlarda smokey göz makyajı yaptı sizin için.3 yıl önce verdiğim sözü unutmadım ve Gizem'i kanalıma davet ettim sonunda.Umarız keyif..

Güzeliz Biz Yüzümün Tamamını Yapay Elmaslarla Kapladım 10:15

Güzeliz Biz Yüzümün Tamamını Yapay Elmaslarla Kapladım

Adeta efsane haline gelen bu yüzün tamamını yapay elmaslar ile kaplama akımına ben de katıldım. Sizce nasıl olmuş? Yorumlarınızı bekliyorum! :)..

Rick Ross - I Think She Like Me ft. Ty Dolla $ign 04:07

Rick Ross - I Think She Like Me ft. Ty Dolla $ign

This the fliest shit ever This that rich forever part 2 Uh, uh Layin' in my bed, I'm under these gold chandeliers Can't say too many names in here these kinda years Night sweaters and these icy diamonds on my wrist Ice ..

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

Güzeliz Biz Yüzüme Sadece Parmak ile Full Makyaj Yaptım 14:41

Güzeliz Biz Yüzüme Sadece Parmak ile Full Makyaj Yaptım

Selamlar arkadaşlar! Fırçasız yani parmak ile makyajı benden o kadar çok istediniz ki, ben de hemen harekete geçtim ve sizler için yaptım. :) Umarım severek izlersiniz, yorumlarınızı bekliyorum...

Nejat İşler İle Kavga Eden İş Adamı Olaylı Geceyi Anlattı 05:17

Nejat İşler İle Kavga Eden İş Adamı Olaylı Geceyi Anlattı

BODRUM’da ünlü oyuncu Nejat İşler’le kavga eden işadamı H. E. E. ’ye, DHA ulaştı. Balayı için Bodrum’a geldiğini söyleyen H. E. E, Olmasa çok iyiydi. O ünlü bir oyuncu, ben bir iş adamı. Kimseye yakışmadı bu davranış. B..

  • BETA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Tek Marka Makyaj 15:27

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj

Yine uygun fiyatlı bir marka yine beeen! ???? Makeup Academy Eve Shop'lara geldiiiğ ve hafta sonu tüm ürünlerinde indirim var. ???? Ben durur muyum hemencecik ürünleri aldım, inceledim benim tatlış takipçilerimi bilgiled..

Gamze Ekşi Kasım Favorilerim Saç Bakım Rutinim 13:55

Gamze Ekşi Kasım Favorilerim Saç Bakım Rutinim

Merhaba ben Gamze Ekşi. Kanalımda makyaj, kıyafet, cilt bakımı, güzellik, lifestyle ve moda ile ilgili videolarımı ve tavsiyelerimi bulabilirsiniz. Ayrıca çok farklı konseptlerden oluşan vloglarımı da kanalımda izleyebil..

Gamze Ekşi Sivilceler İçin Buz Kürü 03:07

Gamze Ekşi Sivilceler İçin Buz Kürü

Merhaba ben Gamze Ekşi. Kanalımda makyaj, kıyafet, cilt bakımı, güzellik, lifestyle ve moda ile ilgili videolarımı ve tavsiyelerimi bulabilirsiniz. Ayrıca çok farklı konseptlerden oluşan vloglarımı da kanalımda izleyebil..

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni 03:31

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni

Tanımazsın beni aradan çok yıllar geçti Sen başka yerde ben başka yerde günler gelip geçti Benim hala o günlerde sende gözüm var Benim hala hayalimde güzel yüzün var Yüzünde gülücük elinde minicik kırmızı bir gül ..

Rober Hatemo - Aşksız Prens 05:43

Rober Hatemo - Aşksız Prens

Bitti aşkının son şansı Beni üzmeye hakkın yok Sana koşa koşa gelmedim Senden başka sevgilim yok Aşığım dedin ağladın Telefonlarda yalvardın Ne zaman çıksam kapıdaydın Benim ol diye paramı saydın Nasılda beni in..

Nesrin &Hüseyin Kağit - Amma Batar Amma Çıkar 04:39

Nesrin &Hüseyin Kağit - Amma Batar Amma Çıkar

çıkmışım yar ben bir yola-amma batar amma çıkar tutunmuşum çürük sala-amma batar amma çıkar karıştırma yanmış közü-yokuşa çevirme düzü duymadın mı sen bu sözü-amma batar amma çıkar oyna artık son kumarı-zaten edemedi..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

Kriz Geçiriyormuş Gibi Davul Çalan Adam 00:15

Kriz Geçiriyormuş Gibi Davul Çalan Adam

Bu nasıl bir davul çalma tarzıdır arkadaş? Ben olsam hemen 112yi aramıştım etraftakiler sakinliğini korumuş.....

  • JET TV tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayşenur Yaylalı Başörtü Kullananların Karşılaştığı 10 Durum 01:25

Ayşenur Yaylalı Başörtü Kullananların Karşılaştığı 10 Durum

Herkese merhaba başörtüsü kullananların sıklıkla karşılaştığı durumlari sizler için toparladım ben çekerken cok eğlendim umarım sizde izlerken keyif alırsınız !..

Aslı Özdel Yaşlandırma Makyajı 03:56

Aslı Özdel Yaşlandırma Makyajı

Özel efekt makyajlarina bugün yaşlandırma makyajıyla devam ediyorum.Ben çok eğlendim,umarım beğenerek izlersiniz!Kanalıma abone olmayı ve videoyu beğenmeyi unutmayın!..

Şeyda Erdoğan Erkek Kuaföründe Saçımı Kazıttım 14:05

Şeyda Erdoğan Erkek Kuaföründe Saçımı Kazıttım

Merhabalar! Yeni bir seriye başladım. Bu seride erkeklere özgü olarak bilinen yerlere gideceğiz, onlara özgü olarak bilinen eylemleri yapacağız. Yeni serimiz ben de yaparım! Bakalım daha neler yapacağım :)..

The Miraz Cilt Bakım Rutinim 11:59

The Miraz Cilt Bakım Rutinim

Merhaba, Ben Mira ♡ ✨Ürünleri en kısa zamanda ekleyeceğim..

İncirle Konuşan Küçük Kız 00:16

İncirle Konuşan Küçük Kız

Çok tatlı olduğunu düşündüğü İncir'e yemeden önce ben seni yiyeceğim ama ağlama tamam mı? şeklinde durumu izah eden ufaklık. İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Emrah'ın Paylaşımına Oğlu Tayfun Erdoğan'dan Sitemli Gönderme 02:20

Emrah'ın Paylaşımına Oğlu Tayfun Erdoğan'dan Sitemli Gönderme

Şarkıcı Emrah'ın sosyal medya hesabından diğer çocukları ile yaptığı paylaşıma ilk çocuğu Tayfun'dan sitemli bir cevap geldi: Bir evladının yüreğini yakıyorsan ben bütün haklarımı ahirete bırakıyorum nasıl olsa orada ..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sanal Gerçeklik Gözlüğü Yüzünden Yağmurdan Kaçarken Doluya Tutulan Teyze 00:59

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Yüzünden Yağmurdan Kaçarken Doluya Tutulan Tey

Eve yeni alınan sanal gerçeklik gözlüğünü bi de ben deneyeyim diyen teyze gözlüğü takmış ve korkudan amcanın kucağına oturakalmış...

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..