#Halil taşkın ben kendime gurbet oldum müzik dinle

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok 04:02

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok

hüzün değil yüzünde gördüğüm üzüldüğünde söndüğüm olmaz ben öfkeliyim her şeye bugün kendimi tutamam söylerim kimseye uymaz mı sözlerim? yorulur bedenim çöker dizlerim ah! düşeyazdım belki daha feryat etsem gözler güzeli..

Gökçe - Ne Yapardım 03:43

Gökçe - Ne Yapardım

Kendi başına buyruk Herkes peşimde kuyruk Parmağımın ucuna doladığım Herkesin ahını almışım ki Bana bakışına kul köle Her cümlen ezberimde Yediğini içtiğini bilmesem Ne yapardım bilmem Ne yapardım bilmem Seni b..

Atiye - Güzelim 04:36

Atiye - Güzelim

Hep beraber coşmaya Eğlenceye koşmaya Sorunlardan kopmaya Dansedip oynaşmaya Çıra gibi tutuşmaya Ateş olup yayılmaya Olta atıp avlamaya Seve seve avlanmaya Güzelim, Gidelim güzelim Girelim, Havaya girelim Taşvan gibi kaç..

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Mustafa Ceceli - Topla 04:10

Mustafa Ceceli - Topla

yolum geçiyordu sevgiden gülüşüne denk geldim epeydir yerini unutmuşken şu kalbimi hissettim peşine taktın beni sensiz duramıyorum galiba dünyanın en güzel aşkını yaşıyorum saçlarının gölgesinde beş dakika dinleneyim yan..

Soner Arıca Deniz GözLüm⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:10

Soner Arıca Deniz GözLüm⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Ben GüvenmediĞim KaLbe TemeL Atmam Karavan Kurarım...

Soner Arıca Seviyorum⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:20

Soner Arıca Seviyorum⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Ben GüvenmediĞim KaLbe TemeL Atmam Karavan Kurarım...

Ferdi Tayfur Uykum Firari 03:53

Ferdi Tayfur Uykum Firari

Koynumda tapulu kaldi bu aci Simdi nerden bulam buna ilaci Gözlerine karsi zayifmi olam Saklamaya gelmez sevda sancisi. Uykum firari gecem firari Ben firari bu saatte Ölüm bir soluk bir nefes kadar Yakin olmus en..

Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak 04:01

Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak

Kavuşmak özgürlükse özgürdük ikimiz de Elleri çığlık çığlık yanyana iki dünya İkimiz iki dağdan İki hırçın su gibi akıp gelmiştik Buluşmuştuk bir kavşakta Unutmuştuk ayrılığı Yok saymıştık özlemeyi Şarkımıza dalmı..

Ferdi Tayfur Ne Oldu 06:27

Ferdi Tayfur Ne Oldu

hani eskiden yuzunde tebessumler eksik olmazdi kahkahalar sesinde cinlardi e oldu ne oldu sana ne oldu simdi neden susuyorsun daliyorsun gulmuyorsun e oldu ne oldu sana ne oldu hani eskiden ben asik olmam derdin gulup ..

MAMAMOO _ Girl Crush [ Age Of Youth] 03:05

MAMAMOO _ Girl Crush [ Age Of Youth]

Bunu bir kanaldan aldım.Bunu ben yapmadım.Şarkıda Mamamoo'nun olduğu için biz Moomoo'lar iyi biliriz.Umarım seversiniz????..

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı 00:13

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı

G20 zirvesine katılan ABD Başkanı Donald Trump, sinirlerine hakim olamadı. Cumhuriyetçi lider, resmi tercümeye öfkelenerek Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'nin sözlerini dinlediği yerde işitme cihazını yere attı. T..

TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR - DJ MEHMET TEKİN - REMİX 03:24

TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR - DJ MEHMET TEKİN - REMİ

Merhaba Ben Mehmet Tekin ''TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR' Adlı Şarkısına Yapmış Olduğum Remiximi Sizlere Sunuyorum Güzel bir Çalışma Oldu Keyifli Dinlemeler...

BOKS MAKİNESİ - BALYOZ VS KASLI YUMRUK ???????? -Boks Makinesi Kırıldı 21:01

BOKS MAKİNESİ - BALYOZ VS KASLI YUMRUK ???????? -Boks Makinesi Kırıldı

Ben Enes Batur , Boks Makinesi nde Kırdık Balyoz Vs Yumruk Savaştık kim kazandı , Sami Hamidi Vücut geliştirme Hocası kaslı ve güçlü benle Enes Batur ile yarıştı kim kazandı Boks Makinesi Mücadelesi ???????? , güzel ve e..

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 6 yıl önce
24 Saat Hapishanede Kaldık(Bir Gün Geçirmek) 21:53

24 Saat Hapishanede Kaldık(Bir Gün Geçirmek)

Ben Enes Batur , 24 Saat Boyunca Hapishane de hücre de bir gün geçirme videosu yaptık hapishane hücresi cezaevini nin içini 4 duvar arasında geçirdik bir gün boyunca hapishanede kalma challenge , güzel ve eğlenceli ve ko..

  • JET TV tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

100.000 TL 'Lik Bir Gün Geçirmek 29:35

100.000 TL 'Lik Bir Gün Geçirmek

Ben Enes Batur , amca ma özel 100.000 TL lik özel bir gün geçirmek lüks pahalı zengin bir doğum günü sürprizi videosu , limuzinle dolaştık , yat ta kahvaltı yaptık gemi ile denizde , kral dairesinde kalıp değişik bakımla..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dardanel Ton Reklamı (Aşırı Cücü İçerir) 02:15

Dardanel Ton Reklamı (Aşırı Cücü İçerir)

Adamlar oturmuş son derece başarılı bir reklam yapmış. Yeşilçam filmlerine bolca gönderme var gerek zıplama olsun gerek camdan aşağı manken düşmesi olsun gayet başarılı, Gerçi 2000 den sonra doğanlar buradaki geyikler..

  • JET TV tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adana VS İstanbul Künefecileri! 11:48

Adana VS İstanbul Künefecileri!

Bu videoda efsane tatlılar içerisinde yer alan ve bir çok kişinin de severek yediği künefeyi farklı şekillerde yapan restorantlara gittim. Son zamanlarda Türkiye'nin bir çok yerinde künefeciler açıldı. Ben de ilk önce A..

  • JET TV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tripkolik Söyle Mutlumusun⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:42

Tripkolik Söyle Mutlumusun⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Ben AkLımdan UğurLadıkLarımı???? Bir daha Yüreğimde Taşımam ????????G_O????????..

BENCE İNOVASYON :))) 00:34

BENCE İNOVASYON :)))

Neden diye sorulursa, Sebebi çok net, benim gibi bel fıtığından muzdarip olanlar için geliştirilmiş inovatif koreografi, hiç bir sert hareketin olmadığı iki salla Halkoyunu :)) Ben bunu çok rahat oynarım :))..

  • PengoTV tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 04:52

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin

Aşktan utandın konuşamadın . Yüzüme bakamadın yan yana iken . Oysa her gece düşündüm . Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın . Yıldızlar gece ay ve ben . Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel . Bu kadar yeter ..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Takımları Karıştırıp Yanlış Takıma Transfer Olan - Djiehoua 05:29

Takımları Karıştırıp Yanlış Takıma Transfer Olan - Djiehoua

Serge Pacome Djiehoua'yı taraftarlar Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda görkemli bir şekilde karşıladı. Ancak işin aslı transfer olan futbolcu, yaptığı açıklamada, takımları karıştırdığını söylüyor ve açıklamaları şu ..

  • JokerS tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gereksiz Yetenekli Olam Adam 00:35

Gereksiz Yetenekli Olam Adam

Sosyal medyada ben niye ünlü olmayayım diyen adam vermiş arkadaşına kamerayı yeteneklerini sergilemeye başlamış. Üzgünüz amca sende bi bok olmaz.....

  • JET TV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İnsanı Rap Müzikten Soğutan Teyze 00:18

İnsanı Rap Müzikten Soğutan Teyze

Bir tiktokçu teyze arabasında giderken son dönemin fenomen rapçisi Ben Fero'nun şarkısına eşlik etmiş. Keşke etmeseymiş.....

  • JET TV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İskelede Ters Takla Deneyen Kızın Çakılması 00:10

İskelede Ters Takla Deneyen Kızın Çakılması

İskele üzerinde ben yaparım arkadaş deyip ters takla deneyen kız yüzüstü çakılmış. Etraftaki kıza öyle bir bakmış ki izlerken başkası adına utandık...

  • JET TV tarafından
  • 195 görüntüleme
  • 5 yıl önce