#Halil taşkın ben kendime gurbet oldum müzik dinle

Boşnak Böreği Tarifi 07:07

Boşnak Böreği Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

Kolay Güllaç Tarifi 06:46

Kolay Güllaç Tarifi

10 tane güllac yapraklari(250 gr) 1 litre süt arti bir su bardagi daha koyun 1 su bardagi seker(eger tatli seviyorsaniz 3 yemek kasigi daha seker koyun) 1 tane vanilyasekeri Ceviz Hindistan cevizi Süslemek icinde Antep ..

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici 01:16

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici

Alman Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Deniz Yücel serbest bırakıldı. 14 Şubat 2017'den beri cezaevinde bulunan Yücel hakkında konuşan Almanya Şansölyesi Angela Merkel, kararın sevindirici olduğunu belirtti. Die Wel..

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Pastane Poğaçası Tarifi 07:10

Pastane Poğaçası Tarifi

Malzemeler Bir paket 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin.(Ben tereyağ kullandim) 1 su bardağı ılık süt bir tane yaş maya ya da iki yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta birisinin sarısını üstüne ayırıyoruz 1 çay b..

Çağla Şikel - Günlük Makyajım Güzellik Bakım 13:55

Çağla Şikel - Günlük Makyajım Güzellik Bakım

Makyaj günlük hayatımızın önemli bir parçası ama abartmıyor muyuz biraz? Güzellik ve bakım benim için çok önemli, fakat sokağa çıktığımda yüzümde ağırlık taşımayı sevmiyorum. Az ürün kullanarak mümkün olduğunca cildimin ..

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap 03:51

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

Çok uzun zamandır severek giydiğim topuklu ayakkabıma ufak dokunuşlarla yeni bir görünüm kazandırmak istedim. Siz de çok sevdiğiniz ama 'keşke artık biraz daha farklı mı görünse’ dediğiniz ayakkabılarınızı süsleyebilirsi..

Konya Yöresine Ait Höşmerim Tarifi 10:51

Konya Yöresine Ait Höşmerim Tarifi

Malzemeler Yaklaşık 300 gram süt kaymagi Ben iki paket kullandım bir paketinde 170 gram vardı toplamda 340 gram kullandım ama 300 gram da kullanabilirsiniz bir problem olmaz.Almanyadakiler Türk bakkalindan kaymagi bulab..

Lokma Tarifi 09:18

Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

Yeşim Salkım Seda Sayan Benden Özür Diledi Barıştık 02:17

Yeşim Salkım Seda Sayan Benden Özür Diledi Barıştık

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi 05:51

Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi

Kırmızı lahana turşusu tarifi Malzemeler 1 adet kırmızı lahana üzüm sirkesi Yeteri kadar su turşu tuzu yani kalın tuz limon tuzu Hazırlanışı Kırmızı lahanamızı güzelce yıkayalım dış yapraklarını koparalım İnce do..

Şehzade Kebabı Tarifi 06:44

Şehzade Kebabı Tarifi

Şehzade kebabı tarifi Malzemeler Yaklaşık 700 800 gram kusbasi dana yada kuzu eti 4 tane bostan patlıcani 2 tane kuru soğan 3 diş sarımsak 2 tane domates 5 tane yeşil sivri biber kızartmak için sıvı yağ baharatl..

Evde Barbekü Sos Yapımı 06:29

Evde Barbekü Sos Yapımı

2 adet soğan 4 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı kimyon tohumu 2 çorba kaşığı kişniş tohumu 400 gr. ketçap 2 çorba kaşığı acı toz kırmızı biber 4 çorba kaşığı pekmez 1 portakalın suyu 2 çorba kaşığı s..

Tek Lokmada Ağzınızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi 09:15

Tek Lokmada Ağzınızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi

Tarif Metni: 300 gr, 3 su bardağı un 200 gr tereyağı 3 tatlı kaşığı yoğurt 1,5 tatlı kaşığı sirke 1 çay kaşığı mahlep 1 dolu çay kaşığı kabartma tozu 1çay kaşığı tuz 1 yumurta sarısı Çörek otu Öncelikle işe sade yağ ya..

Yayla Çorbası Tarifi 03:57

Yayla Çorbası Tarifi

Yayla çorbası tarifi Malzemeler yaklaşık 2 3 su bardağı yoğurt bir tane yumurta 1 yemek kaşığı un bir çay bardağı kadar pirinç 3 su bardagi soguk su isteyenler et suyu ya da tavuk suyu de katabilirler ben bir bardak..

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

Mayasız Kolay Pişi Tarifi 04:40

Mayasız Kolay Pişi Tarifi

Malzemeler iki tane yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat yaklaşık üç buçuk su bardağı un Hazırlanışı yoğurma kabımıza yoğurt,su, yumurta ve tuzumuzu koyalım elim..

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Seki Ameliyat Oldu 02:21

Deniz Seki Ameliyat Oldu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Alp Navruz Aşık Olmak İstiyorum 01:21

Alp Navruz Aşık Olmak İstiyorum

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilim Ekmek Tarifi 09:09

Dilim Ekmek Tarifi

DILIM EKMEK TARIFI Malzemeler Su bardagi ölcüm 250ml... 2 su bardagi ilik su Yarim paket yas maya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 tatli kasigi tuz 1 tatli kasigi seker 1 su bardagi beyaz un 3 su bardagi bugd..

Künefe Tarifi 17:13

Künefe Tarifi

Malzemeler verecegim tariften bir kücük tava birda büyük tava cikiyor. 500 gr. taze Kadayif 3 tane (almanyadakiler icin)mozzarella tuzsuz peynir. türkiyedeki kardeslerim icinde ya tuzsuz künefe peyniri yada dil peyniri ..

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle 2:21:25

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm özeti: Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karş..

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi 15:27

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr ılık su- Dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz * Kavanoz 660 ml lik. Üzeri için, Yarım su bardağı pekmez Çeyrek su bardağı su 1 tatlı kaşığı u..

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

Venedik Poğaçası Tarifi 02:57

Venedik Poğaçası Tarifi

Malzemeler 2 yumurta 100 gr tereyağ 1 çay bardağı ılık süt 1, 5 tatlı kaşığı toz şeker 1, 5 -2 tatlı kaşığı tuz Yarım paket instant maya 1 adet ince rendelenmiş havuç Yarım demet ince kıyılmış dereotu Yeterince un İçi i..

Trilece Tarifi 11:21

Trilece Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 7 adet yumurta sarilarini ve beyazlarini ayiriyoruz 8 yemek kasigi seker 7 yemek kasigi un 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Sütlü serbeti icin gerekenler 800 ml süt 2 kutu krem..