#Halil taşkın ben kendime gurbet oldum müzik dinle

Feride Hilal Akın - Günah Benim 02:43

Feride Hilal Akın - Günah Benim

Günah benim suç benim Kurdum bırak bu düş benim Bu kendime verdiğim rüşvetim Dokunma elimde bi düşlerim var (x2) Yazarım derdimi kendime Kaderin benle bu derdi ne Fakir yar olmuyo zengine Diyo davul bile dengi dengine Ba..

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Standart Sapma  Merve Yılmaz - Bilmediğin Çok Şey Var 04:18

Standart Sapma Merve Yılmaz - Bilmediğin Çok Şey Var

Bilmediğin Çok Şey Var Şarkı Sözleri İle Doğruyu buldun sandın, yanlışın oldum Yaşamına anlam kattım, nefesin oldum Sessizlik istedin, karanlığın oldum Ne istersen yaptım yine ben yanlışın oldum Son defa gidişini izled..

GAVUR HACI 06:21

GAVUR HACI

GAVUR HACI Düet sizlerle kemanı,cümbüşü,tefi toplasan bin lira etmez...amma velakin milyonları,milyarları döksen bu sanat'a sahip olunmaz.. sözleri Kaşlarını eğdirirsin Birbirine değdirirsin Güzelliğin yoktur ama Sen ke..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PSY - GENTLEMAN M_V 03:53

PSY - GENTLEMAN M_V

Gentleman Centilmen Ah~! allangga molla wae hwakkeun haeya haneun geonji allangga molla wae malkkeum haeya haneun geonji allangga molla arikkari hamyeon kkarihae allangga molla We Like We We We Like Party hae ~..

  • PengoTV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Ismail YK - 90 60 90 04:42

Ismail YK - 90 60 90

Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Www.bombabomba.com Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı ..

Kara Yazı 5.Bölüm Bu Senin Babalık Sınavın! 07:35

Kara Yazı 5.Bölüm Bu Senin Babalık Sınavın!

Halil, torunu Ali ile ilgili kararını vermiştir. Derya'nın günahı olarak gördüğü küçük Ali'yi cami avlusunda bırakır. Yüreği güzel Yaren ise, Derya'dan emanet yeğenini bırakma niyetinde değildir. Halil, Yaren'i Ali'yi bı..

  • ANKA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Ece Mumay - Galaksi 02:50

Ece Mumay - Galaksi

Galaksi şarkı sözleri ile Şimdi ne farkeder Pazartesi, Cumartesi Yanımda yoksun iyi mi böylesi aklım almıyo geldiğin yer neresi nası’ bi galaksi Eline beline dokunamaz oldum, Su gibi tenine sarılamaz oldum, Sensiz bi’..

Zeki MÜREN - Dünya Yansa Yorganım Yok İçinde 03:50

Zeki MÜREN - Dünya Yansa Yorganım Yok İçinde

Şeytan dürttü hislerime tav oldum Tav oldum tav oldum aman Benliğimden taştım bu gün lav oldum Lav oldum lav oldum aman Canım çekti bir güzele av oldum Düşünmedim yarınımı, sonumu Ellerimle çizdim kader yolumu Yo..

Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

Sıla - Bazen 03:14

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

İnsanları Seveceksin (1978) Cüneyt Arkın Film İzle 1:19:16

İnsanları Seveceksin (1978) Cüneyt Arkın Film İzle

insanları seveceksin 1978 Cüneyt Arkın, Sevda Karaca, Şükriye Atav - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Filmde, yıllardır görüşmeyen iki kardeşin yollarının kesişmesi anlatılır. Hamallık yapan Halil’in baba..

  • PengoTV tarafından
  • 8.648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnfokey - Rengim Ne 03:16

İnfokey - Rengim Ne

Bi' kalem verdim elime Bilmiyorum derdim ne Deniyorum düşüyorum tutuyorum Hep üçü boş Bi' yokuş düştü önüme Görmüyorum yolum ne Çıkıyorum yürüyorum bıkıyorum Hep bana los Askıda kaldı, hayatı mantığa bağlı Tutardı tut..

Sıla - Bazen 03:21

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferdi Tayfur - Derbeder 04:54

Ferdi Tayfur - Derbeder

Seni üzgün görsem Ben kahrolurdum Gülen gözlerinde Hayat bulurdum Boynumu büktün bükeli Yuvamı yıktın yıkalı Geri dönüp de gör halimi Derbeder oldum Derbeder oldum Perişan oldum Serseri dediler gücenmedim Di..

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 05:01

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 [Official Music Video © 2020 Hunersam] Aranjor: Mizgin Ayaz Söz Müzik : Serkan Kanireş Kanalımız HUNERSAM Tarafından Korunmaktadır... Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bik..

Yusuf Güney - Umudun Yolu 03:42

Yusuf Güney - Umudun Yolu

Yusuf Güney - Umudun Yolu dinle Şarkı Sözleri; Beni bir bırak gönlüm Kendime yetmez oldum Başımın üstünde yerine sığmaz oldum Tek sorun sende mi bende mi bilmedim Hayatım çakır olmuş Akşamdan kalmayım Aşk denilince Ses..

  • Candy tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ala Geyik 1969 Cüneyt Arkın Mine Mutlu Türk Filmi İzle 1:29:24

Ala Geyik 1969 Cüneyt Arkın Mine Mutlu Türk Filmi İzle

Filmde, av tutkusu ile nişanlısına olan aşkı arasında kalan Halil’in hikâyesi konu edilir. Halil, geyik avlamak için sürekli köyü terk eden bir avcıdır. Ailesi ve nişanlısı Zeynep bu durumdan çok rahatsızdır. Fakat Zeyne..

Kayahan - Emrin Olur 04:22

Kayahan - Emrin Olur

Eser Adı: Emrin Olur Albüm Adı: Emrin Olur Söz & Müzik: Kayahan Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter ..

  • Candy tarafından
  • 2.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Serap Budak - Sessiz Sedasız 04:50

Serap Budak - Sessiz Sedasız

Ayağın altına giden yol oldum Sessiz sedasız Ben kendi sevdamın kurbanı oldum Köşeme çekildim sessiz sedasız Ayağın altına giden yol oldum Sessiz sedasız Ben kendi sevdamın kurbanı oldum Köşeme çekildim sessiz sedasız.Be..

Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen 04:21

Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen

Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali Can Vatanperver, Cevdet Berkay Yavuz, Cihan Reşit Köse, Canberk Cebecioğlu Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali C..