#Halil taşkın ben kendime gurbet oldum müzik dinle

Levent Yuksel - Zalim 04:35

Levent Yuksel - Zalim

Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yan..

Redd  Kalpsiz Romantik 03:24

Redd Kalpsiz Romantik

Redd - Kalpsiz Romantik Şarkı Sözleri Her gece gemileri yakmamızdan bıktı denizler Bitse de gitsek diye bekledi bizi sevenler Çok yoruldum artık bitti bedenen otomatikti Aşık oldum ama bitti bu seferki çok dramatikti Ku..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Sıfır Tolerans 03:45

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım Ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Sıfır Tolerans Klibi 03:45

Hadise - Sıfır Tolerans Klibi

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 7.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin  Yana Yana 03:02

Ece Seçkin Yana Yana

Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar diyorlar Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar..

  • En Yeniler tarafından
  • 2.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ah! Kosmos & Mabel Matiz - Mavi 04:33

Ah! Kosmos & Mabel Matiz - Mavi

Mavi Kurşunumla, Göğsümden Vuruldum Ağ Doldu Geceye Ben Uyurdum Ben Uyurdum... Mavi Kurşunumla, Göğsümden Vuruldum Ağ Doldu Geceye Ben Uyurdum Ben Uyurdum... Mavi Kurşunumla, Göğsümden Vuruldum Ağ Doldu Geceye Ben Uyurd..

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş 03:31

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş

Sanki terk edilmiş bir viraneyim, Her yanım dağılmış yıkılmışım ben, Üstüne basılan taslar misali, Paramparça olmuş dağılmışım ben, Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın, Çile rüzgarında savrulmuşum ben, Dertler derya olmuş b..

Ezo - Feat Rafet El Roman - Kalbine Sürgün 04:21

Ezo - Feat Rafet El Roman - Kalbine Sürgün

Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Derler ki unutmalı, zamana bır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Murat Kardaş Asude 04:17

Murat Kardaş Asude

Hasılı kelam da bu vakit Sana değil kendime küsüm Bir sen varsın söyleyemedim Kendime değil hayata bak Bana söylediklerini anlayacak değil Söylemediklerini anlayacak biri lazım X2 Aşk bensiz veda sensiz Yetim kala..

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Tekamül 03:45

Soner Sarıkabadayı - Tekamül

Koskoca dünyayı bu ara dar ediyorum Sana özel Sozlerisozu.com da tek Kendime yüzümü kara çıkarabiliyorum Duruma gel Hepsi sozlerisozu.com Kıyamam sana kıyabilecekken de Anla ki o an kalbim devrede Aramam seni bulacakken..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

J Balvin - Tranquila 03:21

J Balvin - Tranquila

Tranquila Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah ha ha ha yeah yeah yeah yeah the business Hey hey hey hey hey ven acá y no pierdas el tiempo aprovecha el momento y tranquila. Déjate, llevar echate pa acá dale vamo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu 02:48

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Indim Havuz Basina: İndim havuz başına Bir kız çıktı karşıma Sevda nedir bilmezdim O getirdi başıma Gelemem ben gidemem ben Her güzele gönül veremem ben Aç kolların sar boynuma Üşüdüm ..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Redd - Falan Filan 03:18

Redd - Falan Filan

yormadan yorulamdan kimseye dokunmadan duymadan konusmadan kendi dünyamda yasarım ben dilim acıtır konusursam sehrim uymaz boşluğuna elim gitmez sevmezsem kelepçe takmam boşu busuna manzaraya daldım ses çıkarma..

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk 03:31

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk

Dur konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Yok eder beni kavurur beni Büyüyor yangın içimde Konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Üzüyor beni acıtır bedeni Seni hapsediyor içinde Bu yangın böyle her yanı saracak..

Emre Aydın - Bitti Tebrikler 03:59

Emre Aydın - Bitti Tebrikler

Tebrikler, kurtuldun bak bizden, Kolay olmadı ama, bitti tebrikler. Tebrikler, kutla yaptığını, Çok istedim çok uğraştım bitti tebrikler. Ben, yarım aklımla ben, Fark etmedim, sesinde biz yoktuk konuşurken. Ben, ya..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Sibel Can  Ölürüm 04:05

Sibel Can Ölürüm

Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan g..

321 Kolektif Nedir 03:38

321 Kolektif Nedir

Kendime sponsor oldum. Kolektif, birçok kimseyi veya nesneyi içine alan, birçok kişi ve nesnenin bir araya gelmesi sonucu olan. Ortaklaşa. Bakalım neleri içimize almışız. Bir adet ben, hilal, ısabella… ufuk, bir adet A..

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video ) 02:54

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video )

Şimdi sen de öyle bakarsan bana Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan Her defasında başa dön derim Ama kalırım sen anlamazsan Kirli camlardan bakarım Güneşin aydınlığına ve kirine değil de her defasında Temizlemedi..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..