#Halil taşkın ben kendime gurbet oldum müzik dinle

Erkin Koray - Sevince 05:02

Erkin Koray - Sevince

sevince sevince sevince durma durma koş ardından zaman yoktur git aşkı iste ondan sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan oo ..

  • Aliokan tarafından
  • 1.681 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey 04:44

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey

Günaydın memur bey Uzun zamandır hasretim Hem güneşten hem tenimden nefesimden Mahrumum hepsinden Günaydın memur bey Simsiyah bir çukur tıkıldığım sıkıştığım Kemiklerimi saydığım Dünya seyretti ben giderken Erimiş c..

Oğuzhan Koç - Yapamam 03:59

Oğuzhan Koç - Yapamam

Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez daha... Güler miydin? Bakar mıydı..

Hadise Sıfır Tolerans 03:44

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

Kalben - Al Beni 04:16

Kalben - Al Beni

Kalben - Al Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kör suların kuyusunda, gönül gözü bulanınca Kalabalık kuytusunda, salındım ben tek başıma. Aynı olmaz dedi ayna: kendin çal ve kendin oyna. Mutsuzluğuna hiç doyma, suçlusun se..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Milli Sporcuyla Gülle Atma Yarışı 12:45

Milli Sporcuyla Gülle Atma Yarışı

Milli Sporcuyla Gülle Atma Yarışı... Arkadaşlar selam, ben Halil İbrahim Göker, kanalıma ve videoma hoşgeldiniz. Halil İbrahim Göker Olimpiyatlarda serisi geri döndü! Daha önce bildiğiniz üzere 100 metre koşu, 100 metre ..

  • JET TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm Gürses - Seni Kalbime Gömdüm 04:28

Müslüm Gürses - Seni Kalbime Gömdüm

Müslüm Gürses Seni Kalbime Gömdüm Dinle Şarkı Sözleri : Yakıp bütün aşkımı külü maziye gömdüm Yaşanılan sevdayı seni kalbime gömdüm Öyle günler geçirdim ne yaşadım ne öldüm Kadeh kadeh sevgini seni kalbime gömdüm Ömrüm..

Rıdvan Narin - Gelecek'tin 03:33

Rıdvan Narin - Gelecek'tin

Rıdvan Narin - Gelecek'tin Dinle GELECEK'TİN Beni boğdu bu gidişlerin unutma ardında kalanları. Yok desen de yuttun o yalanları... Geri dönmeni isterdim. Hayat da Ben ağlamam. sananları, hiç sevmedi hatırla yananları..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki 04:08

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki

Helal Ettim Hakkımı Şarkı Sözleri İle Ben böyle değildim inan, Yaşadım hayatı kimse sormadan, Sana değil sözlerim inan kırgın değilim, Bu tutarsız hallerim kendime olan kızgınlığımdan, Sen içini rahat tut, Sıkma sakın ..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem Akın - Bırakmam 03:35

Meryem Akın - Bırakmam

Bırakmam şarkı sözleri ile Bırakmam bırakmam ama Bırakmam seni bırakmam Bırakmam bırakamam da Bir ömür yanımda kal Bugün düşünmeden yine Yatamam ben yapamam ben Tercih edersen Dün sevdikçe yine bir olurken Gördüm ben ..

Yasmin Schmidt - İnsanım 02:46

Yasmin Schmidt - İnsanım

İnsanım şarkı sözleri ile Sabah mı oldu yeniden Farketmedim ne ne güzel Bir çay birde bir şeker Bugün yine birşey yemeden Geçsin, ama ; sen yaz bana Bilirsin zaman alır alışmam İyi misin ,işin ne durumda Sorun olur mu ..

Johnny Cash - Hurt 03:17

Johnny Cash - Hurt

i hurt myself today bugün kendimi incittim to see if i still feel hala hissediyor muyum diye i focus on the pain acıya odaklandım the only thing that's real tek şey bunun gerçek olduğuydu the needle tears a hole iğne bir..

Hakan Taşıyan - Sensiz İki Gün 05:13

Hakan Taşıyan - Sensiz İki Gün

Nere gizlendimse aşikar oldum Hedefte gördüler sensiz iki gün Dertler avcı oldu ben şikar oldum İnsafsız vurdular sensiz iki gün Ayağıma prangalar taktılar Gözlerimi dağladılar yaktılar İki koldan bir alnımdan çak..

İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim 05:56

İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim

Ibrahim Tatlises - Canim Dediklerim Canim dediklerim canimi aldilar gönül sarayimi yikip gittiler bu mutsuz yasantim onlardan kaldi beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pigman ettiler beni sevdigime pisman..

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Sponzi - Canparem 02:34

Sponzi - Canparem

Söz - Müzik : Sponzi Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu (Dijital Meydan) Yönetmen : Cem Demirtaş Prodüksiyon : İsmail Hakkı Güney Sümeyra Yıldırım Kamera : Umutcan Yıldırım A&R : Subutay Yitgin Yapımcı: Rec Musi..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü 04:14

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü

İBRAHİM DİZLEK YORGUNUM ŞİİR SÖZLERİ. Acılar içinde geçiyor dertli ömrüm Dayanacak gücüm kalmadı yorgunum yorgun Ne yapsam iki yakam bir araya gelmiyor Hırkam yırtık,pabuç delik,ben yorgunum yorgun Gözüm ne boyalı şöhret..

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana  Düet 05:25

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana Düet

Fatih Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Şebnem Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Fatih Kısaparmak: Doyamam sana kıyamam sana Şebnem Kısaparmak: Ölürüm beni anlasana ..

Gökhan Akça - Sevenler 03:05

Gökhan Akça - Sevenler

Sevenler şarkı sözleri ile Sevenler Yarınlarından tez vazgeçerler Seven ben Gözlerini kapat ben senden geçerken Gözden uzak, kalbe yakınım Yine gelme tuzağa, karalara sarınırım Bana yazma birdaha, çok alınırım Dönüp ..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..