#Halil taşkın ben kendime gurbet oldum müzik dinle

Nevzat Soydan Yaşamaksa Bu 04:35

Nevzat Soydan Yaşamaksa Bu

Sen gideli sevdiğim derdim öyle çok Şu garip halimi bi r bilenim yok Öldüm desem su verenim yok Yaşıyorum işte yaşamaksa bu Nefeslerime zehir karıştı Gözyaşlarıma nehir karıştı Sanmaki gönlüm sensiz alıştı Yaşıyo..

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle ) 03:04

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle )

Gözlerim seni ilk gördüğüm günden beri O yerde istedim bak hep seni görmeyi Arkamı döndüğümde fark ettim ya seni Kitlendim gözlerine alamadım ben kendimi İstedim benim ol be yalvardım Allah’a Gözlerin geldi gece yatmadan..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım 05:03

Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım

Hiç sebepsizdi ayrılığın Yalanmış sevgin Aşk yarası içimde saklı Öldüm öldüm dirildim Neydi ki zorun neydi derdin Neysem oyum ben değişmedim Günahım boynuna Sen oldun sebebim Yürekli yalansız aşklara Hasret genç..

Sezen Aksu - Hu Hu 04:14

Sezen Aksu - Hu Hu

Hangi ara yaşanmış da bitmiş onca anı ah be cancağzım Kelimeler düğüm düğüm yakıyor boğazımı, acıyor ağzım Yok oluru, gideri yok bu dünyanın, burası bir acıhane Yok ya dedim, o zaman dedim, kalk dedim, tez yaşamamız laz..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/12JWIYKK Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@..

Oğuzhan Şahin - Bekledim 04:37

Oğuzhan Şahin - Bekledim

Oğuzhan Şahin - Bekledim Dinle Bekledim şarkı sözleri ile Sulh içinde bekledim. Darmadağın edilirken ah, ordularım Ben kendime sindim. Ses etmedim. Yakılırken şehrimin kadim yılları Dumanını içime çektim. Bekledim...

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Eylem Aktaş - Söyleyemedim 05:30

Eylem Aktaş - Söyleyemedim

Eylem Aktaş - Söyleyemedim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüt..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Reynmen - Ela 03:10

Reynmen - Ela

Reynmen Ela Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Gözlerime bak bu kez, gözlerime bak Nasıl oldu gözlerine kandım Nasıl o..

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) 04:34

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik)

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Altüst oldu şen hayatım Bırakamazsın beni sandım Tehditlerinin kuru blöf olmadığını Çeke çeke anladım. Zaman ilaç olmadı ki asla Alışamadım bunca zamanla Pılın..

Cumali Ceber - İlk Teaser (4 Ağustos'ta Sinemalarda) 00:42

Cumali Ceber - İlk Teaser (4 Ağustos'ta Sinemalarda)

Halil Söyletmez'in sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaşan karakteri Cumali Ceber'in başından geçen olayların konu edildiği 'Cumali Ceber: Allah Seni Alsın' filminden ilk teaser yayınlandı! 4 Ağustos'ta sinemasever..

Aykut Elmas İle Birbirimizi Ne Kadar Tanıyoruz 10:18

Aykut Elmas İle Birbirimizi Ne Kadar Tanıyoruz

Aykut Elmas ile İbrahim Halil Gökar birbirlerini ne kadar yakından tanıyolar teste tabi tutuluyolar..

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okulda Pantolonum Nasıl Yırtıldı Soru Cevap 14:24

Okulda Pantolonum Nasıl Yırtıldı Soru Cevap

İbrahim Halil Gökar Okulda yırtılan pantolon anısını kahkahalarla anlatıyor..

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stres Çarkını 12 Farklı Şekilde Döndürme 03:52

Stres Çarkını 12 Farklı Şekilde Döndürme

Stres çarkını 12 farklı şekilde çevirmeye çalışan ibrahim halil gökar..

  • JET TV tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alev Alan Cüneyti Döve Döve Söndüren Cumali Ceber 01:00

Alev Alan Cüneyti Döve Döve Söndüren Cumali Ceber

Cumali Ceber lakabıyla ün alan Halil Söyletmez'den yeni bir video daha...

  • JET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babadan Para İstenmez 00:25

Babadan Para İstenmez

Halil Söyletmez'den çok güleceğiniz bir video daha. İyi Seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüzgar Filminin Özel Gösterimi 07:28

Rüzgar Filminin Özel Gösterimi

Rüzgar filminin bir vakıf yararına gerçekleştirilen özel gösterimi yapıldı. Gösterime filmin oyuncularının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Başrollerini Halil Sezai, Belçim Bilgin ve Ata Berk Mutlu'nun paylaştığı, ..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sultan Mehmed Han, Konstantinopolis için harekete geçiyor! Çandarlı Halil Paşa için kritik karar belli olmak üzeredir. En kötü ihtimali düşünen Çandarlı Halil Paşa,..

Tutsak Fragmanı 02:03

Tutsak Fragmanı

Akıl hastanesinde çalışan doktor doğan ve başhekim Halil hastalar üzerinde ilginç bir tedavi yöntemi uygulamaktadır. Hastanede bu yöntemi ikisinden başka sadece hasta bakıcılar bilmektedir. Doktorluğa yeni başlayan Serka..

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE 15:02

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE

Gökhan, İsyan'ın internete düşen versiyonunu herkese izletti! 24 Kasım O Ses Türkiye meyhanede isyan şarkısıyla Ahmet Parlak büyüledi! O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi programında jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz Almanya'..

  • PengoTV tarafından
  • 3.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El Nino Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:50

El Nino Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Bilgileri:Nino geçimini tekne tamiri yaparak geçirmekte olan genç bir adamdır. Bir gün sıkı dostu Compi ile gittikleri parti çıkışında ise Müslüman olan Halil isimli bir gençle tanışırlar.. Halil onları uyuşturucu..

  • Film İzle tarafından
  • 9.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yani Nasıl Oluyo İzle 01:31

Yani Nasıl Oluyo İzle

Vinelarıyla büyük bir izleyici kitlesini etkilemeyi başaran Aykut Elmas , Uğur Can Akgül ve Halil İbrahim Göker üçlüsü güzel konuyu ele alıp film yapmışlardır. Filmin konusu kötü gibi dursa da eldeki imkanlarla bu kadarı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu 03:06

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede ölen 50 yaşındaki Halil Aslan'ın cenazesini bekleyen yakınlarına hiç tanımadıkları birisinin cenazesi verildi. Cenazenin tam olarak nerede karıştığını bilemeyen ailesi, bir an önce cenaz..

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle 1:42:33

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın kızı Şükran’a âşık olan Binbaşı Kemal’in öyküsünü anlatır. Binbaşı Kemal, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın yaveridir. Bir gün paşanın kızı Şükran ve arkadaşları kendisine bir oy..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..