#Halil taşkın unutturdu müzik dinle

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Katma Değer Şaban Dinamitli Çayda Çıra Sahnesi 02:54

Katma Değer Şaban Dinamitli Çayda Çıra Sahnesi

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması so..

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi 02:28

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması so..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

İntifadanın Sembolü Olan Filistinli Genç Böyle Tutuklandı 00:26

İntifadanın Sembolü Olan Filistinli Genç Böyle Tutuklandı

Korkak 22 İsrail askerinin 14 yaşındaki Fevzi El-Junidi isimli Filistinli çocuğu El-Halil'de gözaltına aldığı görüntüler ortaya çıktı...

İsrail Zulmünün Boyutu Ambulanstaki Yaralıları Tutukladılar 00:49

İsrail Zulmünün Boyutu Ambulanstaki Yaralıları Tutukladılar

Filistin'in El Halil şehrinde İsrail askerleri, yaraladıkları iki Filistinli genç kızı ambulansta tutuklayarak gözaltına aldı...

Kalede Selfie Çeken Adamın Düşme Anı Kamerada 01:20

Kalede Selfie Çeken Adamın Düşme Anı Kamerada

Şanlıurfa'da tarihi kalede doğum günü selfiesi çekmek isteyen şahsın düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Doğum gününde arkadaşlarıyla birlikte tarihi Şanlıurfa kalesine çıkıp selfie çekmek isterken düşerek hayatını ka..

Tarihi kalede doğum günü selfiesi ölümle bitti 02:58

Tarihi kalede doğum günü selfiesi ölümle bitti

Şanlıurfa'da doğum gününde tarihi kalede selfie çekmek isteyen 38 yaşındaki Halil Dağ, kaleden düşerek hayatını kaybetti..

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar 00:41

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar

Filistin’deki İslami Direniş Hareketi Hamas Gazze’deki yeni siyasi liderini seçti. Hamas’ın 2007 yılından bu yana Gazze Şeridi’ndeki siyasi lideri olan İsmail Heniyye’nin yerine Yahya Sinwar getirildi. Sinwar, 2011 yılı..

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar 05:47

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Eserler CD 1 Hacel Obası Sevcan Orhan Acem Kızı Halil Yalçıner İp Attım Sibel Asaduryan Erzurumda Çevirdiler Yolumu İlyas Ekinci Ben Bu Yıl Yarimden ayrı düşeli Seda Bing..

  • PengoTV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

İsrail askerlerinin gözaltına aldığı Fevzi’nin babası İHA’ya konuştu 09:48

İsrail askerlerinin gözaltına aldığı Fevzi’nin babası İHA’ya konuştu

Filistin’in El Halil kentinde 7 Aralık’ta İsrail polisi tarafından gözleri bağlı olarak götürülen Fevzi Al-Junaidi hâlâ gözaltında bulunuyor. 16 yaşındaki gencin babası Muhammed Al-Junaidi, “Filistinliler için ev diye bi..

PYD-PKK'lılar Gençleri Alıp Zorla Götürüyor 02:21

PYD-PKK'lılar Gençleri Alıp Zorla Götürüyor

Suriye'nin Kamışlı kentinde terör örgütü PYD/PKK'nın baskılarından kurtulmak için ailesiyle Türkiye'ye sığınan Halil Muhammed, örgütün baskılarını anlattı...

Bebeklerde İsilik Tedavi Edilirken Kullanılan İlaçların Yan Etkileri Var Mı 01:25

Bebeklerde İsilik Tedavi Edilirken Kullanılan İlaçların Yan Etkileri V

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Dr. Halil Beyazıt bebeklerde isilik tedavisinde kullanılan ilaçların yan etkilerinden bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 533 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Osmanlı Subayı - Fragman 01:53

Osmanlı Subayı - Fragman

Osmanlı Subayı Filmi 19 Mayıs 2017 de Sinemalarda. Özet ve Detaylar I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor. Hemşire Lillie,Van'da tanıştığı Osmanl..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarda Oluşan Alerjiler İçin Test Yapmaya Gerek Var Mıdır 02:59

Çocuklarda Oluşan Alerjiler İçin Test Yapmaya Gerek Var Mıdır

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekranlara gelen Check-Up'ta, Dr. Ayla Kamburoğlu ve Dr. Halil Beyazıt çocuk alerji testlerinin gerek olup olmadığından bahsettiler...

  • NABIZ tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarda Deri Döküntüsünün Beslenmeyle İlişkisi Nedir 02:05

Çocuklarda Deri Döküntüsünün Beslenmeyle İlişkisi Nedir

Leyla Ataman'ın sunduğu Check-Up programında, Dr. Ayla Kamburoğlu ve Dr. Halil Beyazıt çocuklarda deri döküntüsünün beslenmeyle ilişkisini anlattılar...

  • NABIZ tarafından
  • 486 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarda Hangi Enfeksiyonlar Cilt Dökülmesine Sebep Olur 00:52

Çocuklarda Hangi Enfeksiyonlar Cilt Dökülmesine Sebep Olur

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Dr. Ayla Kamburoğlu ve Dr. Halil Beyazıt çocuklarda bazı enfeksiyonların cilt dökülmesine sebep olabileceğini anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bordo Bereliler Afrin Fragman 02:04

Bordo Bereliler Afrin Fragman

Yapımcılığını Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Erhan Baytimur oturuyor. Afrin'de başlayıp İnegöl'de son bulan bir operasyonun konu edildiği filmin oyuncu kadrosunda Cenk Ertan, Halil..

Zurnayla İstiklal Marşı'nı Çalan Adam 01:03

Zurnayla İstiklal Marşı'nı Çalan Adam

TRT sanatçısı ve zurna enstrümanının yaşayan efsanelerinden Halil Çokyürekli'nin zurna ile istiklal marşımızı seslendirmesini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kortizon İçeren Kremlerin Yan Etkisi Var Mıdır 01:23

Kortizon İçeren Kremlerin Yan Etkisi Var Mıdır

Check-Up'ı hazırlayıp sunan Leyla Ataman, Dr. Halil Beyazıt ve Dr. Ayla Kamburoğlu'nu programında konuk ederek kortizon içeren kremlerin yan etkisi olup olmadığını öğrendi...

  • NABIZ tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı 01:11

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı yayında! Sultan Mehmed Han, tahta geçer geçmez savaş planlarını uygulamaya başlıyor! Mehmed, kritik kararını veriyor. Çandarlı Halil Paşa geçmişte yaptıkları için idam edilecek ..

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir 11:30

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir

Sivas Belediyesi konuşan bank uygulaması ile Sivas’ın yetiştirdiği ünlü ozanları kendi sesleri ile halkla buluşturdu. Sivas Belediyesi tarafından şehrin kültür ve sanat gelişimine katkı sağlamak amacıyla kent meydanın..

Derbinin Hakemi Belli Oldu 00:15

Derbinin Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çakır'ın yardımcıları ..

72. Koğuş (1987) Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:37:53

72. Koğuş (1987) Kadir İnanır Türk Filmi İzle

72. Koğuş 1987 - Kadir inanır, Halil Ergün, Engin inal, rasim öztekin - full hd tek parça sansürsüz yeşilçam türk filmi Film, II. Dünya Savaşı döneminde bir hapishane koğuşunda yaşananları anlatır. Ahmet, bir cezaevinin..

  • PengoTV tarafından
  • 8.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatar Ramazan (1990) Kadir İnanır Film İzle 1:29:49

Tatar Ramazan (1990) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan 1990 Kadir inanır Full HD Tek Parça Sansürsüz - Yeşilçam Türk Filmi Film, haksızlıklar karşısında mücadele eden Tatar Ramazan’ın hikâyesini anlatır. Abidin Ağa’nın oğlunu öldürüp hapse giren Ramazan tahliy..

  • PengoTV tarafından
  • 22.397 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Şey Oğlum İçin 1971  Cüneyt Arkın  Sezer Güvenirgil Türk Filmi İzle 1:22:50

Her Şey Oğlum İçin 1971 Cüneyt Arkın Sezer Güvenirgil Türk Filmi İzl

Filmde, ayrılan bir çift ile çocuklarının hikâyesi anlatılır. Çalgıcı Fikret ile şarkıcı Sezer’in mutlu bir evlilikleri ve küçük bir çocukları vardır. Fikret, bir kavga sırasında elini sakatlar ve işsiz kalır. Bu sırada ..

İsrail Askerleri Filistinli Çocuğu Evinde Gözaltına Aldı 00:55

İsrail Askerleri Filistinli Çocuğu Evinde Gözaltına Aldı

İsrail askerleri, Batı Şeria'da bir eve düzenlediği baskında 14 yaşındaki çocuğu gözaltına aldı. İsrail askerleri, Batı Şeria'daki El Halil kentinde bulunan Al-Arroub mülteci kapına baskın düzenledi. İsrail askeri, mülte..