#Halk müik

Bülent Ecevit'in CHP Genel Başkanlığı izle 03:10

Bülent Ecevit'in CHP Genel Başkanlığı izle

Bülent Ecevit'in Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı seçilmesi hakkında yapılan röportajlar...

Barış Manço - Bahçede Hanımeli 02:08

Barış Manço - Bahçede Hanımeli

(x2) Bahçede hanımeli Sen ettin beni deli Gel gülüm gel Sen ettin beni deli Gel Gülüm Gel Zorla güzellik olmaz Sevmeli sevdirmeli Gel gülüm gel Sevmeli sevdirmeli..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Barış Manço - Gülme Ha Gülme 02:55

Barış Manço - Gülme Ha Gülme

Turnalardan haberimi aldığın gün Sevdiceğim gülme sakın gülme ha gülme Anlıma bir karayazı yazılmış ki yok ilacı Sevdiceğim gülme ha gülme Yağmur ince ılır ağlar her damlası yüreğimi dağlar Seni bana çok görenler n..

Barış Manço - Yine Bir Gülnihal 03:24

Barış Manço - Yine Bir Gülnihal

Yine bir gülnihal Aldı bu gönlümü Sim ten gonca fem Bibedel ol güzel Ateşin ruhleri Yaktı bu gönlümü Pür eda pür cefa Pek küçük pek güzel Görmedim kimsede Böyle bir dilruba Böyle kaş böyle göz Böyle el böyle..

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete 02:55

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete

Yine yol göründü gurbete güz geldi yapraklar döküldü Martılar göç etti turnalar süzüldü yine yol göründü gurbete Köyüme kara kış çökse de aşıklar boynunu bükse de Desen ki nazlı yar insafa gelse de yine yol göründü gu..

Trabzonlu Teyzeden Müthiş Evet Cevabı 01:24

Trabzonlu Teyzeden Müthiş Evet Cevabı

Trabzonlu teyze CHP'li vekil Hüsnü Bozkurt'a meydan okudu Karadenizli teyze: Evet, evet, evet, akşamdan sabaha kadar evet, ölene kadar evet Karadeniz Araklı referandum halk röportajları Trabzonlu teyzeden CHP'li vekile: ..

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle 04:41

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle

ŞARKI SÖZLERİ Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bazen gözyaşı oldu bazen içli bir şarkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımda tuzu içimde durur aşkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımd..

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım ! 10:02

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım !

Türkiye'deki tek büyücü mezarlığına gittim Bu mezarlık yaklaşık 1000 yılı aşkın süredir , Hristiyanlar ve Müslümanlar tarafından kullanılmış. Normalde köylerin çok uzağında kalsada son 50 yılda köy büyüyerek mezarlığın y..

  • ZULMA tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 13.Bölüm 52:08

Anadolu'ya 13.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Manyas Gölü'ndeki kooperatifleşme çalışmaları, gölün kullanımı ve zirai mücadele ile ilgili bilgi, röpotaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kad..

Anadolu'ya 18.Bölüm 56:21

Anadolu'ya 18.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Nevzat Eren ile kırsal alanda sağlık hizmetleri hakkında yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 8. bölümü, Turizm Folklor Ara..

Anadolu'ya 21.Bölüm 26:29

Anadolu'ya 21.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Cemal Kanca'nın yapıların ısı tasarrufu ile ilgili açıklamaları ve Turizm Folklor Araştırma Kurumu’nun Karadeniz yöresine ait halk oyunları gösterisi yer alm..

Anadolu'ya 26.Bölüm 51:27

Anadolu'ya 26.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Aytuğ Uyar ile hayvancılık hakkında yapılan röportaj ve besi hayvanlarının beslenmesinde önemli olan kaba yemler ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakta..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İncesaz  Tutam Yar Elinden 03:55

İncesaz Tutam Yar Elinden

Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz ..

Sezen Aksu  Keskin Bıçak 05:26

Sezen Aksu Keskin Bıçak

Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Y..

Anadolu'ya 27.Bölüm 45:32

Anadolu'ya 27.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; Mustafa Coşkun ile avcılık hakkında röportaj, halk oyunları gösterisi ve Olimpos Beydağları Milli Parkı ile ilgili bilgi ve görüntüler yer almaktadır...

Dımıdan 13.Bölüm 21:47

Dımıdan 13.Bölüm

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Ağrı yöresel halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait gelin ayağı açma töreni ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir İlişkinin Baş Düşmanı Nedir? 03:29

Bir İlişkinin Baş Düşmanı Nedir?

Bir ilişkinin baş düşmanı sosyal medya mıdır, yoksa o kesinlikle güvenilmemesi gereken gıybet kaynağı yakın arkadaşlar mı? Kameraya Yansıyan ilginç Cevaplar Sizlerle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canim Annem Bu Güzel İlahi̇ Bütün Annelere Gelsi̇n 05:58

Canim Annem Bu Güzel İlahi̇ Bütün Annelere Gelsi̇n

DAMAR ARABEST FANTASİ TÜRK HALK MİZİGİ FUL DAMAR BİZİM İŞİMİZ... dinle 24 saat yayında hep damar ful damar,..

  • PengoTV tarafından
  • 2.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Dilşah Demir Kimdir? 01:26

Dilşah Demir Kimdir?

Güldür Güldür adlı televizyon şovunda oynamaktadır. Dilşah Demir, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası Gebze’nin tanınmış doktorlarından İsmail Demir’dir. 2003-2004 Yıllarında İzmit Halk Eğitim Merkezinde Oyunculuk..

Cumartesi Neşesi 4.Bölüm 55:16

Cumartesi Neşesi 4.Bölüm

Programın 4. bölümünde; çevre ve şehircilik sorunları ile Kayseri konu edilmektedir. Programda ayrıca TRT Çocuk ve Gençlik Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterisi ve bilgi yarışmasına yer verilmektedir...

Barış Manço - Dağlar Dağlar 05:00

Barış Manço - Dağlar Dağlar

Ellerimle büyüttüğüm solarken dirilttiğim Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem sevdiğimi son bir ol..

Barış Manço- Tuti-i Mucize Guyem 03:31

Barış Manço- Tuti-i Mucize Guyem

Ah tuti-i mucize guyem , ne dersem laf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli dost Ah çerh ile söyleşemem , ayinesi saf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli..

Barış Manço - S.O.S Aman Hocam 06:14

Barış Manço - S.O.S Aman Hocam

ABCÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPRSŞTUÜVYZ S.o.s. aman hocam S.o.s. canım hocam Yardım et hocam kurban olam S.o.s. hipotenüs S.o.s. maltotenüs S.o.s. malpighi boruları aristo mantığı diyojenüs sırları S.o.s. aminoasitler S.o.s. aldoa..

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Levent Ülgen Kimdir? 02:03

Levent Ülgen Kimdir?

Levent Ülgen kimdir, Levent Ülgen, Tam adı Ömer Levent Ülgen’dir. 8 Ağustos 1962 tarihinde Cihanbeyli, Konya’da doğdu. Ankara İnönü Lisesi’ni, ODTÜ Fizik Bölümü’nü bitirdi. ve Ankara Halk Tiyatrosu’nda görev aldı, daha ..