#Halk müik

Dımıdan 7.Bölüm İzle 28:37

Dımıdan 7.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunduğu programın 7. bölümünde; Anamur'un coğrafi ve kültürel özellikleri, kadın halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca kesene töreni gösterisi yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Barış Manço - Sarıl Bana 04:10

Barış Manço - Sarıl Bana

Yıkılsın bütün duvarlar birer birer Açılsın bütün kapılar teker teker Yaklaş bana gel sokul bana Rüyama giriver bu gece helalim oluver bu gece Koptu fırtına dört bir yanımda Ateşe at beni sar kollarınla Çok yorgunu..

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Dımıdan 8.Bölüm İzle 28:00

Dımıdan 8.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Silivri'nin coğrafi ve kültürel özellikleri, kadın halk oyunları ve kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait kına gecesi töreni gösterisi yer almakta..

Dımıdan 10.Bölüm İzle 28:32

Dımıdan 10.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; Kırşehir kadın halk oyunları ve kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait kız isteme töreni ve küçük şerbet oyunu ile ilgili görüntüler yer almaktadı..

Dımıdan 11.Bölüm İzle 28:16

Dımıdan 11.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Menemen yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait kilit açma töreni ve Hıdırellez eğlenceleri yer almaktadır...

Dımıdan 15.Bölüm İzle 30:32

Dımıdan 15.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Edirne Keşan yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait misafir ağırlama töreni ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

Barış Manço - Gül Bebeğim 05:19

Barış Manço - Gül Bebeğim

sen cennete uçtun ama kokun sinmiş yatağıma odama derin derin soluyorum seni içime hapsediyorum seni alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim sensiz yaşamak ne kadar zor ayrılık acısını gel bana sor asıl kıydın ..

Barış Manço - Gibi Gibi 03:55

Barış Manço - Gibi Gibi

Ben yaralı kurt sen kınalı kuzu biraz cilve aşkın biberi tuzu Sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi Yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi Arpa buğday yan yana orak ist..

Barış Manço - Abbas Yolcu 03:14

Barış Manço - Abbas Yolcu

Denizlerde okyanuslarda Dalgaların koynunda bir ömür tükettikten sonra Su için boğulmak varsa Çöllerde kızgın kumlarda karlı buzlu dağlarda Bir ömür tükettikten sonra Çukurda kaybolmak varsa Korkunun ecele faydas..

Dımıdan 16.Bölüm İzle 29:05

Dımıdan 16.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Urfa yöresel halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait şabaş töreni ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

Dımıdan 18.Bölüm İzle 27:51

Dımıdan 18.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Van Erciş yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır...

Dımıdan 19.Bölüm İzle 26:17

Dımıdan 19.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 19. bölümünde; Eskişehir yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait nişan töreni ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dımıdan 20.Bölüm İzle 23:23

Dımıdan 20.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Trabzon Beşikdüzü yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait mısır imecesi geleneği ile ilgili görüntüler yer almaktadır..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dımıdan 21.Bölüm İzle 25:59

Dımıdan 21.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Adana yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait diş hediği ve mantı açma geleneği ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dımıdan 22.Bölüm İzle 36:54

Dımıdan 22.Bölüm İzle

Meral Arasıl'ın sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; İzmir Menemen yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait hantuman oyunu, bağ göçme, çamaşır yıkama töreni, hıdrellez eğlence..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dımıdan 23.Bölüm İzle 36:27

Dımıdan 23.Bölüm İzle

Meral Arasıl'ın sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Erzurum yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait atlı cirit oyunu ve kına gecesi töreni ile ilgili görüntüler yer almaktad..

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana 04:46

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana

Yine sensiz geçen bir gecenin Buz gibi sabahında Bu korkunç yalnızlığımda Seni bekliyorum yanıyor yüreğim Yine gözyaşlarım yağmur gibi Yaşıyorum anılarla Birşeyler kopuyor sanki Taa şuramda yanıyor yüreğim Alla..

Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa 03:59

Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa

Yaz dostum güzel sevmeyene adam denir mi Yaz dostum selam almayana yiğit denir mi Yaz dostum altı üstü beş metrelik bez için Yaz dostum boşa geçmiş ömre yaşam denir mi Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı ç..

Barış Manço - Ben Bilirim 03:41

Barış Manço - Ben Bilirim

Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yumuk yumuk elleri var kömür kömü..

Barış Manço - Yol 04:26

Barış Manço - Yol

Uçsuz bucaksız bir yolda Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana B..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

 Başbakan Binali Yıldırım : En Başından Beri Nato'da Müttefik Olduğumuzu Söyleyecek 01:55

Başbakan Binali Yıldırım : En Başından Beri Nato'da Müttefik Olduğumu

Başbakan Yıldırım - ABD'ye Savaş İlan Edecek Değiliz .BBC'ye konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ABD'nin kendilerine Suriye'de Halk Savunma Birlikleri (YPG) güçlerini silahlandırma kararının bir tercih değil, kısa vadeli ..

Hey Gidi Günler 1.Bölüm 30:26

Hey Gidi Günler 1.Bölüm

Bilge Tamer sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; radyolarda Türk Halk Müziği üzerine yapılan çalışmalar konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arif Sağ'a Akciğer Kanseri Teşhisi Konuldu 10:23

Arif Sağ'a Akciğer Kanseri Teşhisi Konuldu

Ünlü Türk Halk müziği sanatçımız Arif Sağa kanser teşhisi konuldu..

  • ANKA tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Barış Manço - Unutamadım 04:22

Barış Manço - Unutamadım

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen ..

Beyzbol Sopası  Nasıl Yapılır? 03:00

Beyzbol Sopası Nasıl Yapılır?

Beyzbol Sopası - Nasıl Yapılır? Bugünkü nasıl yapılır paylaşımlarımızda Beyzbol Sopası var. Halk arasında Haydar olarak bilinen beyzbol sopasının nasıl yapıldığını keyifle izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 7 yıl önce