#Halk müik

Vatan Sagolsun 00:59

Vatan Sagolsun

Halk için emniyet adalet için hizmet..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Ali Kınık - Kurtlar Sofrası 03:45

Ali Kınık - Kurtlar Sofrası

Sen bu kurtlar sofrasından Çıkamazsan ona yanarım Şerefli bayrağı burca Dikemezsen ona yanarım Oy yiğidim, oy civanım Tüketme umutlarını Zalimlerin tahtlarını Yıkamazsan ona yanarım Bu bir Halk'ın davasıdır Maz..

Yayınlanacak Referandum Reklamını Açıklayan Yılmaz Özdil 02:15

Yayınlanacak Referandum Reklamını Açıklayan Yılmaz Özdil

Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programına katılan Yılmaz Özdil, Hollanda kriziyle ilgili Dündar'ın sorduğu; AKP tarafından referandum öncesi ithal mağduriyet mi yaratılıyor? sorusunu cevapladı. Özdil ko..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'dan Terör Yandaşlarına Özel Hizmet 01:00

Almanya'dan Terör Yandaşlarına Özel Hizmet

16 Nisan Cumhurbaşkanlığı halk oylaması yaklaştıkça Almanya'nın Türkiye karşıtı hamleleri hem artıyor hem de gittikçe seviyesizleşiyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanlarına konuşma izni bile vermeyen Almanya, Köln şehrind..

Karar Günü 16 Nisan  Söz ve Karar Milletin 02:11

Karar Günü 16 Nisan Söz ve Karar Milletin

Uzun süren tartışmalar ve zaman zaman yaşanan kavgalara da şahit olduğumuz Anayasa Değişikliği Teklifi görüşmeleri nihayet sonuçlandı ve kararı referandumda halk verecek. Karar günü 16 ve söz artık milletin.....

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Anadolu'ya 3.Bölüm 50:12

Anadolu'ya 3.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Nimet Yalgın ile çocuk hastalıkları hakkında yapılan röportaj ve Türkiye Kalkınma Vakfı'nın Tarsus'ta yürüttüğü tavukçuluk çalışmaları ile ilgili bilgi, röport..

Cumhurbaşkanı  Sonuçların Ülkemiz ve Milletimiz İçin Hayırlı Olmasını Diliyorum 01:29

Cumhurbaşkanı Sonuçların Ülkemiz ve Milletimiz İçin Hayırlı Olmasını

Cumhurbaşkanı Erdoğan, halk oylaması sonuçlarına ilişkin, Bugün yapılan anayasa değişikliği halk oylaması sonuçlarının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. dedi...

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Cezayir'de Parlamento Seçimlerinde Süpriz Beklenmiyor 00:54

Cezayir'de Parlamento Seçimlerinde Süpriz Beklenmiyor

Cezayir'de, perşembe günü yapılan parlamento seçimleri için halk sandık başına gitti. Yeğenlerinin yardımıyla oyunu kullanan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika, bu vesileyle geçtiğimiz yıldan bu yana ilk kez halk..

Dağarcık 6.Bölüm 31:13

Dağarcık 6.Bölüm

Engin Şenkan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; budama ve pulluk kulllanımı konu edilmektedir. Programda ayrıca Erzurum Dadaşları Halk Oyunları Ekibi hançer barı gösterisi ve Karadeniz Halk Oyunları Ekibi ho..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkü Türkü Türkiyem 4.Bölüm 1:17:16

Türkü Türkü Türkiyem 4.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Grup Laçin konuk olarak edilmektedir. Programda ayrıca TRT Ankara Radyosu Türk Halk Müziği Gençlik Korosu ve Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu'nun gösterileri yer ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 2.361 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkü Türkü Türkiyem 16.Bölüm 1:30:53

Türkü Türkü Türkiyem 16.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Moğollar grubu konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Ankara Radyosu Türk Halk Müziği Gençlik Korosu'nun şarkıları ile Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu’nun dan..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Türkülerin Babası Neşet Ertaş 01:31

Türkülerin Babası Neşet Ertaş

Kimine göre 'Bozkırın Tezenesi' kimine göre ise 'Türkülerin Babası'... Türk halk müziği bestecisi, söz yazarı ve halk ozanı Neşet Ertaş, beş sene önce bugün 74 yaşında hayata veda etti..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

Ahmet Kaya - Baskaldiriyorum 02:53

Ahmet Kaya - Baskaldiriyorum

Cevap veriyorum Eli böğründe analardan Mahpuslardan ve acılardan Çokça bahsediyorum Çünkü başını kuma Saklayanlardan tiksindim Başkaldırıyorum. Yine söylüyorum Kırmızı rujlu sokakların Aşağılık pazarlıkların Ad..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Duyarlı Otobüs Şoförü 'Helal Olsun' Dedirtti 01:00

Duyarlı Otobüs Şoförü 'Helal Olsun' Dedirtti

Yolcuların tepkilerine rağmen otobüsle çarptığı yaralı köpeği bırakmadı... Kocaeli'de belediyeye ait halk otobüsünde şoförlük yapan Eren Karadaş, seyir halindeyken kendisine itiraz eden yolculara rağmen çarptığı köpeği a..

Güpegündüz Otobüs Soygunu Kamerada 00:42

Güpegündüz Otobüs Soygunu Kamerada

Zonguldak'ta özel halk otobüsünde hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızın otobüse girişi, para çaldığı anlar ve çıkışı saniye saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Zonguldak'ta özel halk otobüsünde hırsızlık olayı yaşan..

Özlem Yıldız:Kimsenin Utandığı Yok 03:50

Özlem Yıldız:Kimsenin Utandığı Yok

Özlem Yıldız: Kimsenin utandığı yok! Oğluyla birlikte tatilde olan sunucu Özlem Yıldız, 'fakirlikten halk teknesine biniyor' şeklindeki haberler üzerine sosyal medya hesabından uzun bir metin paylaştı. Özlem Yıldız, halk..

  • ANKA tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediyor 05:34

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediy

Kuzey Kore, ABD'li öğrenci Otto Warmbier'in ölümünü istismar etmekle suçladığı Donald Trump için ‘yaşlı kaçık' ifadelerini kullandı. Warmbier'in ailesi, oğullarının Kuzey Kore'de tutuklu bulunurken sistematik bir işkence..

Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi 00:42

Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi

Aydın'da halk otobüsünde fenalaşan bir yolcuyu hastaneye otobüs şoförü yetiştirdi.Özel halk otobüsü şoförü Sebahattin Akın, Kuyulu-Kemer seferini yaptığı sırada, araçtaki bir kadın yolcunun fenalaştığının fark edilmesi ü..

Kireçlenme Nedir 00:50

Kireçlenme Nedir

Kireçlenme halk arasında eklemleri tutan bir hastalığa verilen isimdir. Eklemlerde, kemiklerin uç kısımlarında kıkırdak adı verilen bir doku mevcuttur. Bu dokular sayesinde kişiler eklemlerini ağrısız ve rahat kullanabil..

  • NABIZ tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada 01:21

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada

Bursa'da özel halk otobüsü şoförünün saldırıya uğraması anı güvenlik kamerasına yansıdı. Alınan bilgiye göre, Üçevler Mahallesi'nden Heykel'e giden özel halk otobüsünün şoförü Kerem Tanas, (30) Altıparmak Caddesi'ndeki d..