#Halk ozanları neye aşık stolk

Lerzan Mutlu Uğradığı İhaneti İlk Kez Anlattı! 07:59

Lerzan Mutlu Uğradığı İhaneti İlk Kez Anlattı!

Lerzan Mutlu hayatta aşık olduğum tek adamdı, 10 yıllık da bir ilişkim vardı.Şehir dışındayım dedi ama beni gözümün önünde aldattı açıklamalrında bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 7 yıl önce
LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE' 02:03

LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE'

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

Bülent Ersoy Bende Erkekliği Tattım 01:31

Bülent Ersoy Bende Erkekliği Tattım

Bülent Ersoy, gazeteci yazar Mete Akyol'a konuştu:''Bende erkekliği tattım'' 31.08.1980, Milliyet-Yaşam,Sayfa 3'te: Bülent Ersoy:''Ben erkekliği tatmadım mı sanıyorsunuz? 19 yaşımda bir hanım kıza aşık oldum ve onunla n..

High Strung Film İzle 1:37:02

High Strung Film İzle

Keman çalarak yaşamını kazanan Johnnie, New York metrosunda çalmaya devam etmektedir. Klasik dans okuyan Ruby ise konservatuarda öğrenim hayatını sürdürmektedir. İkilinin hayatları bir yerde kesişecektir ve birbirlerine ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sila - Acısa da Öldürmez 03:25

Sila - Acısa da Öldürmez

Bir bir aklımda söylediklerin İşe yaramaz bu bildiklerim Hatırlamak laneti aklımın Acımaz anlatsam hadi buyrun.. Ben birine aşık, o bana vurgun Soranların kuzey yıldızıydık Beraber de yapamadık Kendi dünyamızın y..

Baba Mirası Filiz Akın Güzel Şöför 00:29

Baba Mirası Filiz Akın Güzel Şöför

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..

Kemal Sunal Doktor Civanım Mutlu Son 00:36

Kemal Sunal Doktor Civanım Mutlu Son

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk 04:32

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk

Sözler: Muhtemel aşk için Aştım bendimi Yolculuk nereye Dinlemeden kendimi Ah ah muhtemelen aşk Bir anda çocuk oldum Saklandı kederlerim Yumdum gözlerimi Sana açtım kendimi Ah ah muhtemelen aşk Ah muhtemel aşk için..

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil 00:52

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) ..

Kutsi - Aşk Kitabı 04:01

Kutsi - Aşk Kitabı

Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert beni benden etti Sevdim, sevdim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız 00:45

Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'’a (Filiz Akın)..

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder 03:27

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder

Bizans prensesi İren, Osmanlı hükümdarı Sultan 2.Mehmet’e (Bora Ayanoğlu) aşık olmuştur. Bizans hükümdarı, Konstantinopolis’i (İstanbul) almaması koşuluyla kızını 2.Mehmet’e vermek ister. Sultan Mehmet kabul etmez. Bizan..

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video) 03:26

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video)

Söz - Müzik: Aydilge Düzenleme: Alen Konakoğlu Yönetmen: Murad Küçük Aşık olmak mı? Yoksa aşk olmak mı? Hangi dünya telaşı önler ki aşkı, ince sevdayı? Boş ver hangisi, gelmiş geçmişi, anda kalmak en iyisi Dinle beni Y..

Arka Sokaklar - Ali Buse'nin Tuzağına Düşüyor 05:55

Arka Sokaklar - Ali Buse'nin Tuzağına Düşüyor

438. Bölüm'de; Kahramanı olarak gördüğü Ali'ye aşık olan Buse, onu rahat bırakmaya hiç niyeti yoktur. Buse'nin oyununa gelen Ali'nin, Pınar ile arası açılıyor ve ikili ayrılık noktasına geliyor...

Bahar Candan Oturdu Yarışmacılar Oynadı 08:29

Bahar Candan Oturdu Yarışmacılar Oynadı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Simay Tokatlı podyum yürüyüşünü yaparken yarışmacılar çalan şarkıya daha fazla dayanamadı ve dans etmeye başladı. Herkes oynarken Bahar Ca..

  • ANKA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar  Yürü Ya Kulum 02:48

Hülya Avşar Yürü Ya Kulum

Gölgem misali yanımdasın kimseler duymasın Aşık değil ki oyundasın gülün de sana kalsın Ah kendini yorma özlerim sanma Bana yar olamazsın zorla Yürü ya kulum bana dokunma İç çekişimden medet umma Hadi yürü ya kulu..

Öcü Değil Bu Adam 00:30

Öcü Değil Bu Adam

Arkadaşımın aşkısın şarkısının Yeşilçam'da hayat bulduğu sahne. Arkadaşımın Aşkısın. Aynı kıza aşık olan iki arkadaşın öyküsü...

Aşk Derler Bunun Adına 00:38

Aşk Derler Bunun Adına

Arkadaşımın Aşkısın. Aynı kıza aşık olan iki arkadaşın öyküsü. Filmin Adı: Arkadaşımın Aşkısın Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Ekrem Bora, İzzet Günay, Filiz Akın..

Hafız Yusuf Efendi Hacivat Karagöz 00:37

Hafız Yusuf Efendi Hacivat Karagöz

Hafız Yusuf Efendi. Erler Film tarafından 1988 yılında çekilen Hafız Yusuf Efendi filmi 1870'li yıllarda Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız ..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Mahşerde Bile Seveceğim 00:32

Mahşerde Bile Seveceğim

Tanrıya Feryat baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Ferdi Özbeğen'in paylaştığı 1980 yapımı Türk filmidir. Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Ke..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.579 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi 05:27

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi

Yıllardır bir özlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam ümidi kesmişken Onu gördüm karşımda Mavi mavi masmavi Gözleri boncuk mavi Bir gördüm aşık oldum Şu gelen kimin yarı Hayat denen bu yolda Yürürken adım adım Mutluluğu arark..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Namık Kemal'i Okumak Suç Mu 01:53

Namık Kemal'i Okumak Suç Mu

Pranga Mahkumu. İşlediği bir suçtan dolayı suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan bir mahkum (Cüneyt Arkın) ile ona aşık olan bir kızın (Semiramis Pekkan) dramatik hikayesi. Filmin Adı: Pranga Mahkumu Yönetmen: Türker İnanoğl..

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Kıvırcık Hoca Babamız Eğleniyor 01:54

Kıvırcık Hoca Babamız Eğleniyor

Adanalı Mahmut eğitimini tamamlayıp babasının işlerini yönetmek için İstanbul'a gelir.Burada tanıştığı genç dansöze aşık olunca şirketin parasını onunla yemeye başlar.Babası durumu kontrol etmek için ansızın baskın yapın..

Ona Gençliğimi Verdim 00:48

Ona Gençliğimi Verdim

Adanalı Mahmut eğitimini tamamlayıp babasının işlerini yönetmek için İstanbul'a gelir.Burada tanıştığı genç dansöze aşık olunca şirketin parasını onunla yemeye başlar.Babası durumu kontrol etmek için ansızın baskın yapın..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..