#Halka

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Tek Lokmada Ağzınızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi 09:15

Tek Lokmada Ağzınızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi

Tarif Metni: 300 gr, 3 su bardağı un 200 gr tereyağı 3 tatlı kaşığı yoğurt 1,5 tatlı kaşığı sirke 1 çay kaşığı mahlep 1 dolu çay kaşığı kabartma tozu 1çay kaşığı tuz 1 yumurta sarısı Çörek otu Öncelikle işe sade yağ ya..

Kandil Simit Tarifi 06:09

Kandil Simit Tarifi

Kandil Simidi Tarifi Bu ölcüden 2 firin tepsisi cikiyor 250 gr yumusak margarin yada tereyagi Yarim cay bardagi seker Yarim cay bardagi elma yada üzüm sirkesi 1 cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi mahlep 1 tatli kasigi tu..

Paris Brest Tarifi 05:25

Paris Brest Tarifi

Malzemeler: (bardak 250ml.) 100gr. tereyağı 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı tozşeker (isterseniz koymayabilirsiniz) 1 çimdik tuz 1 su bardağı un 4 büyük yumurta fırın kağıdı sıkma torbası (veya kaşıkla şekil verin) Pasta ..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 11:06

Haşhaşlı Çörek Tarifi

9 çay bardağı un- 500 gr 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı su 1 yumurta ½ çay bardağı ayçiçek yağı ½ çay bardağı tereyağı 2 çorba kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 çay kaşığı instant maya 2 çorba kaşığı haşhaş tohumu İç ha..

(Patates Yatağında) Fırında Ispanaklı Yumurta Tarifi 06:11

(Patates Yatağında) Fırında Ispanaklı Yumurta Tarifi

Fırında ıspanaklı yumurta için malzemeler: (4Kişilik) 3-4 adet orta boy patates 2 adet soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 500gr. ayıklanıp iyice yıkanmış ıspanak 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz, karabiber, kırmızı ..

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi 03:34

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi

Brokoli Yemeği İçin Malzemeler: Orta boy bir brokoli 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 100-150gr. kıyma 1 yemek kaşığından az domates ve tatlı biber salçası (kullanıyorsanız acısı da olur:) 1 adet hav..

Sarılmanın Cezası Olur Mu 02:28

Sarılmanın Cezası Olur Mu

Sarılmanın cezası olur mu? BAU İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü öğrencileri Cansu Uçar, Narod Avcı ve Dilan Menteş'in, Öğretim Görevlisi Mahmut Çınar'ın verdiği Convergence Journalism dersi için yaptıkları proje, Yo..

  • JET TV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tepside Kumpir 01:43

Tepside Kumpir

Tepside Kumpir Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 6 adet patates 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı salça 5 adet sosis Yeşil zeytin Siyah zeytin 1 çay barda..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle 1:21:59

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, başlık parası biriktirmek için İstanbul’a giden İbrahim’in hikâyesini anlatır. Emine ile İbrahim birbirlerini sevmekte ve evlenmek istemektedirler. Emine Dayı Bey’in kızı, İbrahim ise çobandır. Dayı Bey, b..

Sucuklu Pizza Tarifi 06:53

Sucuklu Pizza Tarifi

Hamuru için: 1 Bardak Tam Buğdat Unu 5 Gram Maya (Yarım Paket) 1 Tatlı Kaşığı Toz Şeker 1 Çay Kaşığı Tuz Yarım Bardak Ilık Su Üstü için: 100 gram sucuk 1 Orta boy kuru soğan 1 Orta boy domates 10 Halka Jalapeno 200 gram..

Söz | 41.Bölüm 2:26:00

Söz | 41.Bölüm

Söz’ün 41. Bölümünde;nAli Haydar’ın kanı yerde kalmayacak...nTaburda yapılan törenden sonra Ali Haydar’ın (Mustafa Yıldıran) ölmeden önce yaptığı sürprizi fark eden Tim gözyaşlarına boğulur. Ama arkadaşlarının hatırası ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

Artvin'de 'silah atışlarına karşılık vermeyin' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu 01:14

Artvin'de 'silah atışlarına karşılık vermeyin' paylaşımı sosyal medyad

Artvin'in Borçka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan alıntılı paylaşımda dünyaca ünlü aksiyon filmlerinin yönetmeni Christopher Nolan'ın ilçede film çektiği yönündeki mizansen anonsta yöre şiveli 'silah atışla..