#Halterci yaslı klığına girerse

Monsieur Henri renaît ! Les Galettes De Pont-Aven Erotik İzle 04:02

Monsieur Henri renaît ! Les Galettes De Pont-Aven Erotik İzle

Tüm görünüşlere rağmen, bu film masum bir genç kıza avlanan yaşlı, kalitesiz bir adamla ilgili değil. Henri Serin kırık bir adam, kendine ve toplumun maskelerine inanmayı bıraktı ve karar verdi..

  • Tv Series tarafından
  • 3.635 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

Sokağa Çıkma Yasağını Delen Komando Dede 00:45

Sokağa Çıkma Yasağını Delen Komando Dede

İçişleri Bakanlığı, risk grubunu oluşturan 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkmasını yasakladı. Söz konusu yasağa uymayan bir yaşlı adam, komando kıyafetleri giyerek ağaca ters şekilde asılı halde görüntülenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Köpeğe tarih dersi veren 65+ Amca 00:20

Köpeğe tarih dersi veren 65+ Amca

yaşlı amcamızın evde kalması 16. günü bulunca köpeğe tarih dersi vermesi. Korona nedeniyle evde karantinada olan amcamızın son hali...

  • PengoTV tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 4 yıl önce
65 Yaş ve Üstü Vatandaşlara Tatil İzni 02:13

65 Yaş ve Üstü Vatandaşlara Tatil İzni

65 yaş ve üstü vatandaşlara tatil izni çıktı. Yaşlı vatandaşlar izin belgesi alarak turizm amaçlı seyahat yapabilecek. İzin belgesi ALO-199 ve E-Devlet üzerinden alınabilecek. İşte düzenlemenin ayrıntıları…..

Buray - Deli Kiz 03:09

Buray - Deli Kiz

Deli Kız Bu nasıl bir naz Vurdumduymaz Ben ardında yaşlı keman Sen deli saz Hangi telden bu Ne hicaz ne de caz Sen çaldıkça ruhumda Başlar bir ayaz Kuytu bahçemde baharsın Sen gül de güller utansın Nasıl da toprak kok..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

İşte bizim bayrak sevgimiz 04:20

İşte bizim bayrak sevgimiz

Bursa'da sokakta yürürken internet kafenin önünde asılı Türk bayrağını 3 kere öperek alnına koyan yaşlı kadının o görüntüleri, İşte bizim bayrak sevgimiz dedirtti. O görüntüleri izlediğinde duygulandığını söyleyen işle..

3 Milyon Euro'luk teklifi reddetti! 01:19

3 Milyon Euro'luk teklifi reddetti!

MİHRİYE YALAZI 85 YAŞINDA. MANİSA'NIN AKHİSAR İLÇESİNDE 3 KATLI BİR EVDE YAŞIYOR. O EVE BİR YUNAN VAKFI 3 MİLYON LİRA TEKLİF ETTİ. AMA YAŞLI KADIN O TEKLİFE TOKAT GİBİ BİR CEVAP VERDİ. O 3 KATLI EVİN GİZEMİ VE TEKLİFİN H..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Aynada Kendisiyle Kavga Eden Dede 00:22

Aynada Kendisiyle Kavga Eden Dede

Boy aynasında kendisini gören yaşlı adamın, aynadaki görüntüsüyle kavgası sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 138 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuzla'da yürek ısıtan görüntü 01:01

Tuzla'da yürek ısıtan görüntü

Tuzla’da yolu kapatarak yaşlı bir çiftin kaşıya geçmesini sağlayan minibüs şoförünün bu hareketi takdir toplarken, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri sosyal medya hesabından ..

Ermeniler tarafından terk edilen 85 yaşındaki Ermeni kadına Azerbaycan sahip çıktı 01:27

Ermeniler tarafından terk edilen 85 yaşındaki Ermeni kadına Azerbaycan

Ermenistan ordusunun işgal altındaki topraklardan çekilirken terk ettiği 85 yaşındaki yaşlı kadın Azerbaycan'a teşekkür etti...

Sefa düşkünü dolandırıcılar! 03:07

Sefa düşkünü dolandırıcılar!

HEM VİCDANSIZ, HEM SEFA DÜŞKÜNÜ İKİ DOLANDIRICI... YAŞLI BİR ÇİFTİ KANDIRIP ALTINLARINI ALDIKTAN SONRA ÇİLİNGİR SOFRASINA OTURDULAR... TAM CİHANGİR MANZARASINDA, BALIĞIN TADINI ÇIKARIYORLARDI Kİ,,, HİÇ UMMADIKLARI BİR SÜ..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yansıdı 01:08

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yans

Bursa'da yolun karşısına geçerken kamyonetin çarptığı 75 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.A. idaresindeki 16 ACR 043 plak..

120 yaşında koronayı yendi 01:40

120 yaşında koronayı yendi

O CUMHURİYETTEN YAŞLI. TAM 120 YAŞINDA. AMA İLERLEYEN YAŞINA RAĞMEN KORONAVİRÜSE ÇELME TAKTI, YAŞAMA TUTUNDU. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İÇİN MENİCE NİNE'YE TELEFONDA SÜRPRİZ YAPTI...

Turist kadınlar sokakta bağır çağır! 01:22

Turist kadınlar sokakta bağır çağır!

ANTALYA'DA 3 TURİST, YAŞLI BİR ADAMLA TARTIŞTILAR.. TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE ARAYA POLİS GİRDİ... BAKIN SONRA NELER OLDU?..

Kalpleri 1 saat arayla durdu 00:58

Kalpleri 1 saat arayla durdu

DÜĞÜNDE OYNARKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP HAYATINI KAYBETTİ, EVLADININ ÖLÜM HABERİNİ DUYAN YAŞLI KADININ KALBİ DE DAYANMADI. 78 YAŞINDAKİ ANNE DE BİR SAAT SONRA SON NEFESİNİ VERDİ...

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Ankara'da kesik baş dehşeti! 01:39

Ankara'da kesik baş dehşeti!

ANKARA'DA 15 GÜN ÖNCE KAYBOLAN 64 YAŞINDAKİ HACI ALİ KARAGÖZ'ÜN CANSIZ BEDENİ BOŞ BİR ARAZİDE BULUNDU. YAŞLI ADAMIN SIR ÖLÜMÜ SORU İŞARETLERİNİ BERABERİNDE GETİRDİ...

Ankara'da Silahlı Banka Soygunu Girişimi 02:28

Ankara'da Silahlı Banka Soygunu Girişimi

Ankara'da bir kişi bir bankayı silahla soymaya çalıştı. O sırada bankada bulunan 66 yaşındaki vatandaş soyguncuya müdahale etti. Boğuşma sırasında yaşlı adam kurşunların hedefi oldu. İşte o görüntüler…..

O ceza yüreğine su serpti 02:38

O ceza yüreğine su serpti

24 YAŞINDAKİ BÜŞRA... BOŞANDIĞI EŞİ TARAFINDAN SOKAK ORTASINDA POMPALI TÜFEKLE KATLEDİLMİŞ, ARDINDA İKİ YAŞINDA BİR EVLAT, GÖZÜ YAŞLI BİR ANNE BIRAKMIŞTI... O KATİLİN CEZASI BUGÜN BELLİ OLDU.....

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..

Bakırköy'de bıçaklı dehşet! 03:43

Bakırköy'de bıçaklı dehşet!

İSTANBUL BAKIRKÖY'DEKİ ÖZGÜRLÜK MEYDANI'NDA AKILALMAZ BİR SALDIRI YAŞANDI BUGÜN... BİR GRUP GENCİN KÜFRETTİĞİ YAŞLI BİR KADINI KORUMAYA ÇALIŞAN ADAM, O GENÇLER TARAFINDAN BIÇAKLANDI. SALDIRI ANINDA SHOW HABER EKİBİNDEN M..

Sel önüne çıkanı sürükledi! 04:06

Sel önüne çıkanı sürükledi!

FIRTINA, SEL PEK ÇOK KENTİ ESİR ALDI. MİNARELER DEVRİLDİ, AĞAÇLAR YIKILDI. İZMİRSE DÜN GECE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA FELAKETİ YAŞADI. YAŞLI BİR KADIN SUYA KAPILDI,, BİR SÜRÜCÜ SUYA GÖMÜLEN OTOMOBİLİNDE MAHSUR KALDI. SELE ..

Balık avı mı, işkence mi? 01:00

Balık avı mı, işkence mi?

AMASYA'DA YAŞLI BİR ADAM YEŞİLIRMAK'TAKİ, DEV YAYIN BALIĞINI YAKALAMAK İÇİN SUYA ATLADI. BOYU KADAR OLAN BALIĞI, DÖVE DÖVE KIYIYA ÇIKARDI. O AVI İŞKENCEYE ÇEVİRİRKEN ETRAFTAKİLER DE TEZAHÜRAT YAPTI..

Yaşlı kadının zor anları... 02:05

Yaşlı kadının zor anları...

ÜSKÜDAR'DA DÜN GECE HAREKETLİ SAATLER YAŞANDI...ÜVEY HALASINI PARA İÇİN REHİN ALAN GENÇ, YAŞLI KADINA KABUSU YAŞATTI... TALİHSİZ KADIN O ANLARI SHOW HABER'E ANLATTI....

Kurtlar Arasında - Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi - Full Film İzle 1:49:03

Kurtlar Arasında - Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi - Full Film İzle

Kurtlar Arasında | Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi | Full Film İzle Filmin Konusu: Babası tarafından zengin toprak ağasına borcu karşılığında verdiği 7 yaşındaki Marcos'un hayatını anlatmakta. Marcos, babası tarafından..

Balkona sakladığı altınları çalındı! 03:09

Balkona sakladığı altınları çalındı!

İSTANBUL'DA HIRSIZLARDAN KORUMAK İÇİN ALTINLARI BALKONDAKİ DOLABA SAKLADI..NASIL OLSA HIRSIZ BALKONA BAKMAZ DİYE DÜŞÜNDÜ AMA ÖYLE OLMADI..BAKTILAR... KOMŞUYUZ BAĞIŞ YAPAMAYA GELDİK YALANIYLA YAŞLI ADAMI KANDIRIP 180 Bİ..