#Halterci yaslı klığına girerse

Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı! 02:06

Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı!

DOLANDIRICILARIN, YANKESİCİLERİN HEDEFİNDE BU ARALAR HEP YAŞLI İNSANLARIMIZ VAR..ONUN İÇİN NE OLUR KANMAYIN, İNANMAYIN..BU SEFER DE SENİ EMEKLİ YAPACAĞIZ, HASTANEYE GÖTÜRECEĞİZ DEDİLER. BİNBİR YALANLA CEBİNDEKİ TÜM PARAY..

Hatice ve Güllü teyze de aşılandı 01:57

Hatice ve Güllü teyze de aşılandı

VİRÜSLE MÜCADELE TABLOSU HER GEÇEN GÜN UMUTLARI ARTIRIRKEN, 85 YAŞ VE ÜZERİNİN AŞILANMASINA DEVAM EDİLİYOR. AŞILANANLARIN SAYISI 1 MİLYON 200 BİN'E YAKLAŞTI. BAŞKENTİN 100 VE 110 YAŞINDAKİ EN YAŞLI TEYZERİ DE AŞI OLDU...

Çetin ceviz Gülten teyze! 01:40

Çetin ceviz Gülten teyze!

BALIKESİR'DEKİ TELEFON DOLANDIRICILARININ HEDEFİNDE 92 YAŞINDA BİR KADIN VARDI. YAŞLI KADIN ÖYLE BİR OYUN OYNADI Kİ 2 SAHTEKÂRI DA SUÇÜSTÜ YAKALATTI...

Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca 00:45

Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca

Borsadan nasıl para kazandığını anlatan yaşlı adam ardından da borsa varken hala fakir kalan insanlara aptal diyor. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca 00:45

Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca

Borsadan nasıl para kazandığını anlatan yaşlı adam ardından da borsa varken hala fakir kalan insanlara aptal diyor. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Boşanmak isteyen eşini dövdü iddiası 02:12

Boşanmak isteyen eşini dövdü iddiası

İDDİAYA GÖRE EŞİNİ ALDATTI... BOŞANMIYOR DİYE DE ONU ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ. GÖZ YAŞLARI İÇİNDE ÇARE İSTEYEN YAŞLI KADIN BENİ KURTARIN DEDİ. SHOW HABER O İDDİAYI ARAŞTIRDI. BAKIN NELER ÇIKTI..

Cezaevi aracına saldırdı 01:58

Cezaevi aracına saldırdı

BUGÜN ORDU'DA BİR ÇUVAL FINDIK VE 600 LİRA İÇİN KATLEDİLEN MAKBULE SARI'NIN DURUŞMASI VARDI. İKİ SANIK MAHKEMEDE BİRBİRİNİ SUÇLADI. ONLAR MİNİBÜSLE YENİDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİĞİ SIRADA YAŞLI KADININ OĞLU ÇEKTİĞİ ACIYA D..

Bulduğu göktaşlarına 150 bin dolar teklif ettiler ama satmadı, 3 milyon lira istiyor 05:10

Bulduğu göktaşlarına 150 bin dolar teklif ettiler ama satmadı, 3 milyo

Sinop’ta tarlasında gezerken gökten yanı başına servet düşen adam, göktaşları için teklif edilen 150 bin doları kabul etmedi. Tarlayı iyice araştırıp bulduğu parça sayısını artıran yaşlı adam, daha önce 3 kilo gelen taşl..

Yangında can pazarı...86 yaşındaki felçli kadın son anda kurtarıldı 03:17

Yangında can pazarı...86 yaşındaki felçli kadın son anda kurtarıldı

Bursa'da gece yarısı bir evde çıkan yangında 86 yaşındaki felçli ve kalp pili bulunan yaşlı kadın dumanların arasında boğulmaktan itfaiye ekiplerince kurtarıldı...

Telefon dolandırıcılarına inandı, 100 kilometreyi ticari taksiyle gelip 350 bin TL kaptırdı 01:47

Telefon dolandırıcılarına inandı, 100 kilometreyi ticari taksiyle geli

Elazığ’da yalnız yaşayan 80 yaşındaki kadın, kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıların ağına düştü. Yaşlı kadın ticari taksi ile geldiği Malatya’da dolandırıcılara 350 bin TL’sini kaptırırken, polis güvenlik kamera..

''Mide küçültme ameliyatı'' mı öldürdü 02:24

''Mide küçültme ameliyatı'' mı öldürdü

28 YAŞINDA, 230 KİLOYDU. BİRKAÇ AY SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKTI. ZAYIFLAMAK İÇİN BIÇAK ALTINA YATTI. ANCAK İDDİAYA GÖRE MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI GEÇİRDİKTEN 2 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ. ONDAN GERİYE GERÇEKLEŞEMEYEN HAYALLERİ, ..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

Babasından kalan mirasın peşinde! 02:18

Babasından kalan mirasın peşinde!

KARDEŞLERİNE VE YEĞENLERİNE SESLENDİ, BABASININ MİRASINDAN KENDİSİNE DÜŞEN PAYI İSTEDİ. ÇÜNKÜ İDDİASINA GÖRE, SENELER ÖNCE OKUMADAN İMZALADIĞI BİR EVRAK YÜZÜNDEN, MİRASTAN FERAGAT ETMİŞ SAYILDI. YAŞLI KADIN İÇİNDE BULUND..

İstanbul’da ilginç olay! 01:42

İstanbul’da ilginç olay!

Kağıthane’de bir sürücü cadde üzerinde seyrettiği esnada yaşlı bir adama çarparak yaralanmasına neden oldu. Kaza sonrası sürücü, ambulansı beklemeden olay yerini bozarak yaralı adamı ön camı kırılan araçla hastaneye götü..

4 bilezik, 1 yüzük için... 03:12

4 bilezik, 1 yüzük için...

KAN DONDURAN BİR VAHŞETİN,,, İNSANA, İNSANLIĞA DAİR BÜTÜN UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARAN BİR CANİLİĞİN HABERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... ÇOCUKLARIMIZI, GELECEĞİMİZİ EMANET ETTİĞİMİZ ANA OKULU EĞİTMENİ BİR KADIN,,, MELEK YÜZLÜ Bİ..

DİNLENDİĞİ BANKTA KALP KRİZİ GEÇİRDİ 00:53

DİNLENDİĞİ BANKTA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

HAYATINI KAYBEDEN YAŞLI ADAMIN EŞİ YÜREKLERİ DAĞLADI..

Ellerin kırılsın daha kaç can yakacaksınız! 01:26

Ellerin kırılsın daha kaç can yakacaksınız!

YAŞLI KADININ BAŞINA YORGUN MERMİ İSABET ETTİ..

Ezgi ve Eda kayboldu! 01:59

Ezgi ve Eda kayboldu!

ÖNCE 16 YAŞINDAKİ EZGİ ARDINDAN DA YAKIN ARKADAŞI EDA ORTADAN KAYBOLDU. POLİSLER KIZLARIN İZİNİ SÜRERKEN, GENÇ KIZLARIN BİRLİKTE EVDEN KAÇTIĞI İDDİA EDİLDİ. EZGİ KARATEKELİOĞLU'NUN GÖZÜ YAŞLI BABASI BAKIN KIZINA NASIL SE..

Yangın tüpünü dezenfektan sandı! 01:03

Yangın tüpünü dezenfektan sandı!

Yaşlı adam el dezenfektanı olduğunu düşündüğü yangın tüpüne eğilip kullanmaya çalıştı. Güvenlik görevlisinin uyarısıyla durumun farkına varan adam oradan uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Önce küstü, sonra evi terk etti! 01:46

Önce küstü, sonra evi terk etti!

İSTEDİĞİ AYAKKABI ALINMAYINCA KÜSTÜ, SON TARTIŞMANIN ARDINDAN DA EVİ TERK ETTİ. GÖZÜ YAŞLI AİLESİ, BİR HAFTADIR HABER ALAMADIKLARI, 20 YAŞINDAKİ GÖKDENİZ'İ ARIYOR...

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU! 02:22

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU!

Antalya’da 4 gün önce annesine telefonda ‘Geliyorum’ dedikten sonra bir daha haber alınmayan 19 yaşındaki Muhammet Ali Uğur'un cesedi denizin 10 metre derinliğinde bulundu. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan gözü yaşlı anne ..

Metroda 'maske' tartışması! 01:26

Metroda 'maske' tartışması!

NU HAFTA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ DAHİLİNDEKİ BAZI YASAKLAR KALKTI. MESELA AÇIK HAVADA MASKE YASAĞI YOK, AMA TOPLU TAŞIMADA DEVAM EDİYOR...BU KURALI UNUTAN GENÇ KIZ METROYA MASKESİZ BİNİNCE ORTALIK KARIŞTI, YAŞLI KADIN, MAS..

Atı yorulunca yer değiştirdiler 01:17

Atı yorulunca yer değiştirdiler

BİRLİKTE HURDA TOPLADIĞI BABA YADİGARI YAŞLI ATI YORULUNCA SEN DİNLEN BEN TAŞIRIM DEDİ, ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ GÖRENLER DE İZLEYENLER DE HELAL OLSUN DEDİ...

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış 01:58

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış

KISA MESAFEYİ GEREKÇE GÖSTEREREK YOLCULARI ALMAYAN TAKSİLER YİNE KAMERALARA YANSIDI. FATİH'E YAŞLI BİR KADIN , KENDİSİNİ ALMAYAN TAKSİCİLERE ADETA YALVARDI. KADININ ' TAKSİ NE OLUR BENİ AL' 'SÖZLERİNE RAĞMEN TAKSİCİ ARAC..

Ali Amca Ağladı Türkiye Ağladı 02:29

Ali Amca Ağladı Türkiye Ağladı

OSMANİYE'DE ZABITA EKİPLERİ, SARIMSAK SATAN ALİ BUDAK'IN TERAZİSİNE EL KOYDU. O AN ÇEKİLEN FOTOĞRAF TÜRKİYE'NİN YÜREĞİNİ YAKINCA BELEDİYE BAŞKANI HAREKETE GEÇTİ. YAŞLI ADAMDAN ÖZÜR DİLEYİP TARTISINI GERİ VERDİ...

Polisler önce ter sonra dil döktü 01:48

Polisler önce ter sonra dil döktü

İSTANBUL POLİSİ, ŞAFAK VAKTİ, NARKOTİK OPERASYONU GERÇEKLEŞTİRDİ... 21 ADRES BASILDI.. İÇLERİNDE, BİR ADRES VARDI Kİ, ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ, KAPIDA EPEY TER DÖKTÜ.. SADECE TER DEĞİL, YAŞLI BİR KADINA, KAPIYI AÇMASI İÇİN..

Yanan evlerine hüngür hüngür ağladılar 01:29

Yanan evlerine hüngür hüngür ağladılar

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde evlerinin yanmasına çok üzülen yaşlı kadın ve gelini gözyaşlarına boğuldu. Acılı aileyi komşuları zor sakinleştirdi...

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 2 yıl önce