#Haluk levent İzmir marşı

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

Çocuklar Duymasın 7. Bölüm Fragmanı 01:07

Çocuklar Duymasın 7. Bölüm Fragmanı

Emine'nin yüzündeki yara, başta Haluk olamk üzere herkesin tepkisini çeker. Hüseyin, sert bir dille Haluk tarafından uyarılır. Tuna ile Gönül, kendilerini yeni bir mücadele içinde bulurlarken, Haluk ile Meltem şantiyeye ..

Haluktan Aşk Mektubu Yazmanın İncelikleri 05:53

Haluktan Aşk Mektubu Yazmanın İncelikleri

Lara ile hiçbir şekilde iletişim kuramayan Orçun, Merve'nin verdiği akıl sayesinde mektup yazmaya karar verir ve Haluk'tan yardım ister. Lara'nın annesinin Gönül'ü araması üzerine telefon ve internet kullanması yasaklana..

  • ANKA tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Adam da Emojilerle Anlat!Eğlenceli Anlar 08:40

3 Adam da Emojilerle Anlat!Eğlenceli Anlar

3 Adam programına katılan Haluk Levent'le geçen esprili anlar.Emojilerle anlatılmak istenilenin bulunması oyunundan eğlenceli kareler...

  • ANKA tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Hülya Avşar Sohbeti 20.Bölüm Tanıtım 00:43

Bir Hülya Avşar Sohbeti 20.Bölüm Tanıtım

Star Tv ekranlarında yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti 20.Bölüm Tanıtım - Haluk Levent..

  • ANKA tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Hülya Avşar Sohbeti - İyi Baba Olma Yolunda 03:44

Bir Hülya Avşar Sohbeti - İyi Baba Olma Yolunda

Star Tv ekranlarında yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti 21.Bölüm de Haluk Levent'le yapılan İyi Baba Olma Yolunda açıklaması sizlerle..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Hülya Avşar Sohbeti - Haksızlık Ettim 07:50

Bir Hülya Avşar Sohbeti - Haksızlık Ettim

Star Tv ekranlarında yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti 21.Bölüm de Haksızlık Ettim..Haluk Levent sohbeti..

  • ANKA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir Köfte Tarifi 03:32

İzmir Köfte Tarifi

MALZEMELER 400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, 1 adet yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç maydanoz (ince kıyılmış), 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 2 yemek kaş..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

İlk Türk Malı Cep Telefonu ''Aselsan 1919'' İncelemesi 05:10

İlk Türk Malı Cep Telefonu ''Aselsan 1919'' İncelemesi

Aselsan 1919 Yerli Malı Türk Cep Telefonudur. Aselsan 1919 Modeli Atatürk'ün Samsun'a Çıkışını Simgeliyordu. 1920 modeli ise TBMM'nin açılışını simgeliyordu. FİYATI 96 MİLYON LİRAYDI Üretimi yapıldığı yıllarda fiyatı KDV..

  • JET TV tarafından
  • 190 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Halukun Bowling Topu İle İmtihanı! 05:28

Halukun Bowling Topu İle İmtihanı!

Haluk'un parmakları bowling topuna sıkışıyor ve olanlar oluyor. Çocukların sınav stresinden bunalan ve uyku problemi çeken Gönül'ün kafasını dağıtmak isteyen Zero, Meltem ile Haluk'tan yardım istiyor. Bunun için hep birl..

  • ANKA tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı 01:08

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ile Meltem'i yine önemli bir sınav bekliyor! Haluk ile Meltem yaşadıkları yeni gelişmeler üzerine yine karşı karşıya gelirler. İkili arasında mücadele, kahkalara boğaca..

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'la boşanma kararı alan Meltem, pişman mı oluyor? Haluk ve Meltem'in boşanma kararıyla büyük bir şaşkınlığa uğrayan yakınları, onları yeniden bir araya getirmek için her..

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final) 00:38

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final)

Evde son günlerini geçiren çocuklar tek tek odalarıyla ve anılarıyla vedalaşırlar. Çocukların gidişiyle beraber evi ve yufkacıyı satıp emekliye ayrılmayı planlayan Salih Usta’ya büyük sürpriz yaparlar. Kutlama için bütün..

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı yayında! Tutku ile aynı ortamda olmaya bile dayanamayan Meltem, aynı evde kalınca ne yapacak? Duygu'nun gelişiyle şaşkına dönen Meltem ve Haluk'un mutluluk oyunu tüm dengeleri değişt..

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Haluk'un yerine işe giden Tuna'nın başına gelmeyen kalmıyor! Tuna şantiyenin altını üstüne getiriyor! Çocuklar Duymasın 24. Bölüm fragmanında eve kapanan Haluk'a kimse u..

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm Fragmanı 01:03

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, Tutku'nun gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için nasıl bir oyun oynadı? Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de! Meltem ile Haluk, Tutku yüzünden süre..

Çocuklar Duymasın 28. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 28. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 28. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşadığı son olaydan sonra Tutku rahat durmuyor ve ortalığı yine karıştırmayı başarıyor! Tutku'ya oyun oyanayan Meltem, evliliğini kurtarmayı başarıyor fakat Tutku yaşadıkl..

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç dönüyor; tüm aile bir araya geliyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de! Haluk ile Meltem, Tutku'dan tamamen kurtulmaya çalışırlar. İkili ilişk..

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm 2. Fragmanı 00:52

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku, intikam planı için harekete geçiyor! Havuç, bu planın içerisine dahil oluyor! Haluk'un gerçekleri öğrenerek Tutku'yu kovması bir son değil, daha büyük intikamlar ..

Çocuklar Duymasın 30. Bölüm Fragmanı 00:52

Çocuklar Duymasın 30. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 30. Bölüm Fragmanı yayında! Tutku, Havuç'un hayatına iyiden iyiye sızmıştır. Meltem ve Haluk ise Havuç'un kız arkadaşını giderek merak etmeye başlar! Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında dış görünü..

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem evlat edinecekleri Zeynep ile sonunda tanışıyorlar! Haluk, Zero'nun kendisini telefonuna Taş Kafa olarak kaydettiğini düşünüyor ve ortalık karışıyor! Hü..

Çocuklar Duymasın 37. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 37. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 37. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem'i yeni bir macera bekliyor; Zeynep ev halkıyla kaynaşıyor! Haluk ve Meltem, nihayet ailelerinin yeni üyesiyle tanışırlar. Evlat edindikleri Zeynep, ev halkıy..

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk’un başı eve gelen küçük misafirle derde giriyor. Haluk’un bu halleri ise en çok Meltem’i eğlendiriyor! Meltem’in eve getirdiği köpek, Haluk’un korkulu rüyası oluyor! Kö..

Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı yayında! Eve alınan robot hizmetçi ortalığı şenlendiriyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar akşamı 20.00'de Kanal D’de! Meltem ve Haluk eve robot hizmetçi alırlar. Ev işlerine ..

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı 00:57

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın'da Anneler Günü sürprizi herkesi duygulandırıyor. Anneler Günü gelip çatıyor! Çocuklar Duymasın'da duygusal anlar yaşanıyor! Anneler Günü'nün yaklaşm..

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:59

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'un herkesi şaşırtan yeni gündemi ne? Çocuklar Duymasın, 10 Haziran Pazar sezon finaliyle ekrana geliyor! Çocuklar Duymasın'da kahkaha eksik olmuyor! Sezon finaliyle ek..

Ünlü Çift Yeniden Nikah Masasına Oturuyor Sevgilisinden Ayrıldı Eski Eşine Evlilik Teklifi Etti 02:22

Ünlü Çift Yeniden Nikah Masasına Oturuyor Sevgilisinden Ayrıldı Eski E

2012 yılında boşanan Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer, ikinci kez evleniyor... Çift, kızları Nazlı ile birlikte Bodrum’da tatil yapıyor. Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer, kaldıkları Casa Costa Otel’in iskelesinde böyle..

  • BETA tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı 00:22

Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı

İzmir Menemen ilçesinde oynana maçı yöneten hakem, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. İzmir'de, 4 Aralık'ta oynanan Asarlık Gençlikspor-Dikili Belediyespor maçının sonunda ilginç bir an yaşandı. Ege Üniversit..