#Hamdi demir aklim fi̇rar müzik dinle

Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Ferhat Göçer Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm 04:14

Ferhat Göçer Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm

Ferhat Göçer - Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm Şarkı Sözleri Üflediler söndüm karanlikta gönlüm hic bilmezdim ama derindeymiş pek derdim bak içime gör beni tut elimden yak beni istemezsen bu aşkı otur baştan ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşar - Nara 07:35

Yaşar - Nara

Bu gece aşkı biraz fazla kaçırdım Galiba kalbim dönüyor Seni düşündüğüm her an Yangınım buram buram Aşka çakıp bir selam Aklım beni terk ediyor Saçını okşadığım yalnızlığım Seni bir daha buralarda görmeyim dedim ..

İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyi..

  • Candy tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyin..

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana 03:54

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana

Senle geçen günler ne çabuk bitti Dotmadım sevgilim doymadım sana Kalbimi bıraktım bedenim gitti Özlemle yazdığım bu şarkı sana Dinledikçe beni beni hatırla Üzülüp ağlama uykusuz kalma Söz aldım kuşlardan esen rüzgardan..

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm 03:35

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm

Dün Gelecekten Döndüm Şarkı Sözleri İle Masaların üzerine çıktım Oradan ikimize baktım Gözüm üzerinde kaldı Aklım geçmişte Dün gelecekten döndüm O hatalar hep oldu Onları düzeltiverince Şimdi sevi’cez Ama tatlım bence ..

Eda Gören - Full Bebek 03:19

Eda Gören - Full Bebek

Eda Gören Şarkı Sözleri Mutluydum hep yanındayken Omzunda uyuttuğun film izlerken Durmadan konuştuğum bir sendin sen İçmeden sarhoş oldum gözlerinden Unuttuğum geçmiş günler bitmiş dertlerim artık sadece sen aşkına so..

Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden 02:54

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden

Söz: Mertkan Erkan, Buray Müzik: Buray, Arem Ozguc, Arman Aydin Düzenleme: Arem Ozguc, Arman Aydin Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kiral Yönetmen: Omid Saghafi Sanat Direktörü: Tuğçe Akış Işık - Teknik Destek: Ercan Şe..

Sevcan Orhan - Dalal Oy Dalal 02:45

Sevcan Orhan - Dalal Oy Dalal

Dalal oy Dalal Bir ay doğdu karşıdan Yar bakıyor damdan (Dalal oy Dalal) Bir kez yanımdan gel geç Aklım al başımdan (Dalal oy Dalal) Gözlerin badem içi Sen gönlümün sevinci (Dalal oy Dalal) Gözünden akan yaşlar Sanki b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..

Zeynep Bastık - Çukur Akustik 03:48

Zeynep Bastık - Çukur Akustik

Çukur sözleriyle; Tenim söver dilim döver Gitmem yine de Çıkmazda aklım Benden ne yarattın Hiç gitme diye Büyüler yaptım Görüyorum önümde Bitmeyecek sensizliği Ben biliyorum Sen asla bilme bensizliği Alışırsın di..

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan 02:47

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan

Beklemem Ondan şarkı sözleri ile Son bir durak kaldı yol çok uzun Aklım sende kaldı düştüm yola Çok heveslenme, her şeyin farkındayım Bakmışsın arkandayım Sanırsın yıllar geçmiş, bitmiş hikaye Yanılmıştık birçok şeyde..

Cem Belevi  Aç Kollarını 03:25

Cem Belevi Aç Kollarını

Gelsen Ne Güzel Görsen Ne Güzel Bak Yollarına Gül Serdim Güz Bitti Bize Yaz Geldi Desen Aç Kollarını Ben Geldim Yüzüne Gözüne Kaşına Sözüne Kandım Off Sağımı Solumu Evimi Yolumu Şaştım Off Yanına Yaklaşınca Ateşe Yandım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses  Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Bulut - Yırtıl 02:13

Fatih Bulut - Yırtıl

Yırtıl şarkı sözleri ile... Bir sağa bir sola salla Salla dertleri kurtul İçinde kalmasın oyna Yırtıl dedim bir yırtıl Edirne'den şu kars’a Metre metre geziyoruz Seviyoruz bu hayatı var kı kral yaşıyoruz Bir sağa ..

Ece Mumay - Galaksi 02:50

Ece Mumay - Galaksi

Galaksi şarkı sözleri ile Şimdi ne farkeder Pazartesi, Cumartesi Yanımda yoksun iyi mi böylesi aklım almıyo geldiğin yer neresi nası’ bi galaksi Eline beline dokunamaz oldum, Su gibi tenine sarılamaz oldum, Sensiz bi’..

Bahadır Sağlam - Sana Bir Şey Olmasın 04:14

Bahadır Sağlam - Sana Bir Şey Olmasın

Sana Bir Şey Olmasın şarkı sözleri ile Seni benden ne bu şehir ayırır ne de ecel, Yüreğimi en fazla dil yarası acıtır. Bu sevdaya hangi yaban eller gelir uzanır. Kendine iyi bak sana birşey olmasın. Günahları gönder,..

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik 03:03

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik

Bu Ne Güzellik şarkı sözleri ile... Sana baktığım zaman Işıklar yanar bir an Yüz çevirme bak aman Korkarım karanlıktan Kalbimden hızlı hızlı Aktı ruhuma sızdı Gözlerin gördüğüm En masum hırsızdı Çiçekler k..

Ezhel - Allah'ından Bul 03:03

Ezhel - Allah'ından Bul

Lyrics: Kötü insanlar kötü Bunu aklım almaz hiç Otu boku yargılarlar Bizi kötü algılarlar Hatta ne yaparsan yap Memnun edemezsin kimseyi aynı anda Bir sürü küfür de saydım ama Hiçbiri bir türlü etmez fayda Yani ne desem..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Emre Özdemir - Yarınım Ol 03:28

Emre Özdemir - Yarınım Ol

Yarınım Ol şarkı sözleri ile Gelipte yarınım ol Aklım almıyor dün de kalanları yarim kalbime saplı mı ok Düşünmeden edemiyorum hayallerin hepsini bir yerde saklı mı o Bulamadım hala ama silemedim izleri Kalbime değdi ..

Berkan Aydoğan - Biri Var 02:52

Berkan Aydoğan - Biri Var

Biri Var şarkı sözleri ile Biri var beni kaybetti Bitsin diye çok çaba sarf etti Bu yürek ona sabretti Yalanlarla beni kahretti Biri var beni kaybetti Bu yürek onu aşktan azletti O elindeki en son biletti Kalbim dönmem..

Ferdinand - Madafakir 03:00

Ferdinand - Madafakir

Madafakir şarkı sözleri ile Bana yaramadı alamam ben daha fazla Hayat hepimize zorba Tadı kaçT bu aaşkın duman oldu ve balk Gömdüler eski bizi bulamıyorum dibe vurduk dede naaapTk Anadan fakiriz körkütük aklım uçar ban..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Encıl - Beni Bul 02:56

Encıl - Beni Bul

Beni Bul şarkı sözleri ile Kaybolmuş bedenim Beni bul, beni beni bul Sorarlarsa ne derim Beni bul, beni beni bul Peşimi bırakın artık, yorgunum zaten Düşümü düşünüp düştük ya bazen Geride anılar bıraktım, yoksan gidem..

Tamer - Biri Vardı 04:27

Tamer - Biri Vardı

Biri Vardı şarkı sözleri ile Siyah degibeyazdi sana olan bütün bu duygularim, Dayanilir gibi degiartik senli rüyalarim Cözülür yavas yavas dügmeler, Arzular beden tüm hücreler, Bak kopuyor kiyametler koptugu yerdeyim ..