#Hamdi demir aleyhimize müzik dinle

Efsane Oyuncunun Cenaze Töreninde İğrenç Görüntü 14:45

Efsane Oyuncunun Cenaze Töreninde İğrenç Görüntü

Sinema ve tiyatro oyuncusu Enis Fosforoğlu, geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ediz Hun, Erol Evgin ve Cem Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda isim, Enis Fosforoğlu'nu son yolculuğuna ..

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle

Harman Sonu - Tamer Yiğit & Seyyal Taner (1973 - 71 Dk) Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve..

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit  Seyyal Taner Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit Seyyal Taner Türk Filmi İzle

Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve şeref madalyasıyla köyüne geri dönmüştür. Köyün en güze..

Yarası Saklım - İpek & Mert 05:14

Yarası Saklım - İpek & Mert

Yarası Saklım - İpek & Mert Dinle Yarası Saklım Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu , soldu Yaralı kuşum..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.527 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu 04:00

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu

Fatih Bulut Çok Sevdim Yalan Oldu Müzik Dinle Umut ışıklarım bir bir söndüler Dost bildiğim kalleşler yoldan döndüler Her topluma girdim onlar ittiler Ezdi tükenmedik bilmez yordu geceler Her topluma girdim amma onlar..

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu 04:00

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu

Fatih Bulut'un, Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan Çok Sevdim Yalan Oldu isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Fatih Bulut, Hüseyin Akan Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Atakan Me..

  • TEK KANAL tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı 00:48

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı

Trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan kamu spotunda istatistik okuyacağını sanan 3 ünlü isme 18 yaşındaki Gökhan Demir'in otopsi raporu ve fotoğrafı verildi. Raporu görünce şoke olan sanatçıların yaşadığı d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kas Hastası Abdülsamet Gündüz'ün Cenazesine Katıldı 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kas Hastası Abdülsamet Gündüz'ün Cenazesine Katı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart ayında evinde ziyaret ettiği kas hastası Abdullah Samet Demir için Sultanbeyli Abdurahman Gazi Cami'inde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Tarabya Köşkü'nden çıkan Cumhurbaşkanı..

MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirilen terörist Ağrı'da tutuklandı 01:23

MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirilen terörist Ağrı'da tutuklandı

Kırmızı bültenle aranan ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) operasyonuyla Irak'ın kuzeyinde yakalanarak 29 Temmuz'da Türkiye'ye getirilen terör örgütü PKK/KCK üyesi Piro Karker kod adlı Cimşit Demir, Ağrı'da tutuklandı..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Anıl Durmuş - Yalanmış 03:32

Anıl Durmuş - Yalanmış

Söz & Müzik: Mert Demir Düzenleme: Mert Demir Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Özdemir Güz Perküsyon: Sidar Filiz Gitarlar: Tuğrul Bafra Yönetmen: Çağla Çağlar Styling: Tuğçe Demir Yalanmış Sözler: Kolay mı sanıyorsun ..

Unutuverdim - İpek & Mert 03:35

Unutuverdim - İpek & Mert

Unutuverdim Şarkı Sözleri: Sana söyleyecek sözlerim vardı İnan biraz önce tam aklımdaydı Seni görünce bir heyecan sardı Yanına gelince unutuverdim Sana neler neler anlatacaktım Önce gözlerini kapayacaktım Seni görür gö..

  • Candy tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Yürekleri Ağza Getiren Lunapark Kazası 01:29

Yürekleri Ağza Getiren Lunapark Kazası

Fransa'da bulunan Lunaparkta Sapan adı verilen oyuncakla gökyüzüne fırlatılan demir kafesin ipi kopmuş. Demir kafes sert bir şekilde tek iple demir iskeleye çarpmış. Meydana gelen korkunç kazada 24 yaşlarında bir kadın v..

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler 01:02

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun övdüğü belediye başkanlarının skandalları bitmek bilmiyor. Şimdi de Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in engellileri görmezden geldi videosu sosyal medyada infiale neden oldu. ..

Deeperise & Burak Akyol - Nida 04:07

Deeperise & Burak Akyol - Nida

Söz: Burak Akyol Müzik: Deeperise, Burak Akyol Düzenleme: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Gitarlar : Jabbar Video: Hamdi Dönmez Lyrics ; kuş gibi uçtun, geldin, kondun dallarıma güneş olup açtın en karanlık dağlar..

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri 04:49

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri Müzik Dinle Şarkı Sözleri Islandığum ilk yağmursun çölümde Başkasının değeri yok gözümde Mühürledum şu kalbumi senunle Vereyim son nefesumi elunde Demir atar limana hüznün gemileri Yüreğu..

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana 03:10

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana

Size şimdi, ‘’Kırk yılda bir gibisin…’’ desem, neler gelir aklınıza? Onca kablo arasından zar zor ortaya çıkmış, ses dünyamızı kirleten günümüz gürültülerinden bir şarkı değil, değil mi? Yıllar yıllar önce, sanırım 20..

  • PengoTV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ Tokat Yolları Taşlı (Turkish Oriental Music) 01:44

En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ Tokat Yolları Taşlı (Turkish Orien

En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ (Turkish Oriental Music) dinle izle Hey On Beşli Tokat-Hamdi Tüfekçi-Nida Tüfekçi Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Onbeşliler Gidiyor Kızların Gözü Yaşlı Aslan Yâr..

  • PengoTV tarafından
  • 2.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı 05:02

Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı

Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Hey On Beşli Tokat-Hamdi Tüfekçi-Nida Tüfekçi Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Onbeşliler Gidiyor Kızların Gözü Yaşlı Aslan Yârim Kız Senin Adın Hediye Ben Dola..

  • PengoTV tarafından
  • 1.909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Yılmaz - Var mısın Yok musun 09:53

Cem Yılmaz - Var mısın Yok musun

Hamdi bey ile komik diyaloglar..

Ressamın Gözü 51. Bölüm (Oryantalizm) 04:08

Ressamın Gözü 51. Bölüm (Oryantalizm)

Kısa belgesel dizimizin bu bölümünde Durmuş Akbulut hocamız, sadece oryantalist (şarkiyatçı) resmi değil, oryantalist zihniyeti de anlatıyor. Ayrıca Edward Sait'in kitaplarını da hararetle tavsiye ederim. Haydi Seyredel..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Bakanın Üç Dil Bilen Oğlu İş Bulamayınca Bakkal Oldu 02:06

Eski Bakanın Üç Dil Bilen Oğlu İş Bulamayınca Bakkal Oldu

DYP'nin kurucuları arasında olan ve Tansu Çiller hükümeti döneminde Çevre Bakanlığı yapan Hamdi Üçpınarlar’ın Uluslararası Ekonomi ve İlişkiler mezunu üç dil bilen oğlu Mehmet Menderes Üçpınarlar, Ankara'da bakkal işleti..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.474 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye Tarihinin En Acımasız ve Kanlı Suçlarını İşlemiş 10 Seri Katili 05:49

Türkiye Tarihinin En Acımasız ve Kanlı Suçlarını İşlemiş 10 Seri Katil

1. Bebek Yüzlü Katil (Ali Kaya) 2. Çivici Katil (Süleyman Aktaş) 3. Artvin Canavarı (Adnan Çolak) 4. İnsan Avcısı (Hamdi Kayapınar) 5. Mobilyacı Katil (Seyit Ahmet Demirci) 6. Tornavidali Katil (Yavuz Yapıcıoğlu) 7. Kası..

İz Bırakanlar 20.Bölüm 23:49

İz Bırakanlar 20.Bölüm

Mücap Ofluoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Osman Hamdi Bey konu edilmektedir...

Zirveye Ulaşanlar 110.Bölüm 56:01

Zirveye Ulaşanlar 110.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 110. bölümünde; Mazhar Budak, Hamdi Doğan, Necip Deda ve Naci Ünver konuk olarak yer almaktadır...