#Hamsili pilav tarifi

Gasp İçin Yol Kesen Adamın Dayak Yemesi 00:13

Gasp İçin Yol Kesen Adamın Dayak Yemesi

Nedeni bilinmez ama zenci gardaş, arabanın önünü kesiyor ve adama posta koyuyor, daha ne olduğunu anlamadan kendini patates çuvalı gibi yerde buluyor, eeeee zenci efendi papaz her gün pilav yemez,..

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırgız Türkleri Mehmetçik İçin Dua Etti 00:48

Kırgız Türkleri Mehmetçik İçin Dua Etti

Çubuk ilçesinde yaşayan Kırgız Türkleri, Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçik için ilçede otağı kurdu, dua edip, pilav dağıttı...

Mor Puan İçin Yarıştılar 56. Bölüm Survivor 2018 05:57

Mor Puan İçin Yarıştılar 56. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de karnıyarık ve pilav ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı bu kez kendi aralarında mor puan için yarıştılar...

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Masasına Konan Kargayla Yemeğini Paylaşan Adam 02:14

Masasına Konan Kargayla Yemeğini Paylaşan Adam

İstanbul'da bir lokantada yemek yiyen İbrahim Gümüş isimli abimiz masasına konan kargayı, kaşıkla pilav, şişeyle su vererek beslemiş ve güzel yüreğiyle alkışı haketmiş...

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuzu Tandır Ve Şekerlemeler İçin Yarıştılar 98. Bölüm Survivor 2018 32:06

Kuzu Tandır Ve Şekerlemeler İçin Yarıştılar 98. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de Yarışmacılar Kuzu Tandır, İç Pilav Ve Şekerlemeler İçin Yarıştılar. İşte Kızlar Ve Erkeklerde Ödülü Kazanan İsimler.....

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden 00:16

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden

pilav..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin 03:48

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul’da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya’..

Maceracı _ Amasya Merzifon 1:03:05

Maceracı _ Amasya Merzifon

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Amasya Merzifon’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Amasya Merzifon Bölüm'ünde ne..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Barış Manço - Süleyman 05:19

Barış Manço - Süleyman

Bizim köyden bir deli oğlan Yıllar önce gurbete gitti Süleyman Birde duyduk öğrendik ki Büyük şehirde büyük adam olmuş Süleyman Vur davulcu eline üşenme hoppa Çal zurnacı diline üşenme hoppa Birgün sıladan mektub..

Horozumu Kaçırdılar - Tom Çocuk Şarkıları - Okul Şarkıları 03:12

Horozumu Kaçırdılar - Tom Çocuk Şarkıları - Okul Şarkıları

Horozumu kaçırdılar Damdan dama uçurdular Suyuna da pilav pişirdiler Bili gah bili gah bili bili gah gah Küpeli horozum Kar beyazım (Bağlantı) Bir sabah kalktım Avluya baktım Aradım taradım bağırdım çağırdım ..

  • PengoTV tarafından
  • 3.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Şenses - Geyik Hasan 04:52

Adnan Şenses - Geyik Hasan

Adnan Şenses Geyik Hasan Şarkı sözü / Lyrics Dinle Hasanımın düğününü Hiltonda yapacağım mari dudu Hasanıma köstek saat Köstek zincir takacağım mari dudu Hasanım hasanım Geyik hasanım Dillere destan Geyik hasan Ma..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı 11:55

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı

Malzeme Listesi: 2 su bardağı pirinç 3 adet patlıcan 2 adet kuru soğan 150 gr badem 2,5 çorba kaşığı tereyağı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı dolma baharı 1 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı pirinci ılık akan suda..

Fırında Soslu Patatesli Tavuk 01:46

Fırında Soslu Patatesli Tavuk

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 30dk Fırında Soslu Patatesli Tavuk Malzemeler 1 kg açık piliç but ızgara 3 adet patates 3-4 adet domates 4 adet yeşil biber Sosu için: 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı yoğ..

Fırında Çıtır Tavuk Çubukları 02:08

Fırında Çıtır Tavuk Çubukları

Malzemeler 1 parça fileto tavuk göğsü (350 gram kullandım) 1 yemek kaşığı tereyağı 2-3 diş sarımsak Yarım su bardağından az eksik süt 3 yemek kaşığı kurutulmuş ekmek kırığı 5-6 dal maydanoz (isteğe bağlı) 1 çay bardağı i..

Dana Antrikot Nasıl Yapılır 02:09

Dana Antrikot Nasıl Yapılır

1.yarım su bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kadar balzamik sirke, taze biberiye, karabiber, 2 diş ezilmiş sarımsak ve tuz uygun bir kapta karıştırılır. 2.Antrikot ya da bonfile etler bu karışıma bulanır. 3.Daha sonra üz..

OKULDA GIDA ZEHİRLENMESİ PANİĞİ 00:55

OKULDA GIDA ZEHİRLENMESİ PANİĞİ

Osmaniye’de bir okulda yedikleri öğle yemeğinden dolayı zehirlendikleri iddia edilen 29 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin birçoğu ayakta tedavi görürken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Dereli Köyü İl ..

Ev Yapımı Portakallı Lokum 08:42

Ev Yapımı Portakallı Lokum

Ev Yapımı Portakallı lokum Tarifi nasıl yapılır? Portakallı Lokum Tarifi İçin Malzemeler Bir lokum sever olarak ileride daha farklı çeşitleri yapıp yayınlamayı düşünüyorum...

  • Kadınca tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke 04:53

Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”’de bugün, Dr. Elif Güveloğlu konuk oldu. Cildi arındıran, güzelleştiren ve yenileyen çok özel bir sirke tarifi veren Elif Güveloğlu, bu bitkisel ta..

  • SAGLIK tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET 02:26

Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi ..

Tavuklu Mısır Unu Çorbası 01:27

Tavuklu Mısır Unu Çorbası

Bugün sizlere doyurucu ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Tavuklu, mısır unu çorba tarifini bizler çok beğendik oldukça lezzetli çorba tarifini yapımı da pratik tavuklu mısır unu çorbası tarifini sizlerinde denemen..

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır 02:55

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır

Chai Tea Latte Tarifi. Serin havalarda içinizi ısıtacak Chai Tea Latte tarifi. Chai Tea Latte için Malzemeler: Malzemeler: 2 bardak Su 3 adet Kakule 2 adet Karanfil Muskat Rendesi 1 çay kaşığı Tarçın 1/2 çay kaşığı Ze..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır 05:33

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır

Detox Juice Tarifi. Özellikle mevsim geçişlerinde sizi hastalıklardan koruyacak, enerji verecek 3 nefis Detoks Juice tarifi. Detox Juice 1: 4 adet salatalık 1/2 Elma 1 adet havuç 1/2 limon 1 tatlı kaşığı Zencefil 1/8 Pa..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatası,Sürk Salatası,Humus) 18:22

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatas

Taze zahter(kekik) salatasi Kekigin almancasi *Thymian * Yapilisi Bir avuc kadar zahterimizi iyice yikiyalim.guzelce dograyip.2 tane taze sogan az birsey maydonoz,biber ve 2 tane domatesi dograyip icine katalim.pulbiber..