#Hande yener alev alev dinle

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda'ya kendisiyle..

Hakaret davasında karar çıktı 01:27

Hakaret davasında karar çıktı

BAZLAMA SURAT DAVASINDA KARAR ÇIKTI..OYUNCU HANDE ERÇEL'E 'BAZLAMA SURAT' DİYEN LÜTFÜ ALP KILINÇ, HAKARETTEN SUÇLU BULUNDU. SOSYAL MEDYA FENOMENİNİN ÖDEYECEĞİ CEZA MİKTARI DA BELLİ OLDU.....

KOVALA | Fragman 02:28

KOVALA | Fragman

Yapımcılığını TAFF Pictures, DMC, Wovie, Netd ve RetroPro’nun üstlendiği Türkiye’nin ilk rap filmi “KOVALA fragmanı yayında!nnKOVALA’yı takipte kal:nhttp://instagram.com/kovalamovienhttp://twitter.com/kovalamovienhttp:/..

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Çam kozalağından öksürük şurubu 01:40

Çam kozalağından öksürük şurubu

Doktor Hande Karagedik, TÜBİTAK’dan aldığı destekle aile yadigarı şifa tarifini bilimsel alan taşıdı. Karagedik projesiyle de ülkemizi temsil etti...

Bilecik’te binlerce kişi şehitler için 'Sessiz yürüyüş' yaptı 01:24

Bilecik’te binlerce kişi şehitler için 'Sessiz yürüyüş' yaptı

Bilecik'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan Hande Ünsal konseri şehitler için iptal edildi. Alana toplanan binlerce kişi şehitler için ‘Sessiz' yürüyüş yaptı...

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

İtalya'daki bir teknede çıkan yangında 3 Alman vatandaşı hayatını kaybetti 00:24

İtalya'daki bir teknede çıkan yangında 3 Alman vatandaşı hayatını kayb

İtalya'nın kuzey batı kıyısında yer alan Loano şehri açıklarında demirli bir teknede çıkan yangın sebebiyle üç Alman vatandaşı hayatını kaybetti. Perşembe günü yaşanan kazadan 51 yaşındaki bir kadın sağ olarak kurtulurke..

Dünyanın En Saçma Bir Dakikası 00:20

Dünyanın En Saçma Bir Dakikası

Başlık vermekte ve açıklama yapmakta zorlanıyorum arkadaşlar. İstemsizce tekrar tekrar izleyeceğiniz ve beyninizin alev alacağı olayı izliyoruz. Keyifli seyirler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tamir Ettiği Tablet Böyle Patladı 00:54

Tamir Ettiği Tablet Böyle Patladı

Konya’nın Akşehir ilçesinde bilgisayar servisine tamir ettirilmek üzere getirilen tablet, servis elemanının müdahale ettiği sırada bir anda patlayarak alev alıp yanmaya başladı. Tabletin patlama anı iş yerinin güvenlik k..

Ateşli Yemek Sunumu 00:39

Ateşli Yemek Sunumu

Hindistan'da yapılan alevli yemek sunumu ortalığı kasıp kavuruyor! Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.731 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu 00:36

Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu

Avustralya'ya giden bir uçakta yolculardan birinin kullandığı kulaklığın patlaması kısa süreli paniğe sebep oldu. Pekin'den Melbourne'e giden uçakta ismi açıklanmayan bayan bir yolcu müzik dinlerken yüzünün yanmaya başl..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü 02:12

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü

Bolivya'dan 81 kişiyle havalanan yolcu uçağı, Medellin uluslararası havalimanına kilometreler kala düştü. Gelen son dakika bilgisine göre, uçaktaki 72 yolcu arasında Brezilya futbol takımı Chapecoense'nin 22 oyuncusu da ..

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın ) 04:59

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın )

Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Gün gelir zaman döner sende solarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende i..

Kısmetse Olur - Onur Ve Aycan Barıştı! Gözyaşları Sel Oldu! 04:34

Kısmetse Olur - Onur Ve Aycan Barıştı! Gözyaşları Sel Oldu!

Kısmetse Olur 26 Mart Pazar yayınlanan haftanın finali bölümünde Onur'un elenme ihtimali Aycan'ı gözyaşlarına boğdu! Onur elenirse onunla birlikte gideceğini söyleyen Aycan, ona olan sevgisini bir kez daha haykırdı! Onur..

  • ANKA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haberleri: Samsung Toplatılan Telefonları Tekrar Piyasaya Sürecek 00:47

Dünya Haberleri: Samsung Toplatılan Telefonları Tekrar Piyasaya Sürece

Samsung geçen yıl toplatılan Galaxy Note 7 akıllı telefonları tamirden geçirdikten sonra tekrar satışa sunmaya hazırlanıyor. Note 7ler, telefonlardan bazılarının pillerinin alev alarak kullanıcılarını yaralamasının ardı..

Kısmetse Olur 395.Bölüm Fragmanı 00:49

Kısmetse Olur 395.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 30 Mart Perşembe 395. Yeni bölüm fragmanında Onur ve Aycan aşkı yeniden alev alıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran - Mihriban 04:49

Ali Baran - Mihriban

Sözleri: Sarı saçlarını deli gönlüme, Bağlamışım çözülmüyor Mihriban Mihriban. Ayrılıktan zor belleme ölümü ölümü, Görmeyince sezilmiyor Mihriban sevdiğim Mihriban. Yar deyince kalem elden düşüyor, Gözlerim görmüyo..

Gökhan Locadan Kime Talip - Esra Erolda 11 Nisan 2017 03:29

Gökhan Locadan Kime Talip - Esra Erolda 11 Nisan 2017

Esra Erol'un evlilik programının yakışıklı adaylarından Gökhan locadan Alev'e talip oldu.....

  • ANKA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanlara Helva Diye Wasabi Yedirmek 03:38

İnsanlara Helva Diye Wasabi Yedirmek

Sosyal medya fenomeni Aras Karafil insanlara Çin helvası deyip wasabi yedirmiş , İnsanlar ağızları yanar yanmaz hemen yere tükürmüşler ve gözlerinden resmen alev atmış...

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnternetten İzledikleri Video İle Yaptıkları Patlayıcı Parladı 1 Çocuk Yaralı 00:57

İnternetten İzledikleri Video İle Yaptıkları Patlayıcı Parladı 1 Çocuk

arköyde yaşları 7 ile 10 arasında değiştiği belirtilen bir grup çocuk arkadaşlarını korkutmak için internetten gördüğü yöntemle boş plastik damacananın içine aseton ve çatapat doldurdu. Ardından içine yaktıkları kibriti ..

Kadının Çantasındaki Elektronik Sigaranın Patlaması 00:29

Kadının Çantasındaki Elektronik Sigaranın Patlaması

Belarus'ta metroya binmek isteyen kadının çantasındaki elektronik sigaranın bir anda patlaması sonucu kadın büyük panik yaşarken çanta da alev aldı...

  • JET TV tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danimarka'lı Genç Adam Gelenek Uğruna Alevler İçinde Kaldı 00:45

Danimarka'lı Genç Adam Gelenek Uğruna Alevler İçinde Kaldı

Danimarka'da evlenemeyen 25 yaşındaki erkekler için uygulanan gelenek neredeyse felaketle son buluyormuş. Arkadaşına şaka yapmak isteyen gençler bir anda yanlış hareket yaparak arkadaşlarını alev içerisinde bırakmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman

Kendini karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da resim eğitimi alıp kendini geliştirmek olan Emre, günün birinde hayatının aşkı ile tanışınca planları altüst oluyor. Arkadaş grubuyla gönüllü olarak katıldı..

Tanju Okan İçkim Sİgaram 04:03

Tanju Okan İçkim Sİgaram

Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün in..

Seyir Halindeyken Yanan Kamyoneti Toma Söndürdü 00:58

Seyir Halindeyken Yanan Kamyoneti Toma Söndürdü

İstanbul Esenler'de meyve sebze hali girişinde bir kamyonetin motor kısmı aniden alev aldı. Yoldan geçen bir TOMA'nın müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü...