#Hande yener alev alev dinle

Alevleri Görenler Ne Olduğunu Anlayamadı 01:34

Alevleri Görenler Ne Olduğunu Anlayamadı

İstanbul Arnavutköy'de çarptığı elektrik direklerini yerinden söken hafriyat kamyonu, adeta faciaya davetiye çıkardı. Direkten kopan elektrik telleri akım nedeniyle alev alarak patlamalara neden oldu...

İşte Yanan Uçaktan İlk Görüntüler 00:26

İşte Yanan Uçaktan İlk Görüntüler

Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak isteyen bir özel jet iniş sırasında düştü. Uçak düştükten kısa bir süre sonra alev alarak yanmaya başladı...

Londra’da Metro İstasyonunda Panik 00:26

Londra’da Metro İstasyonunda Panik

Londra’da Tower Hill metro istasyonunda bir telefonun sarj aletinin alev alması paniğe neden oldu. Metro istasyonu tahliye edildi...

Akıllı Telefonun Cepte Patlaması 00:29

Akıllı Telefonun Cepte Patlaması

Cebindeki telefonun ısındığını hisseden adam telefonu almak için elini cebine atmaya fırsat kalmadan telefon bir anda patlayarak alev almış...

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıllı Telefonun Cepte Patlaması 00:29

Akıllı Telefonun Cepte Patlaması

Endonezya'da akıllı cep telefonu gömlek cebinde patlamış. Otel lobisinde bekleyen adam cebindeki telefonun ısındığını hissetmiş ve telefonu almak için elini cebine atmaya fırsat kalmadan telefon bir anda patlayarak alev ..

  • JET TV tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
LPG'li Araç Bomba Gibi Böyle Patladı 00:52

LPG'li Araç Bomba Gibi Böyle Patladı

Kağıthane'de park halinde bulunan LPG'li araç alev alarak bomba gibi patladı. Patlama nedeniyle çevredeki ev ve araçlarda maddi hasar meydana gelirken patlama anı kameralara yansıdı...

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Yanan Araca Taşıma Suyla Müdahale 00:39

Yanan Araca Taşıma Suyla Müdahale

Mersin'in Erdemli ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil, yangın söndürme tüpü bulunamayınca bir evden kovayla taşınan suyla söndürülebildi...

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı 02:10

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı

Olay, Avcılar Yelpaza Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İSKİ ekipleri kazı çalışması yaptığı sırada doğalgaz borusu patladı. Patlamayla birlikte açığa çıkan doğalgaz alev aldı. Çevrede bulunan bir evin patlaman..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın 00:43

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın

Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinin en üst katında ip üretimi yapan iş yerinde bulunan malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangını fark eden çevredeki esnaflar durumu itfaiye, polis ve sağl..

Benzin İstasyonu Patladı 00:50

Benzin İstasyonu Patladı

Birden alev alan benzin istasyonu büyüyüp korkunç bir patlamaya neden oldu, kameramana doğru uçan ve yuvarlanan paramparça dev yırtık bir tank parçası da dahil...

Pakistanlı Gencin Doğum Gününde Yanması 01:24

Pakistanlı Gencin Doğum Gününde Yanması

Pakistan'ın Haydarabad kentinde yaşayan 21 yaşındaki Fayaz Ali Memon doğum günü kutlamasında arkadaşları üzerine kar köpüğü sıkmış. Kar köpüğünün alev alması sonucu yüzünde yanıklar oluşan adam hastaneye kaldırılarak ted..

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektrik Trafosu Bomba Gibi Patladı 00:26

Elektrik Trafosu Bomba Gibi Patladı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde patlayan trafo alev alarak yandı...

Yanan Tekneden Balıkçıyı Kanosuyla Kurtaran Adam 02:51

Yanan Tekneden Balıkçıyı Kanosuyla Kurtaran Adam

Amerika Birleşik Devletleri’nin Washington eyaletinde bir balıkçı alev alan teknede sıkışmış. Kanosuyla yanan teknenin yanına giden başka bir şahıs balıkçıyı almış ve kıyıya getirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oh Olsun  Ona Burada Patron Derler 12:55

Oh Olsun Ona Burada Patron Derler

Oh Olsun | Ona Burada Patron Derler Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soyga..

Oh Olsun  Usta Bu Kız Nerde Oturuyor Replikler 02:31

Oh Olsun Usta Bu Kız Nerde Oturuyor Replikler

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Oh Olsun  Kovulmadım İstifa Ettim 04:50

Oh Olsun Kovulmadım İstifa Ettim

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Oh Olsun  Bir Kız Var Babacığım 02:48

Oh Olsun Bir Kız Var Babacığım

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

John Force Yarış Sırasında Arabasının Patlama Anı 00:45

John Force Yarış Sırasında Arabasının Patlama Anı

John Force yarışı esnasında arabanın bir anda alev alıp patlama anını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Hareketi Az Kalsın Faciaya Neden Oluyordu 00:33

Bu Hareketi Az Kalsın Faciaya Neden Oluyordu

Çin'de otobanda seyreden lpg yüklü kamyon kaza yaptı. Kaza yerinde bir sürücü ise manevra yapmaya başladı. Bu sırada çevreye yayılan lpg bir anda patlayarak alev aldı...

Kara Şahin 1964 Türk Filmi İzle 59:03

Kara Şahin 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Babasının katili ağanın kirli işlerini ortaya çıkarmak için kılık değiştiren kolej talebesi bir gencin öyküsü. YIl : 1964 Tür : Macera Senaryo : Azize Ar , Mustafa Alev Yönetmen : Nuri Akıncı Oyuncular : Yılma..

Lüks Araca TOMA'lı Müdahale 00:18

Lüks Araca TOMA'lı Müdahale

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bilinmeyen nedenle alev alan lüks araca ilk müdahaleyi bölgede bulunan bir TOMA yaptı...

Baraj 1977 Türkan Şoray  Tarık Akan Türk Filmi İzle 1:32:17

Baraj 1977 Türkan Şoray Tarık Akan Türk Filmi İzle

Filmde, bir ustabaşının genelev çalışanıyla olan aşkı anlatılır.Baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım ile genelev güzeli Aysel gönül postası aracılığıyla mektuplaşmaya başlarlar. Kendini tanıtmaya utanan Nazım, ..

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle 1:20:28

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Macera İstanbul'un bir kenar mahallesinde geçer. Pırtık ilk kez geldiği bu mahallede daha önce hiçbir yerde rastlamadığı komik ve neşeli insanlar görür. Bütün hayatını gezerek ve komiklikler yaparak geçiren Pır..

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı yayında!Tutku'nun dönüşüyle sıkıntılı günler geçiren Meltem ile Haluk, tüm problemlerin üstesinden gelebilecekler mi? Tutku'nun hayatlarına girdikten sonra mutluluğu yakalamakta güçl..

Gazıyla Kedisini Yakan Eleman 00:17

Gazıyla Kedisini Yakan Eleman

Çıkardığı gazı ateşe veren elaman hesaba katmadığı bir ayrıntı ile karşı karşıya kalmış. Gazın ateşle teması anında yanından geçen kedisinin tüyleri alev almış...

  • JET TV tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce