#Hande yener deli bile müzik dinle

Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video) 05:08

Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video)

Ragga Oktay Gönlüme Ateş Açtın Gönlüme Hasreti Yara Ettin Kalbime Dargın Ol Yada ister Kız Bana İstiyorsan Kır Beni Ama Gitme Kal Yıldız Tilbe Hasretim Ben Sana Deli Gibi Hasretim El Ele Yan Yana Öperken Hasretim Yokluğu..

Serdal Demir - Özür Dilerim 03:51

Serdal Demir - Özür Dilerim

Özür dilerim, özür dilerim Böyle olmasını hiç istemezdim Çekip giderim, çekip giderim Sen rahat edeceksen eğer Çekip giderim Gönlüm almıyor, kafam almıyor Seni benden bile bile aldılar İçim rahat yemin ederim etmiyor S..

Samida - Uçtu Uçtu Baba 03:39

Samida - Uçtu Uçtu Baba

Samida - Uçtu Uçtu Baba Dinle Müzik Düzenleme: Ali Kazım AKDAĞ Vokal Düzenleme: Samida Uçtu uçtu baba kızın evden uçtu Kızın evden uçtu baba o çapkına kaçtı Uçtu uçtu baba kızın evden uçtu Kızın evden uçtu baba ellere ..

Kayahan - Emrin Olur 04:22

Kayahan - Emrin Olur

Eser Adı: Emrin Olur Albüm Adı: Emrin Olur Söz & Müzik: Kayahan Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter ..

  • Candy tarafından
  • 2.151 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna 03:25

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna

Can't Remember to Forget You I left a note on my bedpost Said not to repeat yesterday’s mistakes What I tend to do when it comes to you I see only the good, selective memory The way he makes me feel yeah, gotta hold..

  • PengoTV tarafından
  • 1.718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) 03:35

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) Dinle Hançer (Akustik) şarkı sözleri ile Aşka derin sulardayım sevdim ama kuraktayım ayrılığın başındayım elden ele tuzaktayım bile bile yandım, göreni de yok zalime kandım, yalanı d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlülerle İstanbul Geceleri Magazin D 28 Mart 2018 11:58

Ünlülerle İstanbul Geceleri Magazin D 28 Mart 2018

Ajda Pekkan, Murat Dalkılıç, Hande Erçel, Meltem Cumbul, Hande Yener ve Oğlu ile ilgili haberlerden oluşan magazin turu ...

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nalan - Affedemem 04:02

Nalan - Affedemem

Açılmasın Hiç Dudakların Yine Mi Son Kez Duyuyorum Sensiz Geçse Bile Bu Hayatım Umudum Dinmeyecek Hiç Hayat Bana Yarım Affedemem Yine Yaşanırmı Bunu Bile Bile Yalanlar Vurmuş Biranda İkimizi Acılar Derinlerde Affedemem Y..

Ferman Toprak  Hayatı Tespih Yapmışım 04:55

Ferman Toprak Hayatı Tespih Yapmışım

Aşktan ölen tekrar ölmez diyorlar Kırılan kalp tekrar sevmez diyorlar O gitti bir daha dönmez diyorlar Söylesene, söyle inanayım mı? Söylesene, söyle inanayım mı? Hayatı tespih yapmışım, sallıyor muşum Adını duydukça ağl..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Gökçe - Aksiyondayım 03:14

Gökçe - Aksiyondayım

Aksiyondayım şarkı sözleri ile Kendi kendine, gelin güvey olmuş Bak bi de kendini beğeniyormuş. Ona buna bakarak, taklit yaparak Tarih yazacağını sanıyormuş. Yerin altında uçabildiğin gibi, Keşke gerçekte uçsaydın O ..

Okan  Volkan - Bazen 02:37

Okan Volkan - Bazen

Bazen şarkı sözleri ile Bazen aklıma geliyor o deli bakışları zaten ben delin olmuşum ne istiyorsun benden aklıma geliyor o deli bakışları zaten ben delin olmuşum ne istiyorsun benden Artık sulanmasın gözlerin bakması..

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) 03:30

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik)

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdek..

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel 02:19

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel Dinle Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki yaş bile Beklenmedik b..

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Meltem Erensoylu - Hey Ya 03:15

Meltem Erensoylu - Hey Ya

Hey Ya şarkı sözleri ile Korkma çekinme senın ılacın bende Baharım uyumustu senınle actım yıne Aşk bır fırtınadır yaşanır mı sessızce Öpüşürken meltemdir deprem olur sevişince Ille sen ılle Sahıp cık bu delıye Ille s..

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım 05:28

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım

Kadınım Sana dargınım Kırgınım sana kızgınım Haksızlık, vefasızlık bu Bu herşeyi inkar eden duygu Ne acı, yazık Kadınım söyle sen mutlu oldun mu? Bu deli adamı unuttun mu? Sevdin mi gerçekten ah seviştin mi? Söyle onl..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Ece Gürsel - Yarı Farkında 04:48

Ece Gürsel - Yarı Farkında

Her fırtına diner güneş açar en büyük aşklar Gün gelir dosttan öteyi yaşar yada düşmandan Öte bakar o deli kalp çarpmaları bir zaman Sonra uzak bir merhaba ile canı yakar canı yakar Dostum deyip ağladığın adam gün gelir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu  Seviyorum Kahretsin 05:17

Sezen Aksu Seviyorum Kahretsin

Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne müm..

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var 04:19

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var

Yar Ayrı Gayrın Mı Var şarkı sözleri ile Yandım alev alev yerine, Yağmur yağsa da durduramaz. Sanki, kilitlendi yüreğim, Gitmek istese, kurtulamaz. Deli fırtınam, deli gözyaşım, Deli yağmurum, bebeğim, Üşüdün yine, sakı..

Aylin Coşkun'dan Seren Serengil'e Sert Sözler 11:47

Aylin Coşkun'dan Seren Serengil'e Sert Sözler

Seren Serengil ile Hande Yener arasında yaşanan kavgaya Aylin Coşkun da dahil oldu. Aylin Coşkun, Seren için Cahil bile değilsin. dedi...

  • BETA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..

Canan Sabah Karar  Verdim İçmemeye   03:45

Canan Sabah Karar Verdim İçmemeye

karar verdim içmemeye, içmemeye bir daha, tutamadım sözümü ben yazıklar olsun bana, mahfedecek biliyorum, öldürecek biliyorum, bile bile içiyorum, bile bile içiyor içiyorum, elden gelmiyor içmemek, elden gelmiyor içmemek..

Yirmi7 - Saklambaç Assets 03:38

Yirmi7 - Saklambaç Assets

Saklambaç şarkı sözleri ile Gözlerinde kayboldum Buldum kendimi deli doluyum Âşık olmuş olabilirim Seni ilk gördüğümden beri Doğru mu yanlış mı söyle Hatalarım olduysa affeyle Bir gün geçer içindeki öfke Barışır s..

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Radyocu Duygu Özkan’ın Düğününde Ünlüler Geçi̇di̇ Yaşandı 13:28

Radyocu Duygu Özkan’ın Düğününde Ünlüler Geçi̇di̇ Yaşandı

Radyocu Duygu Özkan önceki akşam müzik prodüktörü Alper Atakan ile dünya evine girdi. İkilinin düğününe birbirinden ünlü isimler katıldı. Süper FM’in ünlü radyocusu Duygu Özkan, önceki gün müzik prodüktörü Alper Atakan i..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli  Es 04:29

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemin var Hislerin var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiğin Es ner..

Demet Akalın'dan Bomba Açıklama!Ben İstediğimi Manşet Yaparım! 08:58

Demet Akalın'dan Bomba Açıklama!Ben İstediğimi Manşet Yaparım!

Günlerdir dinmeyen Demet Akalın ve Hande Yener tartışmalarına şimdi de Ayşe Hatun Önal katıldı.Bakın güzel şarkıcı kendini prenses ve kraliçe ilan edenler hakkında neler söylemiş...

  • ANKA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..