#Hande yener lider marka Ödülleri gecesi İzle

Poker Gecesi Film İzle 1:45:02

Poker Gecesi Film İzle

Film Özeti Dedektifliğe yeni terfi eden polisimiz Stan Jeter, Indiana’da geleneksel hale gelmiş ritüeli yerine getirmek için işlerinde en iyi dedektiflerin oluşturduğu bir grupla poker oynamaya gider. Poker masasında esk..

  • Tv Series tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle 58:40

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; İstiklal Madalyalı Muhsin Karakullukçu, Samandağı'nda yaşayan 20 çocuklu baba ve 16 yıldır uyumayan Mehmet İnaç konu edilmektedir. Programda ayrıca Müjdat Gezen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle 1:11:05

Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; ünlü olmak için evden kaçan genç kızlar, Lütfü Engin'in sinema hayatı, Celal Şahin'in kuklaları, Van Bahçesaray'ın sorunları, Şemdinli-Yüksekova Karayolu yapım ..

Çarşamba Gecesi 3.Bölüm izle 53:51

Çarşamba Gecesi 3.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; tarihi eser kaçakçılığı, 42 çocuğu ve 9 karısı olan Cono Ahmet, Sefaköy çevre kiriliği ve sıcak su kaynaklarına sahip olan Melikşah Köyü konu edilmektedir. Prog..

Çarşamba Gecesi 4.Bölüm izle 52:10

Çarşamba Gecesi 4.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; defineci İhsan Olcay, uzay danışmanı Naim Kamil Kumaşçı ve Şanlıurfa'da köyünü satılığa çıkartan Hacı Halil Öncel konu edilmektedir. Programda ayrıca Türkan Say..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 6.Bölüm izle 56:58

Çarşamba Gecesi 6.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; kaplama diş, tren kazası, kozak toplama, mermercilik, hamallık ve kar banyosu konu edilmektedir. Programda ayrıca Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın skeçleri de ye..

Çarşamba Gecesi 7.Bölüm izle 44:46

Çarşamba Gecesi 7.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; mağarada yaşayan adam Musa Olgun, ıslıkla konuşan Kuşköy sakinlerinin ve geçimini boyacıklıkla sağlayan engelli vatandaş Mehmet Temel konu edilmektedir. Program..

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle 47:22

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; tüpgazlı araba yapan adam, gözleri görmeyen santral memuru, Mucit İmam Abdullah Eroğlu, mezardan çıkan adam, spor yapan yaşlı adam, çinko kurşun metal sanayide ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 10.Bölüm izle 58:41

Çarşamba Gecesi 10.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; engelli Mehmet Temel'in nikah töreni, Nevşehir'in Çat kasabasındaki uyuşturucu alışkanlığı, Çatalzeytin'deki isim ve soyisim benzerliği, Sinop'tan büyükşehirle..

Çarşamba Gecesi 11.Bölüm izle 53:11

Çarşamba Gecesi 11.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; stoklanan tüketim malları, Yücel Uğur Kılıçyaldır'ın yaşamı, tüpgaz içen çocuk, dut değneği ile su bulan adam, Karain köylülerinin kanser korkusu, yedi günde t..

Çarşamba Gecesi 12.Bölüm izle 1:03:53

Çarşamba Gecesi 12.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; elektriksiz köy, kasaplık yapan çocuk, nişanlı çocuklar, gazete dağıtıcısı, köy gelenekleri, çocuklar için bağış yapan Beatrice Burlingham, Elazığ-Çemişgezek f..

Çarşamba Gecesi 13.Bölüm izle 1:14:31

Çarşamba Gecesi 13.Bölüm izle

Uğur Dündar’ın sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; önceki bölümlerden oluşan derleme görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Müjdat Gezen'in skeçlerine yer verilmektedir...

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi 03:43

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi

Berat gecesidir bugün berat Allahım berat kalbimizde korku hüzün berat Allahım berat Bu gece berat gecesi Hakkın bize var müjdesi tevbe eden kullarına verir berat belgesi Günahlar yığılmış kat kat taşımaya yoktur takat..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

15 Temmuz Gecesi Genelkurmay'daki Çatışma Anı 05:10

15 Temmuz Gecesi Genelkurmay'daki Çatışma Anı

15 Temmuz Gecesi Genelkurmay'daki Çatışma Anı 15 Temmuz gecesi Genelkurmay Başkanlığı'nda yaşanan çatışma anı kamerada. Kahraman askerler, cuntacı FETÖ'cülerle böyle çatıştı...

Oyun Gecesi Teaser 00:30

Oyun Gecesi Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

Harita: Seçim Gecesi Erdoğan'a Gelen Telefon 03:48

Harita: Seçim Gecesi Erdoğan'a Gelen Telefon

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim süreci sonra erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda yeni sistemin ilk 'Cumhurbaşkanı' seçildi. Cumhur İttifakı da TBMM'de çoğunluğu elde etti. Seçim sonuçlarının ne..

Kadir Gecesi'nde 38 Bin 690 Cami Sabaha Kadar Açık 02:17

Kadir Gecesi'nde 38 Bin 690 Cami Sabaha Kadar Açık

Kadir Gecesi'nde 38 Bin 690 Cami Sabaha Kadar Açık İzle..

Peygamber Ocağında Kadir Gecesi Böyle Eda Edildi 02:10

Peygamber Ocağında Kadir Gecesi Böyle Eda Edildi

Sırf başörtülü diye annelerin, evladının yemin törenine bile gidemediği günlerden, ezanların okunduğu, duaların edildiği, iftarların yapıldığı, salavatlar getirildiği ve namazların kılındığı günlere. Diyarbakır'ın Lice i..

Murder Puzzle Gecesi - Derya Uluğ Merve Sevi Özlem Yıldız 03:28

Murder Puzzle Gecesi - Derya Uluğ Merve Sevi Özlem Yıldız

Murder Puzzle Gecesi - Derya Uluğ Merve Sevi Özlem Yıldız İzle..

  • BETA tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Engelli Kızların Kına Gecesi 00:58

Engelli Kızların Kına Gecesi

Engelli kızların kına gecesi İstanbul Ümraniye'de bir kına gecesi vardı; ama diğerlerinden biraz farklıydı.. Bu kına gecesinde damat yoktu, gelinler ve anneleri vardı. Zihinsel engelli 10 kız çocuğu, annelerine, anneler ..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz Gecesi Bay Kemal'in Takımı Ortalıkta Yoktu 02:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz Gecesi Bay Kemal'in Takımı Ortalıkta

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Açık söylüyorum; 15 Temmuz gecesi Bay Kemal'in takımı bizlerle beraber, MHP'li kardeşlerimizle beraber, o FETÖ'cülere karşı yürümediler. Biz birlik olduk, beraber olduk yürüdük ama Bay Kemal'in ta..

Mısır'da Gözyaşlarına Boğan Kadir Gecesi Duası 03:07

Mısır'da Gözyaşlarına Boğan Kadir Gecesi Duası

Geçtiğimiz yıllarda Mısır'ın İskenderiye şehrinde bulunan El Kaid İbrahim Camii'nde yatsı namazından sonra yapılan Kadir Gecesi duası cemaati gözyaşlarına boğdu...

Tümay Özokur 20. Yıl Gecesi 18:23

Tümay Özokur 20. Yıl Gecesi

Tümay Özokur 20. Yıl Gecesi İZle..

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bekarlığa Veda Partisi Vs Kına Gecesi 02:51

Bekarlığa Veda Partisi Vs Kına Gecesi

Bekarlığa Veda Partisi Vs Kına Gecesi İzle..

  • JET TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Okan Bayülgen Seçim Gecesi 3 Buçukta Yaşananları Anlattı - Bir Anda Benden Bahsetmeye Başladı 17:14

Okan Bayülgen Seçim Gecesi 3 Buçukta Yaşananları Anlattı - Bir Anda Be

tv100 ekranlarında yayınlanan Uykusuzlar Kulübü'nde Okan Bayülgen, Ekrem İmamoğlu ile yapılan programın ardından yaşananları anlattı. Binali Yıldırım da programa katılana kadar geçen sürede olan ilginç olayları detayları..

  • BETA tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 5 yıl önce