#Hande Ünsal kül müzik dinle

Güldür Güldür Show 195.Bölüm - Tartışma Programı 12:25

Güldür Güldür Show 195.Bölüm - Tartışma Programı

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal,..

  • JET TV tarafından
  • 550 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muğla'da Çekici Uçuruma Yuvarlandı - 2 Ölü 00:30

Muğla'da Çekici Uçuruma Yuvarlandı - 2 Ölü

Abdullah Kul'un kullandığı çekici, Muğla-Marmaris kara yolunun Sakar Geçidi mevkisinde, yol kenarındaki kum yığınlarını aşarak yaklaşık 80 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kara yoluna düşen araçtaki sürücü ile Ha..

Güldür Güldür Show 197.Bölüm - Assolist 22:39

Güldür Güldür Show 197.Bölüm - Assolist

den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, A..

  • JET TV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güldür Güldür Show 198.Bölüm - Mahkeme 16:56

Güldür Güldür Show 198.Bölüm - Mahkeme

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal,..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güldür Güldür Show 198.Bölüm - Yaralı Şov 23:54

Güldür Güldür Show 198.Bölüm - Yaralı Şov

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal,..

  • JET TV tarafından
  • 1.762 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erzurum’da çıkan yangının alevleri geceyi aydınlattı 01:10

Erzurum’da çıkan yangının alevleri geceyi aydınlattı

Erzurum’da bir evde henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde çıkan yangının alevleri geceyi aydınlattı. Yangında köylülerin kışa hazırladıkları 6 ton yakacak malzeme kül olurken, 5 ev de kullanılamaz hale geldi. Yangının şidd..

Bolu’da, 12 evin yandığı köy havadan görüntülendi 01:49

Bolu’da, 12 evin yandığı köy havadan görüntülendi

Bolu’da, bir evin bacasında başlayan ve çevresindeki evlere sıçrayarak 12 evin kül olmasına neden olan yangının havadan görüntüsü yaşanan faciayı gözler önüne serdi...

Bolu’da, 12 evin yandığı köy havadan görüntülendi 01:49

Bolu’da, 12 evin yandığı köy havadan görüntülendi

Bolu’da, bir evin bacasında başlayan ve çevresindeki evlere sıçrayarak 12 evin kül olmasına neden olan yangının havadan görüntüsü yaşanan faciayı gözler önüne serdi...

Onur Koc - Elini Tutmasam 04:05

Onur Koc - Elini Tutmasam

İçimden söküpte alamazlar ya, Hayalini aklımdan çalamazlar ya, Hayatımdan seni alıp gittiler, Kurduğum dünyayı yıkamazlar ya Elini tutmasam uyuyamam ki, Sesini duymasam dayanamam ki, Hayatım meçhule yol almış sanki,..

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı 01:51

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı

Meclis 15 Temmuz Darbesini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, teröristbaşı Gülen'in yıllarca sahte belgelerle devleti dolandırdığını söyledi. İşte o çok çarpı..

Zeki Muren - Sev Beni Beni 04:19

Zeki Muren - Sev Beni Beni

Sev Beni Beni Kayboldum aşk yollarında, bul beni beni Uçan kuştan, esen yelden sor beni beni ümitlerim kül olmadan Saçlarıma kar yağmadan Baharım da kış olmadan Sev beni beni Ah sev beni beni Yumma öyle gözleri..

Gençalp Alpçatan - Çağrışa Çağrışa (O Ses Türkiye - 10 Ocak 2017) 02:51

Gençalp Alpçatan - Çağrışa Çağrışa (O Ses Türkiye - 10 Ocak 2017)

Çağrışa çağrışa havada turna Bağdat’ tan mı geldin Ağzında hurma Emanetim sana sılama uğra Eğlen turnam eğlen pire gidelim Eğlen turnam eğlen şaha gidelim Ali’ nin çağırdığı yere varalım Hasanla Hüseyin’ e gönül vereli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıyer’de 3 gecekondu alev alev yandı- İtfaiye eri ölümden döndü 10:10

Sarıyer’de 3 gecekondu alev alev yandı- İtfaiye eri ölümden döndü

Sarıyer’de bir gecekondunun çatısında başlayan yangın 3 gecekonduyu kül etti. Çevredeki binalara sıçrayan yangın çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Alevlere müdahale ederken ayağı kayan bir ..

Tekneler cayır cayır yandı 01:42

Tekneler cayır cayır yandı

BİRİ 16, DİĞERİ 19 METRELİK İKİ TEKNE... BUGÜN İSTANBUL BEBEK SAHİLİNDE CAYIR CAYIR YANDI... 'EMEKLERİMİZ KÜL OLDU' DİYEN TEKNE SAHİPLERİ, O FACİAYI GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİ.....

Buray-Sevdalar Sevdalar 03:20

Buray-Sevdalar Sevdalar

Bir gülüşünle başladı Yüreğimde fırtına Bana hiç danışmadan Aşk kapımda Sen bahara ahenk veren Sarmaşık yediveren Güneşimde can bulup Sarılsan Yar ne olur dokun bir kere Yüreğim yaprak döküyor Beni görsen sensiz Halim ..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Sezen Aksu - Köz 03:56

Sezen Aksu - Köz

Yürüyoruz ateşe hep bir heves Dönülür mü başa bembeyaz Sineye çekilen yangınlardan Bir avuç kül, biraz alaz Halimiz darmaduman Sırrını gel çöz Sönmeyiz de ah inceden Tüter oluruz köz Bitmeyen bu sevdada Perişanız h..

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Son Durum I Manavgat'taki yangın kontrol altına alınamıyor I Antalya 05:19

Son Durum I Manavgat'taki yangın kontrol altına alınamıyor I Antalya

Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçelerinde iki gün önce başlayan ve 36 saat sonra kısmen kontrol altına alınan yangında, üç kişi yaşamını yitirdi, 58 yaralının tedavisi sürüyor. Manavgat’ta alevler nedeniyle gökyüzü kızı..

TEKSTİL FABRİKASINDA BÜYÜK YANGIN 01:04

TEKSTİL FABRİKASINDA BÜYÜK YANGIN

3 SAATTE SÖNDÜRÜLEN YANGININ ARDINDAN KÜL YIĞINI KALDI..

La Palma'da Yeni Bir Lav Yolu Açıldı! Uçak Seferleri İptal Edildi 01:36

La Palma'da Yeni Bir Lav Yolu Açıldı! Uçak Seferleri İptal Edildi

La Palma'da 742 hektar alan kül oldu, 1.200 bina harabeye döndü...

Hz. Muhammed - 18. Bölüm 48:48

Hz. Muhammed - 18. Bölüm

Hz. Muhammed - 18. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Muhammed - 19. Bölüm 49:05

Hz. Muhammed - 19. Bölüm

Hz. Muhammed - 19. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

Hz. Muhammed - 20. Bölüm 49:02

Hz. Muhammed - 20. Bölüm

Hz. Muhammed - 20. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Kaya - Sorma 03:52

Emre Kaya - Sorma

Ah bu yangın beni beni öldürür Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Gün ağırınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlü..

Gökçe - Ne Yapardım 03:43

Gökçe - Ne Yapardım

Kendi başına buyruk Herkes peşimde kuyruk Parmağımın ucuna doladığım Herkesin ahını almışım ki Bana bakışına kul köle Her cümlen ezberimde Yediğini içtiğini bilmesem Ne yapardım bilmem Ne yapardım bilmem Seni b..

TARKAN - Arada Bir 04:10

TARKAN - Arada Bir

YANIYORUM DOSTLAR ŞU SIRALAR EFKARIM VAR KIYAMAM AĞLAMA KARALARI BAĞLAMA GEÇER BU DA GEÇER UMUDUNA DARILMA İNSANIZ, ARADA BİR DENGEMİZ ŞAŞABİLİR AKIL BAŞA DÖNÜNCE YİNE SEVGİYE EĞİLİR ARADA Bİ BEN DE KADERE ..

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Yaratıyorlar. 06:10

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Ya

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun sekizinci Fark Yaratan’ı, daha yaşanabilir bir dünya için iyil..

  • JokerS tarafından
  • 1.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acıların Çocuğu  Küçük Emrah  1:31:17

Acıların Çocuğu Küçük Emrah

Karısının ve çocuklarının nafakasını kumar masalarında kaybeden bir baba suçluluk hissiyle intihar eder. Elvan üç çocuğuna bakabilmek için arkadaşının da aklını çelmesiyle kendini kadın ticareti piyasasının içinde bulur...