#Hangi burç nasıl stolk yapar

Oh Olsun  Kovulmadım İstifa Ettim 04:50

Oh Olsun Kovulmadım İstifa Ettim

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Oh Olsun  Bir Kız Var Babacığım 02:48

Oh Olsun Bir Kız Var Babacığım

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

Annabelle 2 Kötülüğün Doğuşu İzle 1:49:43

Annabelle 2 Kötülüğün Doğuşu İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Chemdry'ın Seramik Taş Fayans Sert Zemin Mermer Mozaik Granit Derz Temizleme Süreci 01:06

Chemdry'ın Seramik Taş Fayans Sert Zemin Mermer Mozaik Granit Derz Tem

Chem-Dry'ın üstün seramik, taş, fayans, sert zemin, derz temizleme süreci. Chem-Dry taş sert zemin temizlemede Sıcak Karbonatlı yıkama temizleme sürecini uygular. sert zeminlerdeki bakterileri, mikropları, kir ve lekele..

  • JET TV tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anjelik Ve Deli İbrahim 1968  Tanju Korel  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:04:48

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968 Tanju Korel Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Film, Sultan İbrahim’in ve Venedikli cariye Anjelik’in hikâyesini anlatır. Rodos şövalyelerinden Don Kosto, Kont Pavlos’u çok benzediği Osmanlı’nın uç beylerinden Şahin Bey’in yerine geçirerek saraya yollar. Böylelikle İ..

Yok Oluş Orijinal Fragmanı 02:24

Yok Oluş Orijinal Fragmanı

Gerçekleşen anormal faaliyetlerden dolayı hükümet tarafından gizlice karantinaya alınan gizemli “Area X” bölgesi, onyıllardır kıtanın geri kalanından ayrıdır. Doğa, insan uygarlığının son izlerini de bölgeden silmiş duru..

Barry Seal Kaçakçı - American Made Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:54:59

Barry Seal Kaçakçı - American Made Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarır! Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar..

Aşk Acısı Nedir 03:07

Aşk Acısı Nedir

Aşk acısı, aşkın bitmesiyle başlamaz. Ayrılmanın da vahşi bir tadı var. #Aşk acısı, öznenin yitirilmesiyle başlar. Sevilen ulaşılmaz olur, yasaklanır, kaybolur. Son. Bitti. Finito. Aradığınız sevgiliye şu an ulaşılamıyor..

Siccin 2014 Türk Filmi İzle 1:29:41

Siccin 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Genç ve güzel bir kadın olan Öznur, kimsenin onaylamayacağı bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri kuzenine, yani teyzesinin oğlu olan Kudret’e aşıktır. Öznur ne yapar eder, Kudret'i beraber olmay..

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle 1:50:01

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle

Konusu : Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat'ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu ..

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap 06:28

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap

Ünlü türkücü Alişan, sevgilisi Buse Varol’la birlikte Beyoğlu’nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Aşklarını doludizgin yaşayan ikili, 2018 için evlilik sinyali verdi. Alişan ve Buse Varol çifti, birlikte rol aldıkları Dos..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı 00:47

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı yayında! Kalp krizi geçiren Azmi ölümle burun buruna geliyor! Hıçkırık 4. Bölüm, 4 Ocak Perşembe günü saat 15.00'da Kanal'de! Azmi’nin kalbi durma noktasına gelir. İlhami’nin müdahalesi ile ka..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı'nın başı büyük bir belaya giriyor; onu kurtaran yine Ferhat oluyor! Aslı'yı ortadan kaldırmak isteyen Namık Emirhan, eski defterleri açar. Aslı'nın mahkemelik olduğu bi..

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:50

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Akademi Ödülü sahibi Martin McDonagh'ın kara mizah türündeki filmi Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan..

Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:03:18

Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı yayında! Namık için ölüm vakti geldi mi? Aslı'nın Ferhat'tan sakladığı sır ne? Namık silahla vurularak yere yığılmıştır. Namık o haldeyken ilk kontrolü Aslı yapar ve sessizlik o an baş..

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle 1:44:07

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Farklı milletlerden olan bir kadın ile bir adamın yaşadığı aşk hikâyesi konu edilir. Nadya babasıyla yaptığı uçak yolculuğunda bir kalp krizi geçirir. Uçak acil olarak İstanbul’a iniş yapar. Babası Nadya’yı ted..

Domates Konserve Tarifi 07:28

Domates Konserve Tarifi

Domates konservesi tarifi Bu tariften ortalama kavonozun büyüklügüne kücüklügüne göre 15 20 tane kavonoz cikar. Malzemeler 15 kilo domates (not.annem her zaman yerli domates ve bursa domatesini karistirarak yapar.Cok le..

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ekip, intikam almak için Suriye'den İstanbul'a gelen Vecdi'nin peşinde! Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Rıza Baba, Seli..

Gerçek Tiramisu Tarifi 03:03

Gerçek Tiramisu Tarifi

1.Karıştırma kabımızı içinde su kaynayan bir tencereye yerleştirelim. 2.6 adet yumurta sarısını karıştırma kabımıza alalım ve çırpalım. 3.1 su bardağından 2 parmak fazla şekeri ve 2 yemek kaşığı sütü ilave edelim. 4.Şeke..

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı 02:32

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:55

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

Kızım ve Ben Fragman 01:41

Kızım ve Ben Fragman

Hayalini kurduğu polis akademisine giren ve birincilikle mezun olan Doruk, zengin bir ailenin tek çocuğudur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'a aşık olur ve evlenirler. Fakat kızları Zeynep'in doğumundan bir süre ..

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle 2:21:25

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm özeti: Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karş..

Türk Suşisi 11:13

Türk Suşisi

1 kutu ton balığı 1 dilim kavun 1 avuç kaju fıstığı 3-4 dal Taze kişniş Bal Susam Tatlı - acı sos Soya sosu Bu tarifin en can alıcı öğesi yufka. Makinede açılmış, büyük yufka olmamalı. Taze ve el ile açılmış, mümkünse ..

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta 09:45

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta

1 adet açma 5 dilim pastırma 3 yaprak Yedikule marulu ½ tatlı kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke Hollandez sos için; 2 çorba kaşığı, 50 gr tereyağı 1 tutam tuz 1 tatlı kaşığı sirke 1 adet yumurta sarısı Küçük bir sos..

Can Feda Orijinal Fragmanı 02:18

Can Feda Orijinal Fragmanı

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, TAFF Pictures ve BRK'S Productions ortak yapımı olan Can Feda'da bir araya geliyor. Film Türk ordusunun sınır ötesindeki mücadelesini görkemli bir yapımla gözler önüne seriyor. M. Çağatay T..

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi 10:43

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi

Yassi(taş kadayif) tarifi Malzemeler 2 su bardagi un 1 su bardagi irmik 1 tatli kasigi kuru maya 1 tatli kasigi seker cay kasiginin ucuyla tuz Yaklasik 2 yada 2 bucuk su bardagi ilik su(bende 2 su bardagi gitti ama sizde..