#Hangi burç nasıl stolk yapar

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

İçi Şeker Dolu Oyuncaklarla Çocukların İmtihanı 03:39

İçi Şeker Dolu Oyuncaklarla Çocukların İmtihanı

Genellikle doğum günlerinde parti havasını coşturmak istendiğinde ortaya çıkan bu eğlenceli gibi görünen oyun bakın çocuklarını nasıl sinir hastası ediyor. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
100 Liralık Camiye Yardım Parasını Tırtıklayan Adam 00:26

100 Liralık Camiye Yardım Parasını Tırtıklayan Adam

Adana'da gerçekleşen bu olayda, para toplamakla görevli adamın, yardım amacıyla bırakılan 100 TL'yi nasıl cebe indirdiğini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 48. Bölüm 2. Fragmanı 00:50

Fazilet Hanım ve Kızları 48. Bölüm 2. Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi 06:17

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 baş Mor lahana, 1 yemek kaşığı tuz, 1 su bardağı sirke, Oda sıcaklığında içme suyu. Mor lahana turşusu, mor lahana turşusu nasıl yapılır, mor lahana turşusu tarifi, mor lahana turşusunun tarifi, mor lahana ..

Kalbi Duran Kuş Kalp Masajı İle Hayata Geri Döndü 00:36

Kalbi Duran Kuş Kalp Masajı İle Hayata Geri Döndü

ABD'nin Maryland eyaletinde yaşayan kadın kuşun kalp atışlarının yavaşlaması ve bir süre sonra nefesinin kesilmesi üzerine kalp masajı yapmaya başlamış. Kalp masajının nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgi sahibi ola..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı  Pratik Limonata Tarifi 02:26

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı Pratik Limonata Tarifi

Şimdi gelelim kolay limonata nasıl yapılır? 1. Bir gece önceden derin dondurucuya kaldırdığımız 1 adet portakal ve 1 adet limon dilimlere ayrılır. 2. Derin dondurucudan aldıktan 10 dk sonra rahatlıkla dilimleyebilirsini..

Sirkeli Kurabiye Tarifi 03:38

Sirkeli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 125 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı Sirke (çeşidi fark etmez), 3 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı ..

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Sınırın Ötesinde De Hainlerin Tepesine İndik 01:29

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Sınırın Ötesinde De Hainlerin Tepesine İndi

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Nasıl içeride inlerine girdiysek sınırın ötesinde de hainlerin tepesine indik. 16 yılda karşılaştığımız zorlukların hepsini irade, erdem, cesaret ve dik duruşla üstesinden geldik. dedi...

TV'De Yok Murat'ın Oyun Motivasyonu Kazan Ya Da Kaybet 79. Bölüm Survivor 2018 01:35

TV'De Yok Murat'ın Oyun Motivasyonu Kazan Ya Da Kaybet 79. Bölüm Survi

Survivor'da tarihi 'Türkiye Ödülü' öncesi düşüncelerini paylaşan Gönüllüler yarışmacısı Murat Ceylan, oyuna nasıl motive olduğunu anlattı...

  • BETA tarafından
  • 535 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hipnoz Etkili İzlemesi Anlamsızca Tatmin Edici Olan Siyah Nokta Temizleme İşlemi 07:25

Hipnoz Etkili İzlemesi Anlamsızca Tatmin Edici Olan Siyah Nokta Temizl

7,5 dakika boyunca siyah nokta temizleyen doktordan izlemeyi sevenlere hipnoz etkili harika bir video. İzlerken dakikaların nasıl geçtiğini anlamayacaksınız...

  • JET TV tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 49. Bölüm Fragmanı 00:38

Fazilet Hanım ve Kızları 49. Bölüm Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Gaga Bulut'tan Hande Erçel Dansı 01:15

Gaga Bulut'tan Hande Erçel Dansı

Bir reklam filmi için dans eden Hande Erçel yerden yere vuruldu. Bakalım Bulut bunu nasıl yorumlamış...

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi 02:14

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi

Nefis bir kıymalı ve tel şehriyeli çorba tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı da oldukça kolaydır. Yemek öncesi lezzetli bir çorba için güzel bir seçim olacaktır. Kıymalı tel şehriye çorbası tarifi nasıl yapılı..

Kabak Sandal Tarifi 04:40

Kabak Sandal Tarifi

Müthiş bir lezzet olan kabak sandal tarifi yemeği ile sofralarınız güzelleşsin damaklarınız tadlansın. Kabak hafifliği ve kıyma harcı lezzeti ile beşamel soslu kaşarlı nefis bir yemek tarifi. Mutlaka deneyin. Kabak sand..

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi 03:31

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için tek porsiyonluk revani tatlısı tarifi videosu hazıladık. Ayrıca ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak bir ramazan tatlısı dır revani. Yapımı da oldukça kolaydır. Evde hızlı..

Sebile Ölmez - Son Moda Toka Ve Choker Tasma Alışverişi Ve Evde Choker (Tasma Kolye) Yapımı 09:33

Sebile Ölmez - Son Moda Toka Ve Choker Tasma Alışverişi Ve Evde Choker

Aynı zamanda son zamanlarda hemen heryerde gördüğünüz choker yani tasma kolyeleri evde para harcamadan kolayca nasıl yapabileceğinize dair de örnekler verdim. Ürünleri aldığım linkleri aşağıda bulabilirsiniz. Sizlere lin..

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi  Köfte Tarifleri 01:30

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi Köfte Tarifleri

Gelelim fırında köfte nasıl yapılır? 1.400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, yarım su bardağı haşlanmış doğranmış ıspanak, 1 adet yumurta, 2 yemek kaşığı galeta unu, Tuz, karabiber, pulbiber güzelce yoğrulur. 2.Yağla..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Teknoloji ve Yeni Jenerasyon (Nazlı Senem) 00:54

Teknoloji ve Yeni Jenerasyon (Nazlı Senem)

Teknoloji e güzel şey tabi Onu nasıl kullandığın da önemli Herkesin elinde birer telefon İletişim ne demek unuttu yeni jenerasyon..

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 49. Bölüm 2. Fragmanı 00:43

Fazilet Hanım ve Kızları 49. Bölüm 2. Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Cocostar Pasta Tarifi  Pasta Tarifleri 04:23

Cocostar Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Hindistan cevizi ile yapılan cocostar pasta tarifi videosu hazıladık sizler için. Peki cocostar pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir diye merak ediyorsanız buyrun, tüm cevaplar bu video da bulunmaktadır..

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 01:58

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kategorimize nefis bir kurabiye tarifi daha ilave ettik. Tahinli kurabiye tarifi videosu ile evde kolay ve hızlı bir kurabiye yapabilirsiniz. Lezzeti yerinde ve ağızda dağılan nefis tahinli kurabiye ay..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle 1:30:18

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, çocuklarını birer birer kaybeden bir babanın öyküsü anlatılır. Ali Rıza Bey, emekli olduktan sonra beş çocuğuyla beraber İstanbul’a yerleşir. Eskiden öğrencisi olan Muzaffer Bey’in yanında bir iş bulara..