#Hangi burç nasıl stolk yapar

Şakşuka Tarifi - Meze Tarifleri 03:14

Şakşuka Tarifi - Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere özel şakşuka tarifi videosu hazırladık. Özel günlerinizde ve yemeklerinizin yanında nefis patlıcanlı meze evde kolayca yapabilirisiniz. Şakşuka nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri tüm ayrınt..

Merve Özkaynak Evde Profesyonel Cilt Bakımı 17:31

Merve Özkaynak Evde Profesyonel Cilt Bakımı

Bu videomda derinlemesine cilt bakımımı nasıl yaptığımdan bahsettim ve uygulamalı olarak gösterdim. Umarım keyifle izlersiniz! Bahsettiğim ürüne buradan ulaşabilirsiniz:..

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi 06:45

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Yapın 03:33

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Ya

1 kg kıyma 2 çay kaşığı kadar pul biber Yarım çay kaşığı karabiber Biraz kekik isteye göre kimyon da ilave edebilirsiniz 1 yemek kaşığı dolu tatlı toz kırmızı Ve tuz Evde kolay şiş kebap nasıl yapılır Kıymanın üzerin..

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi 07:10

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi

Ramazan yaklaşıyor, Ramazan geldi, iftara ne pişirsek, misafirleri nasıl ağırlasak derken bayram geldi bile. Şimdi bayram tatlısını düşünme zamanı. Bazılarınız hafta sonunda hazırladı bile belki de tatlısını. Benim sözüm..

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:07

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için içinde parça parça bulunan damla çikolatalı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kıvamı ile damla çikolatalı kurabiyemiz nefis bir tad, mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Ay..

Özüm Sabay Pratik Kusursuz French Oje Sürme Taktiklerim  French Manicure 06:16

Özüm Sabay Pratik Kusursuz French Oje Sürme Taktiklerim French Manic

French oje bir çoğumuzun favorisi olsa da kendi başımıza yapamayabiliyoruz. Bu videoda sizlere 3 pratik yöntemle kusursuz french yapabilmeyi gösteriyorum. Siz nasıl sürüyorsunuz? Yorum olarak aşağıda benimle paylaşınn! ..

Dünyanın En Hızlı Çalışanları - Kimse Onları Geçemez 04:01

Dünyanın En Hızlı Çalışanları - Kimse Onları Geçemez

Hambala helal olsun onları nasıl eliyle atıp da denk getirdi. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hindistan'da İnek Olmak 01:59

Hindistan'da İnek Olmak

Merhabalar Bugün yine çarşıyı dolaştım. Sokaklar Okadar kirliki anlatamam. hindistan'dan gelen bir gelenek mi acaba bilemiyorum. Acaba türkiyemiz böyle olsaydı nasıl olurdu. bununla ilgili yorumlarınızı bekliyorum...

Fırında Etli Türlü Tarifi 02:26

Fırında Etli Türlü Tarifi

Etli yemek tarifleri serimize bugün nefis bir lezzet olan fırında etli türlü tarifi videosu ile devam ediyoruz. Sebze ve etin tadına ayrı ayrı varacağınız nefis bir yemek, mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. ÜStelik yap..

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 04:05

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir karamelli tart kek tarifi videosu hazırladık. Tadı gerçekten denemeye değer. Kakaolu keki, üzerinde karamel sosu ve en üstünde de çikolatası ile tam bir lezzet bombası. Üstelik yapım..

Çikolatalı Sufle Tarifi 02:27

Çikolatalı Sufle Tarifi

Bugün sizler için çikolatalı sufle tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve çikolatalı sufle nasıl yapılır.Kolaylıkla öğrenin. Malzemeler 2 yemek kaşığı şeker 80gr bitter çikolata 2 adet yumurta 50gr tereyağı Tepeleme 1 y..

Denemeyen Kalmasın Sadece 2 Malzemeli Çok Hafif İncir Uyutması Tarifi 04:21

Denemeyen Kalmasın Sadece 2 Malzemeli Çok Hafif İncir Uyutması Tarifi

Not: Ben şeker kullanmadım isteyen 2 yemek kaşığı şeker kulanabilir :) Yoğurt mayalar gibi yapılan bir tariftir :) İncir uyutması Tarifi 16 adet kuru incir 1 lt süt İncir uyutması Nasıl Yapılır İncirlerin üzeri..

Kalıp Kullanmadan Şekli Şahane Tadı Efsane Kurabiye Tarifi İncili Kurabiye  Kurabiye Tarifleri 07:41

Kalıp Kullanmadan Şekli Şahane Tadı Efsane Kurabiye Tarifi İncili Kura

İncili Çiçek kurabiye için malzemeler 250 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı nişasta 1 paket şekerli vanilin Alabildiği kadar un (4,5 su bardağı kad..

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri 04:13

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri

Tavuk eti ile yapılan kağıt kebabı tarifi videosu etli yemek tarifleri sevenler için nefis bir seçim olabilir. Yapımı da oldukça pratik ve fazla bulaşık çıkmadan hızlıca yapabilirsiniz. Kağıt kebabı nasıl yapılır ve tam..

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü! 01:51

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki mitingine katılan ve şehit yakını olduğunu söyleyen vatandaş, Bu bayrak uğruna şehitler verdik. Saray'dan önce terör sorununu nasıl çözeceği..

Enfes Patates Kroket Tarifi 04:35

Enfes Patates Kroket Tarifi

6 adet orta boy patates ( 500-600 gr ) 3 adet yumurtanın sarısı 75 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber ve tuz Kroketleri Bulamak için Küçük bir kase un Yukarda yazan 3 adet yumurt..

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi  Kolay Çizkek Tarifi 03:51

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi K

Oreolu Çizkekin Alt Tabanı için 2 paket oreo 308 gr veya betibör bisküvi 100 gr tereyağı Cheesecake ( Çizkek’in ) Kreması için 4 su bardağı süt veya yarısını krema olarak kullanabilirsiniz, 4 tepeleme yemek kaşığ..

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı  Nevzine Tatlısı Yapılır 04:22

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı Nevzine Tatlısı Yapılır

Nevzine tatlısının hamuru için 125 gr oda ısısında bekletilmiş tereyağ 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı tahin 1 su bardağı çekilmiş ceviz 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 3 su bardağı..

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri 05:36

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri

Kayseri yağlama tarifi nefis bir lezzet. Kat kat hamur arasında kıymalı harcı ile et ve hamuru bir arada yemek tarifleri sevenler için nefis bir tercih olacaktır. Mutlaka denemelisiniz, yapımı da oldukça kolay dır. Kays..

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 02:37

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Pilavlı yemek tarifleri sevenlere özel mantarlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile hızlı bir şekilde yapılabilen bu nefis yemeğimizin lezzeti inanılmaz, mutlaka yapmanızı tavsiye ediyoruz. Mantarlı ..

Duygu Özaslan Ekim Sohbetleri Oje Kullandığım Ürünler Diziler 13:49

Duygu Özaslan Ekim Sohbetleri Oje Kullandığım Ürünler Diziler

Ayın en sevdiğim zamanı! Bu ayki sohbetimde sıkça sorduğunuz simli ojeyi ve nasıl daha kolay çıkarabileceğinizi de anlattım. Çok güzel dizi önerilerim var. Bilgi kutucuğunun devamında dizileri bulabilirsiniz????..

Duygu Özaslan Tıraş Zararlı Mı Tüyleri Kalınlaştırır Mı Gillette Venus İle 02:27

Duygu Özaslan Tıraş Zararlı Mı Tüyleri Kalınlaştırır Mı Gillette Venus

Gillette Venüs Breeze’ nin dijital reklam filminde yer aldım ve de sizin için #PürüzsüzGerçekler’i açıkladım. Kolayca tüylerimden nasıl kurtulduğumu ve tıraşla ilgili doğru bildiğimiz yanlışları anlatıp birkaç tüyoyu da ..

15 Dakikada Tencerede Muhteşem Yumuşaklıkta Ispanaklı Fincan Kek Tarifi, Ispanaklı Köstebek Pasta 10:03

15 Dakikada Tencerede Muhteşem Yumuşaklıkta Ispanaklı Fincan Kek Tarif

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı ıspanak püresi 1,5 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 adet portakal ???? kabuğu rendesi..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapalı Pizzacıklar Domatesli Pişi 05:54

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapa

1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çorba kaşığı tuz ( çok dolu olmasın.) 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta Alabildiği kadar un İç m..

Duygu Özaslan Slytherin Makyajı 13:22

Duygu Özaslan Slytherin Makyajı

Harry Potter binalarından Ravenclaw, Hufflepuff ve Gryffindor için makyaj videoları yüklemiştim. Tabii ki en iyisi en sonda! Hayalî balomda bir Slytherin öğrencisi olsaydı makyajı nasıl olurdu göstermeye çalıştım. İyi se..