#Hangi pozisyonda yatmalı

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Müslüm Gürses - Ceza 06:01

Müslüm Gürses - Ceza

Müslüm Gürses - Ceza Dinle Şarkı Sözleri : Yağmurlu bir günde doğdum anamdan Gökler ağlıyormuş ben doğdum diye Doğarken günahkar olur mu insan Ömrüme verilen bu ceza niye Ne yaptım allahım dertli doğacak Sevipte ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadroca Hamamı Hakeden Futbol Takımı 00:14

Kadroca Hamamı Hakeden Futbol Takımı

Hangi ligden olduğunu bilmediğimiz pozisyonda penaltı kullanan futbolcuyumu desek diğer futbolcuları mı desek bilemedik enteresan pozisyonu seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Hazal Filiz Küçükköse Ben Burak Özçivit Gibi Yapmam 02:49

Hazal Filiz Küçükköse Ben Burak Özçivit Gibi Yapmam

Hazal Filiz Küçükköse Hangi Proje İle Ekranlara Dönecek? Rol Arkadaşı Burak Özçivit'in Hangi Davranışını Onaylamıyor? Alp Güler İle İlişkisi Nasıl Gidiyor?..

  • BETA tarafından
  • 161 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fısıltı - Hemsaye 02:51

Fısıltı - Hemsaye

sözler Hangi çiçekten çalıntıdır huyun, Hangi ırmağın peşinde kaybolur güzün? Çok yürüsem ormanında bulur muyum? Hangi ceylanın gözünde saklıdır yüzün? Sır bu çığlığın fısıltısındad..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura 02:55

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura

Soluma Vura Vura şarkı sözleri ile Soluma Vura Vura İçimizi Çürütür Baba Doldur Bu Dert Bizi Büyütür Ne İştir Söyle Ne İçtin Gidenmi Baba Değişti Sür Gözüm Arkada Yollarda O Şimdi Hangi Kolla..

Silkeborg Menajerinden Harika Top Kontrolü 00:19

Silkeborg Menajerinden Harika Top Kontrolü

Futbol topu onların ayaklarında bir başka güzel oluyor. Bir de yüksek seviyedeki top teknikleri yok mu? Bu pozisyonda top kontrolleri ile akılda kalan silkeborg menejeri Peter Sørensen taraftarın beğenisini topladı...

  • Ömer tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jose Mourinho Ve Antonio Conte Kapışması 00:37

Jose Mourinho Ve Antonio Conte Kapışması

FA Cup çeyrek final maçında Chelsea sahasında Manchester United'ı 1-0 yenerek yarı finale yükseldi ve Tottenham Hotspur ile eşleşti. Maçın içinde bir pozisyonda hakeme itiraz eden Conte, bir anda Mourinho ile burun burun..

  • PITIRCIK tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı 00:45

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı

Premier League'in 22. haftasında Tottenham ile Sunderland arasında oynanan mücadelede çalınan ofsayt kararı, bir anda İngiltere'de gündeme oturdu ve beraberinde sert eleştirileri getirdi. White Hart Lane'de oynanan karşı..

Futbol Tarihinin En Şanssız Futbolcusu İzle 05:26

Futbol Tarihinin En Şanssız Futbolcusu İzle

Avustralya ekiplerinden Central Coast Mariners forması giyen defans oyuncusu Storm Roux, Melbourne Heart ile oynanan maçta 1 pozisyonda 3 yerinden birden sakatlandı. Melbourne atağında topun önüne atlayan Roux'un ayağı k..

Böyle Defans Oyuncusu Düşman Başına İzle 00:32

Böyle Defans Oyuncusu Düşman Başına İzle

Ukrayna 2. Ligi'nde Obolon-Brovar'ın Bukovyna'yı ağırladığı karşılaşmada atılan gol şike tartışmalarına yol açtı. Ligde 10. sırada bulunan Obolon-Brovar, 13. sıradaki Bukovyna 1-0'lık skorla yenerken, Bukovyna'nın savunm..

Topu Her Atışında 12 den Vuran Hanım Abla 01:00

Topu Her Atışında 12 den Vuran Hanım Abla

Her pozisyonda topu deliklerden geçiren kaslı ablamızın izliyoruz arkadaşlar. Keyifli seyirler efendim......

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güneş'ten Çok Net Transfer Mesajı! 03:20

Güneş'ten Çok Net Transfer Mesajı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, transfer konusunda önemli açıklamalar yaptı. Önceliklerinin forvet ve stoper transferi olduğunu belirten Güneş Forvette kesinlikle şart, stoperle ilgili düşüncemi de söyledim. İki ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Valbuena Hata Yapmadı! 00:41

Valbuena Hata Yapmadı!

Fenerbahçe, 84. dakikada yaşanan bu pozisyonda penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına geçen Valbuena da skora dengeyi getiren gole imza attı...

  • OFSAYT tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı! 00:45

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı!

Premier League'in 22. haftasında Tottenham ile Sunderland arasında oynanan mücadelede çalınan ofsayt kararı, bir anda İngiltere'de gündeme oturdu ve beraberinde sert eleştirileri getirdi. White Hart Lane'de oynanan karşı..

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. 02:05

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihl

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump'ın yönetim kadrosunda kilit noktalar için yaptığı tercihler tartışma konusu oldu. ..

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Kendi Kendine Dirsek Atmak (Futbol İçerir) 00:45

Kendi Kendine Dirsek Atmak (Futbol İçerir)

Ekvador-Şili maçında Şilili futbolcu Carrasco kendine dirsek attı. Bir pozisyonda Ekvadorlu Sudamericano ile ikili mücadeleye giren Carrasco rakibin kolundan tuttu, kaldırdı ve kendi suratına dirsek attı. Carrasco kendin..

  • JET TV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üst Üste 4 Şut Kurtaran Spartalı Kaleci İnanılmazı Başardı! 00:44

Üst Üste 4 Şut Kurtaran Spartalı Kaleci İnanılmazı Başardı!

Hollanda Ligi'nde ADO Den Haag ile Sparta Rotterdam arasında oynanan karşılaşmanın 54. dakikasında Spartalı kaleci Roy Kortsmit bir pozisyonda ceza sahası içerisinde üst üste yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurdu!..

Ronaldo İnanılmazı Başardı Bu Gol Nasıl Kaçar 00:43

Ronaldo İnanılmazı Başardı Bu Gol Nasıl Kaçar

Getafe karşısında Real Madrid Ronaldo ile gole çok yaklaştı ancak Portekizli yıldız bu pozisyonda topu filelerle buluşturamadı...

Rakibi Suratını Dağıttı, Hakem Kart Vermedi 00:38

Rakibi Suratını Dağıttı, Hakem Kart Vermedi

Nacional ve Independiente takımları arasından oynanan maçta Independiente formalı Fernando Amorebieta, karşı karşıya geldiği rakibinden aldığı dirsek darbesiyle kanlar içinde kaldı. Bu pozisyonda kart göstermeyen hakeme ..