#Hangi pozisyonda yatmalı

Çocukların Oturma Şekillerinin Verdiği Zararlar 03:36

Çocukların Oturma Şekillerinin Verdiği Zararlar

Bu Pozisyonda Bir Çocuk Görürseniz Çok Geç Olmadan Onu Durdurmamız Gerek İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilgisayar Başında Çalışanlar Duruş Bozukluklarını Önlemek İçin Neler Yapabilir 00:54

Bilgisayar Başında Çalışanlar Duruş Bozukluklarını Önlemek İçin Neler

Bilgisayar başında uzun saatler çalışmak zorunda olan kişiler mutlaka 30 dakikada bir ara vermeli. Bu aralarda küçük egzersizler ve ofis içi yürüyüşler yapılabilir. Aynı pozisyonda saatlerce kalmak kasın gevşeme yeteneği..

  • NABIZ tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET) 03:56

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET)

El Clasico'da Real Madrid, kaptanıyla son dakikada geri döndü ve 1-1'le Camp Nou'dan istediğini alarak dönen takım oldu. Camp Nou'daki karşılaşma iki taraf için de gergin başladı. İlk 15 dakikada Real Madrid daha etkil..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017) 03:12

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası'nda son hafta heyecanı yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Fenerbahçe evinde Amedspor' ağırladı. Gruptan 2. olarak çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, kupadan elenen Amed Sportirf'i yenerek ta..

  • Ömer tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esprisine Gülünmeyen Şenol Güneş 00:42

Esprisine Gülünmeyen Şenol Güneş

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan dev derbi 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi ancak maça damga vuran pozisyonda Medel vardı. Karşılaşmanın 54. dakikasında Fernandao'nun topunu çıkaran Fabri'nin ceza alanı dı..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Sadece 2 Dakikada Çok Etkili Yüz Germe Egzersizi 00:34

Sadece 2 Dakikada Çok Etkili Yüz Germe Egzersizi

Videodaki hareketin yaninda sunu da yapmanizi tavsiye ederim yanaklar icin , elmacik kemiklerini iki elinle iki yana cekip gerin elinin yarisi sakaklarini cekerken parmaklarinin uclari da alnini gersin ... ve elmacik kem..

  • Kadınca tarafından
  • 5.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İki Araba Yanına İki Teker Üzerinde Park Etmek 00:30

İki Araba Yanına İki Teker Üzerinde Park Etmek

Görüntüde park edecek yer bulamayan adam dar alana arabasını duvardan destek alır pozisyonda iki teker üzerinde park ediyor..

  • JET TV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı 03:28

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı

Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kaybını kullanamadı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı kırmızılılar 3. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray'ı..

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 07:30

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Atletico tur kapısını araladı: 2-4 Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Leverkusen'i deplasmanda 4-2 yenen Atletico Madrid, rövanş için avantaj elde etti. Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf, ev sahibi Leverkusen old..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ 03:25

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ

M.S. Fenerbahçe kendi evinde 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu! 90'GOL! Maçı 3-1 yapan gol 90+1'de Van Persie'den geldi! 90'Akhisar hücumunda Fenerbahçeli Hasan Ali yerde kaldı. Pozisyonda iki Akhisarlı arasından Volk..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Osmanlıspor   Göztepe  0-2 (özet) 03:06

Osmanlıspor Göztepe 0-2 (özet)

Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 yendi ve milli aradan galibiyet ile dönmüş oldu. Osmanlıspor karşılaşmanın 5. dakikasında Serdar Gürler ile gole çok aklaştı. Umar Aminu'nun şık pasıyla c..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayakta Kalıp Kazandık 01:22

Ayakta Kalıp Kazandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bütün olumsuzluklara rağmen ayakta kalıp maçı kazanmanın, oyuncuların kazanma hırsının ön planda olduğunu gösterdiğini söyledi. Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karab..

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu 01:48

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu

Trabzonspor'da Teleset Mobilya Akhisar mücadelesi öncesinde Ersun Yanal orta saha haricinde kadrosunu belirledi. Savunmanın önünde forma giyen Juraj Kucka, Ogenye Onazi ve Okay Yokuşlu'nun sakatlıkları nedeniyle forma g..

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı 01:28

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı

Sağ partilerin güçlenerek çıktığı Avusturya genel seçimlerinde, Yeşiller sandık çıkışı anketlerine göre yaklaşık yüzde 4 oranında oy alarak tarihinde ilk kez parlamento dışında kaldı. Avusturya’da genel seçimler Sebas..

Trabzonspor'da Çalımbay Kanunları Yürürlükte 01:10

Trabzonspor'da Çalımbay Kanunları Yürürlükte

Trabzonspor'da ilk antrenmanına çıkan Rıza Çalımbay bordo mavili takımda yepyeni bir sayfa açıyor. Antrenmandan önce oyuncularıyla toplantı gerçekleştiren Çalımbay Hepinizin kalitesini biliyorum. Çok iyi bir takımız, g..

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti 03:29

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı..

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Gokhan Tepe - Gelsen de Anlatsam 04:07

Gokhan Tepe - Gelsen de Anlatsam

Sol yanım söndü, yanmıyor artık Bayıldığım aşktan şehir zifiri karanlık Kayboldu herkes ne isim ne de bir adres Fakir bir hasret elimde şimdi senden emanet Oysa serin dallarımda yeşillerin vardı İklim hep bahardı b..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..