#Hangi yaşlarda boğmaca aşısı yapılmalıdır

Aşılama nasıl olacak 00:50

Aşılama nasıl olacak

ÇİN AŞISI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, AŞILAMADA İZLENECEK YOL HARİTASI DA BELLİ OLDU. AŞI OLMAK İSTEYEN ÖNCE RANDEVU ALACAK. YERLİ AŞI ÇALIŞMALARINDA İSE YÜZ GÜLDÜREN GELİŞMELER VAR....

Sağlıkçıların aşı mesaisi 02:20

Sağlıkçıların aşı mesaisi

BU SABAH 8'DEN İTİBAREN İSTANBUL'DA DA AŞI MESAİSİ BAŞLADI. KORONAYLA SAVAŞIN ÖN CEPHEDEKİ NEFERLERİ ''KORONAVAC'' AŞISI İÇİN TEK TEK KOLUNU SIVADI. MUTLULUKLA HEYECAN YAN YANAYDI...

Korona virüs ile mücadelede tarihi gün! Aşılama başladı 01:33

Korona virüs ile mücadelede tarihi gün! Aşılama başladı

Çin’den gelen Covid-19 aşısı sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlanırken, Ankara'da da ilk aşı bir sağlık çalışanına yapıldı...

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü 01:32

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü

GELİŞTİRDİKLERİ KORONAVİRÜS AŞISI İLE TÜRKİYE'NİN GURURU, TÜM DÜNYANIN DA UMUDU OLDU ONLAR. TÜRK BİLİM İNSANLARI PROFESÖR DOKTOR UĞUR ŞAHİN VE ÖZLEM TÜRECİ'DEN SÖZ EDİYORUZ. MERKEL'İN VELİAHTI, DEMOKRAT BİRLİK PARTİSİ'N..

Sağlık Çalışanlarına 2. Doz Aşı Başladı 03:24

Sağlık Çalışanlarına 2. Doz Aşı Başladı

Sağlık çalışanları ikinci doz koronavirüsü aşısı olmaya başladı. Pandemiden bu yana virüsle iç içe yaşayan, hastalarla direkt temas halinde olan doktorlar aşı ile ilgili düşüncelerini, TGRT Haber Muhabiri Özay Erad ile p..

Korona virüs aşıları Gazze Şeridi’ne ulaştı 00:41

Korona virüs aşıları Gazze Şeridi’ne ulaştı

İsrail tarafından Pazartesi günü Gazze Şeridi’ne giriş yapılmasına izin verilmeyen 2 bin korona virüs Sputnik V aşısı, bugün Gazze Şeridi’ne ulaştı...

Yoğun bakımlar doluyor! 01:38

Yoğun bakımlar doluyor!

PHİZER-BİONTECH AŞISI TÜRKİYE'YE GELDİ..GELDİ DE BİZE Mİ GELDİ DİYE SORAN SADE VATANDAŞIN SAYISI GİDEREK ARTARKEN..SON 4 AYIN EN YÜKSEK VAKA SAYISI DA AÇIKLANDI,, HASTANELERİN YOĞUN BAKIM YATAKLARI İSE DOLMAYA BAŞLADI. U..

Bergüzar Korel’in psikolojisi neden bozuldu 01:31

Bergüzar Korel’in psikolojisi neden bozuldu

Üçüncü kez annelik heyecanı yaşayan oyuncu Bergüzar Korel, corona virüs aşısı oldu. 38 yaşındaki oyuncu Çok yoruldum. Yoğun bakımdaki gebeler, şu an virüsün 3 katı daha yüksek bulaşıyor olması psikolojimi bitirdi! Unutm..

Aşı olmayan üç doktor virüs kurbanı! 01:45

Aşı olmayan üç doktor virüs kurbanı!

Corona virüs tedavisi gören Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı İlhami Atılgan ile Patoloji Uzmanı Murat Tad kurtarılamadı. İki doktorun ortak özelliği ise corona virüs aşısı olmamalarıydı...

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE 15:02

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE

Gökhan, İsyan'ın internete düşen versiyonunu herkese izletti! 24 Kasım O Ses Türkiye meyhanede isyan şarkısıyla Ahmet Parlak büyüledi! O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi programında jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz Almanya'..

  • PengoTV tarafından
  • 3.466 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Gokhan Tepe - Gelsen de Anlatsam 04:07

Gokhan Tepe - Gelsen de Anlatsam

Sol yanım söndü, yanmıyor artık Bayıldığım aşktan şehir zifiri karanlık Kayboldu herkes ne isim ne de bir adres Fakir bir hasret elimde şimdi senden emanet Oysa serin dallarımda yeşillerin vardı İklim hep bahardı b..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Dört Temel Vücut Tipi Ve Onlara Özel Sporlar 02:43

Dört Temel Vücut Tipi Ve Onlara Özel Sporlar

Vücut tipinize göre nasıl spor yapmalısınız! Hangi vücut tipi hangi sporu yapmalı?..

  • Kadınca tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tene Uygun Parfüm Seçimi Nasıl Yapılır 01:14

Tene Uygun Parfüm Seçimi Nasıl Yapılır

Hangi tene hangi kokular daha uyumlu olur.Videomuzdan bilgi sahibi olabilirsiniz.Umarım faydalı olmuştur.iyi seyirler dilerim.Kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana 04:08

Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana

Söz vermiştin bana Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın..

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video) 03:26

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video)

Söz - Müzik: Aydilge Düzenleme: Alen Konakoğlu Yönetmen: Murad Küçük Aşık olmak mı? Yoksa aşk olmak mı? Hangi dünya telaşı önler ki aşkı, ince sevdayı? Boş ver hangisi, gelmiş geçmişi, anda kalmak en iyisi Dinle beni Y..

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı 02:08

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, Oklar PKK'yı göste..

Burçlara Göre Parfüm Önerileri 05:02

Burçlara Göre Parfüm Önerileri

Hangi burçlar hangi parfümü tercih etmeli,videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlülerin Kullandigi Parfümler 01:50

Ünlülerin Kullandigi Parfümler

Hangi ünlü hangi parfümü kullanır,videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.363 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce