#Hangi zeka alanı hangi mesleğe

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

Hürriyet gazetesinde yer alan bir haber göre Fatih Belediyesi, Topkapı Sarayı’nın Sur-u Sultani içinde kalan hasbahçesinin bulunduğu alanda sit derecesini düşürmek için İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan Topkapı Sarayı'nın hasbahçe bölümüne kontrollü imar iddiası Geçtiğimiz aylarda denize doğru kayma tehlikesi altında olduğu ortaya çıkan Topkapı Sarayı bu kez imara açılma teh..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink 03:44

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink

Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink Give it to me I'm worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it Give it to me I’m worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it ..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Amcama Bakın Hele 00:39

Mehmet Amcama Bakın Hele

Amca bu yaşta bu akıl ,zeka valla süper ya..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

koronavirüs' de | Doktorların DANSI | Seni Deyirler 01:56

koronavirüs' de | Doktorların DANSI | Seni Deyirler

coronavirus koronavirüs haritası koronavirüsü coronavirus nedir koronavirüs son durum koronavirüs aşısı koronavirüs belirtileri koronavirüs son durum türkiye koronavirüs türkiye koronavirüs son dakika koronavirüs bilim k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüse | Karşı Tek Çare | KOP KOP 01:24

Koronavirüse | Karşı Tek Çare | KOP KOP

coronavirus koronavirüs haritası koronavirüsü coronavirus nedir koronavirüs son durum koronavirüs aşısı koronavirüs belirtileri koronavirüs son durum türkiye koronavirüs türkiye koronavirüs son dakika koronavirüs bilim k..

Mhp'li Vekilden Sert Tepki 00:52

Mhp'li Vekilden Sert Tepki

Mhp'li Vekilden Sert Tepki Mhp'li vekil; Ak Parti İl Başkanının Protokolde Ön Sırada Oturmasına Tepki Göstererek Alanı Terk Etti..

İki Mevsim Yaşanan Sivasspor - Eskişehirspor Maçı (26 Kasım 2016) 00:42

İki Mevsim Yaşanan Sivasspor - Eskişehirspor Maçı (26 Kasım 2016)

Lig mücadelesinde Sivasspor'un kale ve yarı alanı kırağı kaplı zeminde oynanırken, Eskişehirspor yarı alanı günlük güneşlik...

  • Cowboy tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi 02:27

Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi

İzmir'deki Selçuk-Torbalı İZBAN hattı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, vatandaşların 'Recep Tayyip Erdoğan' diye tezahürat etmesine sinirlendi, konuşmasının sonunda alanı terk etti. Başbakan Yıldı..

Hande Yener - Havaalanı ( Official Video ) 03:42

Hande Yener - Havaalanı ( Official Video )

Haha haha haha haha Haha haha haha haha Uçak gemi tren bir araba farketmez Bu yolu hiç dert etmez Kalbim kalbim Küçük ya da büyük Bir bavul hiç farketmez Anıları dert etmez Sildim sildim Tam şu anda çıkmalıyım ..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Şebnem Dinçgörün Muhteşem Evi 00:47

Şebnem Dinçgörün Muhteşem Evi

Şebnem Dinçgör’ün orman manzaralı Çubuklu Vadi’deki evinden içeri giriyoruz. 550 m2’lik üç katlı önü havuzlu, içi asansörlü villanın giriş katında içinde yemek odası olan ve kış bahçesine geçiş sağlayan büyük ve aydınlık..

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla Beylikdüzü’nü Salladı 04:37

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı

Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları, ünlü sanatçı Sıla’nın 100 bin kişiye hitap ettiği muhteşem konser ile final yaptı. Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları Sıla konseriyle son buldu. Cumhuriyet Caddesi ..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Trabzonspor'dan İki Gollü  Prova 04:18

Trabzonspor'dan İki Gollü Prova

Trabzonspor, Süper Lig’e verilen milli arada El Sadd ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Katar'ın başkenti Doha'da oynanan ve beIN SPORTS'tan naklen yayınlanan karşılaşmada Fırtına'nın gollerini 34. dakikada Fabian..

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds Meet The Scorcher Trailer PS4 02:16

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds Meet The Scorcher Trailer PS4

Pre-order to get an exclusive Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds avatar. PS Plus Members get 25% discounted price. Beyond the northern mountains, the borderlands of the Banuk tribe challenge all who dare enter to ..

  • BETA tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce