#Hanİ

Batesmotelpro - Cinnet 02:20

Batesmotelpro - Cinnet

Batesmotelpro'nun Hani Çarşamba günü her şey yoluna girecekti? serisine ara verip, İstanbul yaşattıklarını, hissettirdiklerini anlatan bir şarkı yapmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sese Doğru Giden Sevimli Köpek 00:16

Sese Doğru Giden Sevimli Köpek

Hani bazı videolar vardır tekrar tekrar müptezel gibi izlersiniz ya? İşte bu da öyle bir şey. Defalarca izleyip ekranı ısıra bilirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler 04:42

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler

Bir duamız vardı tanrıdan bizim Ayrılmasın diye birleşen allerimiz Hayaller kurardık gelecek için Hani ölümsüzdü yüce sevgimiz Her gecenin sabahında başımyine döner döner Getirmiyor seni bana Kısa kalıyor geceler ge..

Ürdün'de Protestolar Başbakanın İstifasını Getirdi 01:23

Ürdün'de Protestolar Başbakanın İstifasını Getirdi

Ürdün Başbakanı Hani el-Mulki, tartışmalı vergi yasasına karşı düzenlenen yoğun protestoların ardından istifa etti...

Filistinli Rezzan'ın Annesi: Nerede İnsan Hakları? 00:36

Filistinli Rezzan'ın Annesi: Nerede İnsan Hakları?

İsrail keskin nişancıları tarafından Gazze sınırında Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek olmak için gönüllü olarak görev yaparken iftar vakti şehit edilen 21 yaşındaki Filistinli hemşire Rezzan en-Neccar'ın annesi, İnsan ha..

Aşk Uzaklardan Geldi 04:42

Aşk Uzaklardan Geldi

Hani aşkın dini ya da dili olmaz denir ya, işte bunu geçekleştiren ünlüler kim biliyor musunuz?... Hangi dizi oyuncusu Kongolu eşiyle dillere destan bir aşkla evlenip mutlu bir yuva kurdu? Ya da aşkı uğruna işini v..

  • BETA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım 04:09

Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım

Gözlerimde bin bir ümit bakıyorum uzaklara Sanki bana uçuyorsun dalıyorum hayallere Nerede bahçeler nerede sahiller Hani buluşmalar nerde yemiler Ben şimdi bu yerlerde sensiz kalmışım Bulutlar habercim yağmur gözya..

Gurbette Ömrüm Geçecek - Eser Eyüboğlu 04:01

Gurbette Ömrüm Geçecek - Eser Eyüboğlu

Gurbette Ömrüm Geçecek - Eser Eyüboğlu Dinle Gurbette Ömrüm Geçecek Bir Daracık Yerim De Yok Oturup Derdim Dökecek Bir Vefalı Yarim De Yok Aman Aman,Aman Aman Aman Aman,Aman Aman Bir Vefalı Yarimde Yok Dünya Derler..

Çakma Mr. Bean'in Rol Performansı 05:18

Çakma Mr. Bean'in Rol Performansı

Elemanlar YouTube'da böyle bir video çekmiş. Mr. Bean'e çok benzeyen abimiz kendini bu ismin jest ve mimiklerine çok fazla kaptırmış galiba. Benziyor mu? Yani, evet, bayağı da benziyor hani ama antipatik..

  • JET TV tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsanoğlunun sahtekarlık potansiyeli her daim şaşırtıyor beni 00:42

İnsanoğlunun sahtekarlık potansiyeli her daim şaşırtıyor beni

Bu gördüğünüz şey bir sosyal medya etkileşim (engagement) çiftliğiymiş. Hani reklam verenlerin almak için paralarını saçtığı etkileşimin çiftliği yani:) İnsanoğlunun sahtekarlık potansiyeli her daim şaşırtıyor beni...

  • PengoTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sera Tokdemir Tarık İster -  Bir Günde 03:29

Sera Tokdemir Tarık İster - Bir Günde

Bir Günde şarkı sözleri ile Aşk dediğin böyle olmaz Bu ihanet burda kalmaz Bağlasan da zorla durmaz Beklemekle ve zamanla Biraz sabır beni yormaz Bu acele ve telaşla Pişmanlığın günler almaz İçin ağlayacak bir günde Ç..

Kul - Çıkmaz Sokak 03:53

Kul - Çıkmaz Sokak

Çıkmaz Sokak şarkı sözleri ile Duvarlar yıkık dökük rutubetli Bendeki sevimsiz bir kader Bu yollar çıkmaz sokaklara çıktı Hani kalbine gidecekti (girecektim) Can özüm, canım Sende kaldı bir yarım Nasıl dayanırım Kan ağ..

Yalancı Çocuk - Sesli Masallar 01:40

Yalancı Çocuk - Sesli Masallar

Durmadan yalan söyleyen bir çocuk vardı. Bu yüzden onu hiç kimse sevmezdi. Ondan söz edilecek olsa “Şu yalancı çocuk mu? Hani hep yalan söyleyen?” derlerdi. Böyle yalancı tanınmak çok kötü şey. Çünkü arada bir doğru söyl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 211 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Volkan Pandul - Ayaz 03:08

Volkan Pandul - Ayaz

Volkan Pandul Ayaz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecenun ayazında oturup islanayım tutunacak dalım yok ben kime inanayım Diki taş değilim duramamki yerumde Yârdan ayrı kalalı ağrı var sol yanımda Doldi gözlerum doldi bak..

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın 03:24

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin be..

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın 03:57

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin ..

Aleyna Tilki - Yalan 03:41

Aleyna Tilki - Yalan

Yalan şarkı sözleri ile Beni sevdikleri, söyledikleri İnanma her şey yalan Hani masallarda anlatır ya İnanma kandırmaca yalan Ama bana dokunma Yaklaşma Gelme İnanmam kanarım Sonra öylece bu koca aşkla Ortalarda kal..

Murat Boz - Can Kenarım 04:09

Murat Boz - Can Kenarım

Can Kenarım şarkı sözleri ile Bir yanarsın, bir sönersin Aşk mıdır adı nedir bilmem? Kırılırsın, darılırsın Razıyım her cümlene dünden Ölürüm uğrunda bilmem Ne kadar umrunda Beni sen yok ettin Hani gül misali soldum ..

Japonya'da Maske İzdihamı 00:18

Japonya'da Maske İzdihamı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs mücadele kapsamında OHAL ilan edilen Japonya'da bir perakende mağazasında maske izdihamı yaşandı. ABD merkezli toptan satış mağazası Costco'nun Japonya'nın Chiba şehrinde yer alan M..

  • PengoTV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuğkan - Derya (Official Video) #evdekal 03:26

Tuğkan - Derya (Official Video) #evdekal

Tuğkan - Derya Bir kadın var sanki lütfu tanrının Gülüşü araf takılıp kaldığım O kadın öyle uzak ki hayallere Siz onu hiç kolay sanmayın Yeşili deniz Ah bir görseniz Yüzü derya Hani aşk derler ya..

Gökhan Kuş - Yalan 04:36

Gökhan Kuş - Yalan

Yalan şarkı sözleri ile Yalan gözlerin, yalan sözlerin Yalanmış herşeyin kahretsin sana aldandım Verdiğimiz emekler neler için çektik çile Hani biz ömür boyu tutacaktık el ele Nasıl severdim söyle yoluna döktüğüm gül..

Tetik ailesinin altınları ne oldu 02:19

Tetik ailesinin altınları ne oldu

HANİ BİR TEKERLEME VARDIR YA, SÜT NEREDE, İNEK İÇTİ, İNEK NEREDE DAĞA KAÇTI DİYE DEVAM EDEN... İŞTE ŞİMDİ O TEKERLEMEDEKİ GİBİ BİR HABER VAR SIRADA. BAHÇELİEVLER'DE YAŞAYAN TETİK AİLESİNİN ALTINLARININ BAŞINA GELENLERİ İ..

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar! 02:17

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar!

HANİ ŞAİR DİYOR YA İNSAN SEVDİKÇE İYİLEŞİYOR ARTIK ANLADIM DİYE İŞTE ÖYLE BİR HİKAYE.. EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ BİR KADIN... O KAZA SONRASI BELDEN AŞAĞISI FELÇ KALDI... 4 YIL BOYUNCA HASTANE ..

Ölen muhabbet kuşuna ağladı 01:43

Ölen muhabbet kuşuna ağladı

HANİ BÜYÜMÜŞ DE KÜÇÜLMÜŞ DERLER YA ZEYNEP DE ÖYLE. MUHABBET KUŞU ÖLÜNCE ÇOK ÜZÜLDÜ, HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADI. ÖLEN KUŞUNUN ARKASINDAN SÖYLEDİKLERİ DİNLEYENLERİ DERİNDEN ETKİLEDİ...

Neden 'hayır' diyemiyoruz! 02:55

Neden 'hayır' diyemiyoruz!

HANİ; BİZ, HAYIR DEMEYİ, İŞİM VAR DEMEYİ, OLMAZ DEMEYİ BECEREMEYEN İNSANLARIZ... YORGUNLUĞUMUZ BİTMEZ BİZİM. DER YA USTA REŞAT NURİ GÜNTEKİN...İŞTE TAM DA BİZİ ANLATIR BU CÜMLESİYLE.. UZMANLARA GÖRE, TÜRK İNSANI KENDİ ..

Polis ne dediyse tersini yaptı! 01:47

Polis ne dediyse tersini yaptı!

HANİ DERİZ YA... SABIR TAŞI OLSA ÇATLAR!. AKSARAY'DA TAM DA BÖYLE BİR OLAY YAŞANDI. ALKOLLÜ BİR SÜRÜCÜ, POLİS NE DEDİYSE TERSİNE YAPTI. YAT DEDİLER, YATMADI. KALK DEDİLER KALKMADI. TABİ SİNİRLER DE GERİLDİ...

Irmak Arıcı - Kim Haklı 02:54

Irmak Arıcı - Kim Haklı

Kim Haklı şarkı sözleri ile Görmem belki yüzünü bi daha hiç bilinmez Duymam belki sesini ama aklımdan silinmez Şimdi beni soran herkese bitti diyorsun Kimdi ya da var mı yeni biri neden söylemiyorsun Çok geç aydım ..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..