#Hanımcılık kazandı

ABD kongresi seçimi tescil etti 02:16

ABD kongresi seçimi tescil etti

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANMASI VE İŞGALİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN, KONGRE ÜYELERİ TOPLANTIYA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETTİ.. 3 KASIM SEÇİMİNİN SONUÇLARI GÜNÜN İLK SAATLERİNDE TESCİLLENDİ. DONALD TRUMP HALA KABULLENEME..

O gençlerin son videosu! 02:48

O gençlerin son videosu!

CANSIZ BEDENLERİ MANİSA'DA YOL KENARINDA BULUNMUŞ, TÜRKİYE, 4 GENCİN SIR ÖLÜMÜNÜ KONUŞMUŞTU... BUGÜN, O GENÇLERDEN ÜÇÜNE AİT VEDA VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI. İNTİHAR İHTİMALİ AĞIRLIK KAZANDI. DİĞER GENCİN NASIL ÖLDÜĞÜ İSE, HA..

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor 00:27

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, 1 buçuk yaşındaki oğlunun motosiklet kullandığı anları sosyal medya hesabında paylaştı. Video, kısa sürede büyük beğe..

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..

Kayınpederlere kötü haber! 01:55

Kayınpederlere kötü haber!

KAYINVALİDESİYLE BİRLİKTE OTURMAYI REDDEDEN KADINI BOŞANMA DAVASINDA HAKLI BULAN YARGITAY'DAN KAYINPEDERLERE DE KÖTÜ HABER GELDİ....EŞİNİN BABASIYLA AYNI EVDE OTURMAYI İSTEMEYEN GELİN, BOŞANIRKEN TAZMİNAT DA KAZANDI...

Eray Şamdan olimpiyat ikincisi oldu 01:21

Eray Şamdan olimpiyat ikincisi oldu

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda Eray Şamdan, gümüş madalya kazandı. Şamdan'ı..

Dünya bu görüntüyü konuşuyor! 01:38

Dünya bu görüntüyü konuşuyor!

Taliban, 11 Eylül saldırıları sonrası 2001'de ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin müdahalesiyle Afganistan'da iktidardan uzaklaştırılmıştı. ABD'nin askerlerini Afganistan'dan çekme kararı alması sonrası yeniden güç ka..

Tüketiciye sürpriz ödeme! 02:11

Tüketiciye sürpriz ödeme!

UZUN SÜRELİ ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞAYANLAR BU HABERE DİKKAT.. ELEKRİTİK DAĞITIM ŞİRKETLERİ KESİNTİ İÇİN TÜKETİCİYE TAZMİNAT ÖDÜYOR. UYGULAMANIN İLK ÖRNEKLERİNDEN BİRİ ANKARA ÇANKAYA'DA YAŞANDI. MAHALLE SAKİNLERİ, ELEKTİR..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Çöp şiş yeme rekorunu kırdı 01:24

Çöp şiş yeme rekorunu kırdı

''EN ÇOK ÇÖP ŞİŞ YEME' YARIŞMASINDA YENİ BİR REKORA İMZA ATILDI. KADIN YARIŞMACI 37 DAKİKADA 240 ÇÖP ŞİŞ YEDİ... VE 13 BİN LİRA PARA ÖDÜLÜ KAZANDI...

20 bin sağlık personeli alınacak! 00:56

20 bin sağlık personeli alınacak!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Sağlık Bakanlığının 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımına ilişkin kılavuzun 16 Aralık'ta yayımlanacağını bildirdi. Bu gelişmenin ardından, atama bek..

Osmanlıdan Günümüze Meşe Odununda Pişirilen Lezzet Pide 05:21

Osmanlıdan Günümüze Meşe Odununda Pişirilen Lezzet Pide

11 ayın sultanı Ramazan ayında, Osmanlıdan günümüze kadar uzanan ve sofraların vazgeçilmezi lezzeti olan ramazan pidesinin üretimi için fırıncıların mesaisi hız kazandı. Ramazan ayında ekmek israfı konusunda önerilerde b..

Miras kavgasında karar çıktı 01:42

Miras kavgasında karar çıktı

ÜNLÜ ÇİMENTO ŞİRKETİNİN ORTAĞI İŞ İNSANI ENVER PARALI VEFAT EDİNCE, ÇOCUKLARIYLA TORUNLARI ARASINDA MİRAS TARTIŞMASI YAŞANMIŞTI. DAVA SONUÇLANDI HUKUK SAVAŞINI BAKIN KİM KAZANDI?..

SON DAKİKA- Cüneyt Arkın Hayatını Kaybetti 02:21

SON DAKİKA- Cüneyt Arkın Hayatını Kaybetti

Birçok unutulmaz filme imza atan Yeşilçam'ın ustası Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın unutulmaz sanatçısı Arkın 1937 yılında doğdu. Kimliğinde Fahrettin Cüreklibatur yazıyordu. Arkın, Eskişehir'in bir köyün..

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da 04:24

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da

Memur ve emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Emekli ve memur maaş farkı ödemelerinde son durumun ne olduğu merak ediliyor. Memur ve emekli maaşlarına enflasyon oranı ve farkına ..

VOLEYBOL TAKIMI! 1:20:33

VOLEYBOL TAKIMI!

ASIL KİM KAZANDI..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 1 yıl önce
ASIL KİM 1:20:33

ASIL KİM

KAZANDI...

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 1 yıl önce