#Hapis

Baturalp – Ölü Balık 03:31

Baturalp – Ölü Balık

Yürüyorum ellerim ceplerimde düşünüyorum Üstümde zamansız ve yıpranmış paltom Göğsümün üstünde iç cebi yutuyordu kalbimi Soluyor rengim biraz uzay gibi derindi Bu şehir yapıyor beni bir zombi Bakışlarım ölü balık gibi, ..

Pucca’ya Veri̇len Hapi̇s Cezasının Gerekçesi̇ Açıklandı 10:56

Pucca’ya Veri̇len Hapi̇s Cezasının Gerekçesi̇ Açıklandı

Attığı tweet sebebiyle hapis cezasına mahkum edilen Pucca'nın cezası açıklandı. Yeni kitabının arifesinde hapis cezasına mahkum edilen Pucca'nın ceza gerekçesi.....

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Halil Sezai tahliye edildi 07:27

Halil Sezai tahliye edildi

Komşusunu darp eden ve hapis cezası ile yargılanan Halil Sezai, 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırıldı ve tahliye edildi...

  • GÜL tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

İstinaf Mahkemesi, Fatma Şengül’ün katiline verilen haksız tahrik indirimini bozdu 05:11

İstinaf Mahkemesi, Fatma Şengül’ün katiline verilen haksız tahrik indi

İstinaf Mahkemesi, Maltepe’de Fatma Şengül’ü silahla vurarak öldüren sanık hakkında ‘haksız tahrik indirimi’ ile verilen 18 yıllık hapis cezasını bozarak, “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezası verdi. Karar sonra..

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen ceza belli oldu 02:30

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen c

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle soruşturma kapsamında, aracı kullanan hala Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar h..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Orman Hapishanesi Jungle Jail 07:50

Orman Hapishanesi Jungle Jail

Genç tutuklu diğerleri, o hızla tam gün ya da prison.Jusqu'au her şeyi değişiklikleri için günah keçisi oldu gibi her şeyi küçük ve cılız arriver.Plus bir çılgın hapiste geldiğinde, kendisi hiyerarşinin en üstüne yürür b..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

İran- Açlık grevindeki mahkum Sadeghi'nin durumu ciddi 00:25

İran- Açlık grevindeki mahkum Sadeghi'nin durumu ciddi

İran'da tutuklu bulunduğu cezaevinde açlık grevi yapan Arash Sadeghi'nin sağlık durumunun ağırlaştığı öğrenildi. 'Ulusal güvenliği tehdit etmek' ve 'devlet aleyhine propaganda' yapmak gibi suçlardan 15 yıl hapse mahkum ..

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı 02:33

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, 2 milyon doların üzerinde rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, rüşvet s..

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak 03:12

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak

15 Temmuz darbe girişiminde en fazla şehidin verildiği Polis Özel Harekat ve Havacılık Dairesi’nin bombalanmasına ilişkin soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen fezlekede o gece yaşananlar ay..

Gülben Ergen'den Deniz Seki'ye Büyük Vefa! 08:35

Gülben Ergen'den Deniz Seki'ye Büyük Vefa!

Deniz Seki'yi ceza evinde ziyarete giden Gülben Ergen başbaşa verip ağladılar...

  • ANKA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu 00:40

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu

İsrailli kız öğrencileri öldürdüğü için müebbet hapis cezasına çarptırılan Ürdünlü asker 20 yılın ardından tahliye edildi. Ahmed Daqamseh adındaki asker, Ürdün'ün kuzeyindeki köyünde sevinç gösterileriyle karşılandı. ..

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında 02:24

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında

En az 20 yıl süreyle dünyanın en çok aranan teröristiydi. Hakkında sayısız kitap yazıldı, onlarca film yapıldı. Gerçek kimliği bilinmediği için uzun yıllar Çakal Carlos olarak tanınan ve eylemleriyle dünyayı yıllarca m..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Ölene Kadar  10 . Bölüm   Fragmanı 00:50

Ölene Kadar 10 . Bölüm Fragmanı

ölene kadar yeni bölüm nefesleri kesiyor. Dağhan sonunda oğlunun kim olduğunu öğreniyor.Selvi'nin gerçekte kim olduğunu öğrenen dağhanın tepkisi ne olacak. yıllar önce kendisinin hapis yatmasına neden olan gizli tanık'ın..

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu 01:13

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu

'Çakal Carlos' adıyla bilinen Venezuelalı Ilich Ramirez Sanchez, Fransız mahkemesi tarafından müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 67 yaşındaki Ramirez Sanchez, 1974'te Paris'te bir alışveriş merkezine düzenlenen saldır..

Rus Muhalif Lider Navalny Tahliye Oldu 00:53

Rus Muhalif Lider Navalny Tahliye Oldu

Rus muhalif lider Alexei Navalny iki haftalık hapis cezasının ardından tahliye edildi. Ancak Navalny'yi karşılamak için cezaevinin önüne giden basın mensupları ve Navalny taraftarları büyük bir şaşkınlık yaşadı. Navalny'..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler 01:00

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler

Romanya’da pazar günü düzenlenen genel seçimlerde, sol kanattaki Sosyal Demokratlar (PSD) oyların yüzde 45’ini alarak sandıktan birinci parti çıktı. Geçen dönem iktidarda olan parti, hükümet karşıtı eylemler nedeniyle g..

Cezaevine 100 Araçlık Konvoyla Gitti 00:59

Cezaevine 100 Araçlık Konvoyla Gitti

Türkiye ve Rusya’da çok sayıda suçtan yargılanan Çerkez Cengiz lakapli Cengiz Şıklaroğlu, 10 aylık hapis cezasını çekmek üzere yaklaşık 100 araçlık konvoy eşliğinde gövde gösterisi yaparak Maltepe Cezaevi’ne gitti. Sanık..

Davut Güloğlu Mahkeme Kararına İsyan Etti! 11:03

Davut Güloğlu Mahkeme Kararına İsyan Etti!

Sıla'ya hakaretten 14 ay hapis cezasına çarptırılan ve cezası, para cezasına çarptırılan, Davut Güloğlu mahkeme kararına isyan etti!..

  • ANKA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Yaşındaki Çocuk Kreşte Böyle Darp Edildi 03:42

2 Yaşındaki Çocuk Kreşte Böyle Darp Edildi

Adana'da 2,5 yaşındaki kız kreşte darp edildi! Adana’da özel bir kreşteki lise mezunu eğitmen 2,5 yaşındaki öğrencisini darp etti. Aile suç duyusunda bulundu. Eğitmen, 4 yıl 6 ay hapis istemiyle yargılanıyor..

Berberoğlu’na verilen ceza Türkiye-nin Gündemi-nde tartışılıyor - TV CNN TÜRK_xvid 00:42

Berberoğlu’na verilen ceza Türkiye-nin Gündemi-nde tartışılıyor - TV C

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’na verilen 25 yıllık hapis cezası ve tutuklama kararı, muhalefet partilerinin 15 Temmuz araştırma komisyonu raporuna itirazları, tahliyeler, tutuklamalar ve yeni bulgularla 15 Temmuz dava..

Bisikletle Hırsızlık Organize Eden Adam - İngiltere 01:59

Bisikletle Hırsızlık Organize Eden Adam - İngiltere

İngiltere'de Range Rover marka arabayı gözüne kestiren, 31 yaşındaki Jake Nedd isimli şahıs. Filmden fırlamışcasına, sahneler sergiliyor. Hırsızlık esnasında polisler tarafından enselenen hırsız bisikletiyle kaçmayıda ih..

  • JET TV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

Thor- Ragnarok Türkçe Dublajlı 1.Fragman 01:54

Thor- Ragnarok Türkçe Dublajlı 1.Fragman

Thor, evrenin diğer tarafında, kudretli çekici olmadan hapis kalmıştır. Güçlü yeni tehdit, acımasız Hela'nın yol açacağı kıyameti (Ragnarok), kendi dünyasının yok oluşunu ve Asgard medeniyetinin yıkılmasını önlemek için ..

  • ANKA tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Helin Avşara Kötü Haber! Tutuklandı 10:25

Helin Avşara Kötü Haber! Tutuklandı

Hülya Avşarın kızkardeşi Helin Avşar hakkında açılan soruşturma sonucunda alkollü araç kullanma suçundan dolayı 4 ay hapis cezası kesinleşti...

  • ANKA tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce