#Harbiye marşı tsk armoni mızıkası

Cinderes'e Gazeteci Olarak Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Öldürüldü 00:46

Cinderes'e Gazeteci Olarak Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Öldürüldü

TSK ve ÖSO tarafından 2 gün önce terör örgütü PKK/PYD'den temizlenen Kefer Safra Köyü'ne Cumartesi gecesi sızan 5 teröristten 2'sinin gazeteci kimliği taşıyan kadın olduğu ortaya çıktı. Teröristler, daha sonra çıkan çatı..

'Eşek Arısı' Drone'la PKK Hain Emellerine Ulaşamıyor 01:44

'Eşek Arısı' Drone'la PKK Hain Emellerine Ulaşamıyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) terör operasyonlarında kullandığı “Eşek arısı” drone, dedektör köpekler ve helikopter droneler teröristlerin kabusu haline geldi. Terör örgütü PKK, yol kenarları olmak üzere çeşitli bölge..

Afrin'den Çıkmak Isteyen Sivilleri Tehditle Durdurdular 01:13

Afrin'den Çıkmak Isteyen Sivilleri Tehditle Durdurdular

Afrin'de terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerin kendilerini sivil kalkan olarak kullandırmak istemeyen ve bölgeden çıkmaya çalışan halkı silahlarıyla tehdit ederek durdurma anı TSK'ya ait insansız hava araçlarınca görüntü..

Afrinli Kadından Mehmetçiğe Keşke 5 Yıl Önce Gelseydiniz 01:00

Afrinli Kadından Mehmetçiğe Keşke 5 Yıl Önce Gelseydiniz

TSK'nın teröristlerden temizlediği Maristan Hatip köyünde kurtarılan vatandaşlar Mehmetçik'i gözyaşlarıyla karşıladı. Teröristlerden temizlenen Maristal Hatip köyünde, köylüler Mehmetçiğimizi sevinç gözyaşlarıyla karşıla..

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi 02:44

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi

Kahramanmaraşlı şair Pamuk, TSK’nin 2008'de Irak'ın kuzeyine düzenlediği harekatta şehit düşen bir askerin kızından esinlenerek yazdığı şiirin, Jandarma Genel Komutanlığınca Zeytin Dalı Harekatı için marş olarak bestelen..

İşgalci ABD İle Türkiye Arasındaki Büyük Fark 01:26

İşgalci ABD İle Türkiye Arasındaki Büyük Fark

TSK ve ÖSO'nun birlikte yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 58. gününde Afrin şehir merkezi ele geçirildi. Mehmetçiğin şehir merkezinde hilal oluşturduğu anlar havadan görüntülenirken Afrin'in hiç zarar görmeden teröristl..

Oğullarının Silah Arkadaşlarının Mesajıyla Duygulandılar 02:08

Oğullarının Silah Arkadaşlarının Mesajıyla Duygulandılar

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda 24 Şubat'ta şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Şükrü Ünlü'nün Mersin'deki ailesi, Afrin'deki Mehmetçik'ten gelen mesajla duygula..

Afrin'i Temizleyen Mehmetçiğin Mesajı Sosyal Medyayı Salladı 00:31

Afrin'i Temizleyen Mehmetçiğin Mesajı Sosyal Medyayı Salladı

TSK ve ÖSO Afrin'in merkezini terör örgütü PKK /PYD'den temizledi. Düşünceleri sorulan bir Mehmetçiğimizin mesajı sosyal medyayı salladı...

Terörist Yuvasına Dönen Boğaziçi Üniversitesi'nde Skandal 00:44

Terörist Yuvasına Dönen Boğaziçi Üniversitesi'nde Skandal

TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'i terör örgütleri PKK/PYD/YPG'den temizlemesi Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrenciyi pek bir rahatsız etmiş. Afrin'in terörden arındırılmasını lokum dağıtarak ku..

Teröristlerin Tünelleri Nasıl Kazdıkları Ortaya Çıktı 02:16

Teröristlerin Tünelleri Nasıl Kazdıkları Ortaya Çıktı

Zeytin Dalı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) kontrolü sağladığı Afrin'de, teröristlerin iş makineleriyle tepelerin içine açtığı tüneller ortaya çıkarıldı. Tünellerde, Afrin'den ..

Suriyeli Sığınmacıların 'Afrin' Sevinci 01:42

Suriyeli Sığınmacıların 'Afrin' Sevinci

Türkiye'deki Suriyeli sığınmacılar, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO), Afrin ilçe merkezinde kontrolü sağlamasının sevincini yaşıyor...

Türk Komandosu Afrin'de Destan Yazıyor 00:46

Türk Komandosu Afrin'de Destan Yazıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından Afrin bölgesine sevk edilen ve terör örgütlerinin korkulu rüyası olan komandolar, bölgedeki savaş mağdurlar..

Afrinli Kürt Amca Gözyaşlarıyla Pyd’ye İsyan Etti 00:59

Afrinli Kürt Amca Gözyaşlarıyla Pyd’ye İsyan Etti

TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı'yla Afrin merkezini YPG'den temizlemesinin ardından bölgede yardım çalışmaları sürerken TRT Kurdi kameralarına konuşan bir Kürt amca, “YPG bizde ne namus ne çocuk bıraktı. 8 çocuğum vardı, he..

Afrinliler Mehmetçik İle Cuma Namazı Kıldı 01:00

Afrinliler Mehmetçik İle Cuma Namazı Kıldı

TSK'nın, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin merkezini teröristlerden temizlemesinin ardından ilk cuma namazı kılındı...

Afrinli Kürtlerden Kentin Gerçek Halkına Geri Dönün Çağrısı 02:17

Afrinli Kürtlerden Kentin Gerçek Halkına Geri Dönün Çağrısı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusunun (ÖSO), Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlediği Afrin'e geri dönen Kürt aileler, bölgedeki durumun iyi olduğu belirterek, halkı evlerine dönmeye ç..

Muğla'da Batan Tekneyle İlgili Yeni Görüntüler 00:40

Muğla'da Batan Tekneyle İlgili Yeni Görüntüler

TSK, Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında batan tekneyle ilgili yeni görüntüleri yayınladı...

Afrinli Zeynep Nine'nin Yardımına Mehmetçik Koştu 01:16

Afrinli Zeynep Nine'nin Yardımına Mehmetçik Koştu

TSK ve ÖSO tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Afrin ilçe merkezinde yalnız yaşayan, konuşmakta ve yürümekte güçlük çeken 89 yaşındaki Zeynep Hasalmanu'ya, Mehmetçik s..

Afrin Ve Bitlis'te Tespit Edilen Patlayıcıların İmha Anı 00:33

Afrin Ve Bitlis'te Tespit Edilen Patlayıcıların İmha Anı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) el yapımı patlayıcı tespit ve imha timi (METİ) tarafından Afrin Tell Dilur köyü ile Cinderes'te tespit edilen el yapımı patlayıcılar imha edildi...

Bozdağ'dan Katar'daki Türk Birliği'ne Ziyaret 01:08

Bozdağ'dan Katar'daki Türk Birliği'ne Ziyaret

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Katar TSK Kara Unsur Komutanlığını ziyaret etti, incelemelerde bulundu...

Dualarla Afrin'e Uğurlanan Pöh'ler Birliklerine Döndü 01:09

Dualarla Afrin'e Uğurlanan Pöh'ler Birliklerine Döndü

Bingöl'den Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) terör örgütleri YPG/PKK- DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlanan özel harekat polisleri kente döndü...

Haberi Sundukdan Sonra Kendinden Bihaber Olan Spiker 00:34

Haberi Sundukdan Sonra Kendinden Bihaber Olan Spiker

TGRT Haber’de dün gece dikkat çeken bir canlı yayın kazası yaşandı. Gece 02.20 sularında TGRT haber sunucusu, TSK’nın Güneydoğu’da PKK terör örgütüne yönelik yaptığı haberleri sundu. Reji ekibinin haberle ilgili görüntül..

  • JET TV tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afrin'de Teröristlerin Mayın Döşediği Hendekler Temizleniyor 00:59

Afrin'de Teröristlerin Mayın Döşediği Hendekler Temizleniyor

TSK ve ÖSO, terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nın ilerleyişine ve sivillerin çıkışına engel olmak için kazdığı hendekleri kapatıyor, mayınları imha ediyor...

Afrin Kahramanı Pöh'ler Hatay'a Döndü 00:56

Afrin Kahramanı Pöh'ler Hatay'a Döndü

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri PYD/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Hatay'dan Afrin'e uğurlanan polis özel harekat (PÖH) ekipleri kente döndü...

Şemdinli'de PKK Mühimmatları Ele Geçirildi 00:37

Şemdinli'de PKK Mühimmatları Ele Geçirildi

Mehmetçik'in PKK'ya karşı yürüttüğü operasyonlar ara vermeden devam ediyor. TSK'nın, Şemdinli, Balkayalar dağının Irak tarafındaki gerçekleştirdiği operasyonda tespit edilen mağarada, bir AK 47 piyade tüfeği, çok miktard..

Hakurk'ta Patlayıcı Dolu Mağara İmha Edildi 00:15

Hakurk'ta Patlayıcı Dolu Mağara İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Irak'ın kuzeyindeki terörle mücadele operasyonları kapsamında, Hakurk'ta patlayıcı dolu mağara imha edildi...

Son Nokta İle Yay Çizildi 01:00

Son Nokta İle Yay Çizildi

TSK'nın, Suriye'nin İdlib ilinde Astana anlaşmaları kapsamında kurduğu gözlem noktaları çalışmaları sona erdi. Kurulan 12. gözlem noktası ile İdlib'in kuzeyinden başlayan, Suriye toprakları içinde bir yay çizerek İdlib'i..

Teslim Olan Kadın Teröristlerden Şok Edici İtiraflar 05:10

Teslim Olan Kadın Teröristlerden Şok Edici İtiraflar

Şırnak'ta teslim olan PKK'lı 3 kadın teröristten ikisi, terör örgütünün iç yüzünü, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı başta olmak üzere başarılı operasyonla..

TCG YILDIRAY Denizaltısı Hedefi On İkiden Vurarak Suya Gömdü 00:59

TCG YILDIRAY Denizaltısı Hedefi On İkiden Vurarak Suya Gömdü

TCG YILDIRAY denizaltısı tarafından 11 Haziran 2018 tarihinde kullanımdan kalkmış olan bir hedef gemisine harp başlıklı torpido atışı başarıyla gerçekleştirilmiş ve hedef gemi batırılmıştır. Görüntüler TSK'nın resmi hesa..

FETÖ'nün 'Mahrem İmamlarına' Operasyon 00:30

FETÖ'nün 'Mahrem İmamlarına' Operasyon

Konya merkezli 31 ilde FETÖ'nün TSK'daki elemanlarına mahrem imamlık yaptıkları iddia edilen 124 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı...

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi 00:23

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi

PKK'nın lojistik sorumlusu etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Irak'ın kuzeyine 13 Temmuz'da düzenlenen hava harekatında öldürülen 3 teröristten birinin, PKK'nın lojistik sorumlusu Hasan Çakmak olduğu..